Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evt cnm denklik belgesi var
öss ye girerseen ek puan veriyorlar
olacak bu sefer biliyoruum
bu sefer kaderr bnle olacaak bnm yanımda olacaak
önce inanmak lazıım:lepi:

ayrıca haftaya yİne yarıŞ varmıŞ 6. Takımlaaa.....

Bu sefer yİne 1. Olmaya varızz dİmeeeee...(ee aldıĞım kİloyu telafİ etmem lazım tabİİ takımdan atılmaz İsem ((

haftaya var yarıış ve bu aldığın 3 kilo geri gitceek gitmezse görüürsüün sen
takımdan mı atılıooom şutlanıoonmu görüşürüz omnkötükedihüso

bir tek oslem ve azrasıla kaldıı
azrasılayı cepten aradııım toplantıdayım arayacam dedii

geldıımm ben de benım durum kotu sanıyodum ben de +400gr. 57.900 üm vermek ıcın cok ugrastım o 400 gramı ama ınat ettıler gıtmedıler bu hafta kokten gıdecekler.... klava:

YOK LAMASIDA YOK SÖZZZ CİMİSİDE HİÇÇ YOKKK....YETER ARTIK BANA GÖSTERDİĞİNİZZ TÖLERANSLARRR VALLA HAFTAYAVERMEZSEM ŞUTLA BENİ.....

mafoldumben mafoldumben :1no2:

kızlar nasılsınız bakalım ben iyi olmaya çalışıyorum halen işlerimde çok fazla gelmiyorum şimdi fatura kesecem ona başlamadna önce bir size bakayım dedim ama herkez artıda bu hafta sanırım bende dahil olmak üzere :)
haftaya inşallah bol bol - gelecek inşallah

kaptanım bu hafta sana yardım edemiyorum kusura bakma listeyi sonra bana gönderirmisin ben düzenliyemiyecem sanırım

cıdden arkadaŞlar olmuyorr nıye bÖyle yapıyoruz kıııı.....

Kendımızı nefsımızı nıye tutamıyoruz kı.....herŞey elımızdeee evettttt....ramazan gelecek 20 gÜn sonraa daha kÖtÜ olcakk sabah yıycezz akŞam yıycezz ohh 2 ÖĞÜn dıye yıycez de yıycezzz yooo buna ızın vermeyeceĞımmm nefsımı ÖldÜrÜcemmm....ÖldÜ oo yaŞamıyorrrr.... Gerekırse aÇ gezerımm amaa yemıyorummm artıkkkkk...bıttııı....benı bır daha artıda gÖrmıyceksınızzz......

katılyıorum 3-5 ay dişimizi sıkıyoruzz verıyoruzz kilocukları sonra tıg gıbı oluyoruzzz ...

hepimiz artıdayız cnmm
bir elimphia 800gr verdii
haftaya birinciyiz inşallah

nasıl bı aferın oyle yahu oklavalı falan :) aldım sağol.. en az 2 kg bu hafta gene... bı hafta sıkınca dıger hafta bosluyoruz ama. verelım sunları gıtsınler yahu...
o aferinden sanda banada tüm artılara geldiii
haftaya görüşeceğiiz

kaptanım bu hafta sana yardım edemiyorum kusura bakma listeyi sonra bana gönderirmisin ben düzenliyemiyecem sanırım

tmm cnm mail olarka atarım sanaa

katılyıorum 3-5 ay dişimizi sıkıyoruzz verıyoruzz kilocukları sonra tıg gıbı oluyoruzzz ...

hadi bakalım göreceğiz
bnde burda kendim dahil herkesi mezun olark görmek istiyoruuum
sonuçta mezuniyet demk tığ gibi istediğinz kiloya kavuşmak demektr

azracım ayrıldığım kilomu bilmiyorum bu sabah tam 77 idim
listeye girmek isterim hazır göçmüşken içim rahat rahat:)))

hayırlı olsun canım ya kolay gelsinnnnnnnnn çok sevindim adına..zemuszemus

azracım ayrıldığım kilomu bilmiyorum bu sabah tam 77 idim
listeye girmek isterim hazır göçmüşken içim rahat rahat:)))

husel ayrıldığın kiloyuu bnde hatrlamıyoruuum
onu nerden nasıl bulabiliriiiz acaba
bnde aslında vardı ama pc me format attrdım geçen hafta o da doğal olarark silindiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…