• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sağol canım bizde iyiyiz. bu hafta kesin sonuncuyuz biz eski üyelerden geri gelen arkadaşlarımız var. ama haftaya yarışta biz kesin 1. olacağız geçen sefer kıl payı kaçtı ama bu sefer öyle olmayacak :lepi:sengözlerimebaksanab:jeyyar:
göreceğiizkötükedihüso

günaydın 8. takımın narin ve güzel bayanları :)
az kalorili bol neşeli mutlu bir gün dilerim
sanada günaydıın ediiiiopuyorumnanaktan
günaydın naz cım
dün akşam yaım tabak tavuklu bılgr pilavı yedim o kadar

afiyet olsuun
sabah tartıldın mı kaç kilosuun edii

sağol canım bizde iyiyiz. bu hafta kesin sonuncuyuz biz eski üyelerden geri gelen arkadaşlarımız var. ama haftaya yarışta biz kesin 1. olacağız geçen sefer kıl payı kaçtı ama bu sefer öyle olmayacak :lepi:sengözlerimebaksanab:jeyyar:

birde nazcıım bu hafta sonunculukta da yarışmz var galibaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım..benim moralim bozuldu ya sadece 800 gr vermişim hiç kaçak yapmadım ben yaa:((spor yapamadım ama yine de en az 1 kilo vermem gerekiyordu gerçi reglim ve bağırsak problemim var..haftaya en az 2.5 vermem lazım mutlaka...

dün akşam 4 dilim karpuz bir kase kiraz yedim sabah da yarım gevrek yedim şekersiz çay içtim..

günaydın kızlar sizlerden çok özür diliyorum çok işim var bu gün fazla kamıyacam
dün çok kötü idi şükürler olsun bitti
bugün tartıya çıktım ama +1 birim var çok özür dilerim 69,600 kızlar :(

elimphi tebrk ederiim 800gr yabana atmaa
ilterim cnm çook geçmiiş olsuuun
inşallah vu acıların sonu sefa olur senn içiiin
selmaaa çabuk tartıl baakllım

moralım cok bozuk kızlar bu gün sbs sonucları acıklandı oglumun sonuc cok kö tü offffffff offffffffff

cocugunmu var derdiin var

moralım cok bozuk kızlar bu gün sbs sonucları acıklandı oglumun sonuc cok kö tü offffffff offffffffff

cocugunmu var derdiin var

çocuğu kesnlke üzme sıkma
onla bu konu da konuşmanı tavsiye ederim yadırgamnı asla değiil çünkü sen onu yererseen yine sonuçta değişklik olmyacaktr emin ol
oturun konuşun ve probleminiin ne olduğunu anlayın cnmm
evet çocuk bakmak büyüütmk bana göre dünyann en zor mesleği
allah yardımcımız olsuun

kızlar birde bn dün çarşıya çıktığımı yazmıştııım
adana olgunlaşlam enstitüsü var burda
orda çocuk gelişim die bir bölüm var 2 yıl örgün son yılı staj olaraktan 3 yıl eğitim vern bir bölümü var
allah izin veririse 17 ağustosta kayıtları başlıyormuş bi arkadaşımla kayıt olcam
3 yıl sonra devalet anaokullarında özel anaokulların da yardımcı öğretmen olark başlıyorsuuun
evde otur otur olmuyor artıık hayata bi yerden başlamka gerek
zaten şu kriz ortamnda doğru düzgün iş de yoook
anlıcnız şimdi okullu olduk sınıfları doldurduuuk

azracım haklısın cocuk konusunda ama ne yapayım cok kızıyorum hertürlü mkan varken calışmamasına
bence güzel bir fikr artık ilkgtertım 9 yıla cıktı siizn gıbılere ıhtıyac olur tabıkıde calış evde oturmayla bırşey olmuyor malesef

83100 maesef üzgünümmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben ne olur kızmayın zaten moralım bozuk mafoldumben
900gr almışsıınkötükedihüso
azracım haklısın cocuk konusunda ama ne yapayım cok kızıyorum hertürlü mkan varken calışmamasına
bence güzel bir fikr artık ilkgtertım 9 yıla cıktı siizn gıbılere ıhtıyac olur tabıkıde calış evde oturmayla bırşey olmuyor malesef
kısmet bn teknik lise mezunuyum normalde elektronik bölümü
ama bu bölümde kadınlar iş yoook kpss de hiiç yok
birde böle deneyelim bakalııım:Saruboceq:

günaydınnnnn kızlarrrrr.....kaydirigubbakcemile4

aslında artıdayım ama moralimi bozmuyorummmm....çünkü ciddi ciddi başladım yine rejimime ayrıca dün bayağıdır görmediğim bir arkadaşımı gördümmm....bana dediki sen kilolu değilsinn senin sadece göbeğin var bence 23-24 kg. değil 8-10 kg. versen yeter süper olursun dedi...beni bir motive ettiki inanın çok rahatımmmm.....kaydirigubbakcemile5

sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm..................opuyorumnanaktan

bu haftaki kilom ; 83,3 kaydirigubbakcemile

amanınnn kaç kilo artıdayımmmmmmm ya tatildeydimm valla yedimm de yedimm.....ama verecemmmm.....vermek zorundayımmmm....

ayrıca haftaya yıne yarıŞ varmıŞ 6. Takımlaaa.....

Bu sefer yıne 1. Olmaya varızz dımeeeee...(ee aldıĞım kıloyu telafı etmem lazım tabıı takımdan atılmaz ısem :(((

azracım harika bir adım
okul bitince denklik belgesi vereceklermi çocuk gelişimi mezunlarına burda veriyorlar ve okul bitince
üniversite sınavlarına girip açıköğretimden anasınıfı öğretmeni olabiliyorsun
hem okul hem iş birarada devam ediyor ufkunu geniş tuta.s.

selmacım puanı çok mu düşüktü oğlunun
otur ve konuş ne istiyor hayattan beklentisi nedir
sebepleri nedir birlikte dökün ortaya
herşey okul başarısı demek değil hayatta başarılı olsun
bunun içinde iyi bir değerlenedirme şart canıma.s.

günaydınnnnn kızlarrrrr.....kaydirigubbakcemile4

aslında artıdayım ama moralimi bozmuyorummmm....çünkü ciddi ciddi başladım yine rejimime ayrıca dün bayağıdır görmediğim bir arkadaşımı gördümmm....bana dediki sen kilolu değilsinn senin sadece göbeğin var bence 23-24 kg. değil 8-10 kg. versen yeter süper olursun dedi...beni bir motive ettiki inanın çok rahatımmmm.....kaydirigubbakcemile5

sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm..................opuyorumnanaktan

bu haftaki kilom ; 83,3 kaydirigubbakcemile

amanınnn kaç kilo artıdayımmmmmmm ya tatildeydimm valla yedimm de yedimm.....ama verecemmmm.....vermek zorundayımmmm....

amanınnn gözünn yağını yiyeeem neslihann ne yaptın sen böle
yaktın bizi 3 kilo artıdaaasn :oklava:

bu ara bnde +1 deyiiim:oklava:
arkadaşlar bu hafta sondan birinciyiiz:çok üzgünüm:
haftaya baştan birinci olcaz:hooray:
yine söz verceez yine detoks yapacağız yine yarışacağız ve yine olacağız:lepi:
lama cimi yookvereliniortakkötükedihüso

Back