Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın naz cım
dün akşam yaım tabak tavuklu bılgr pilavı yedim o kadar
göreceğiizkötükedihüsosağol canım bizde iyiyiz. bu hafta kesin sonuncuyuz biz eski üyelerden geri gelen arkadaşlarımız var. ama haftaya yarışta biz kesin 1. olacağız geçen sefer kıl payı kaçtı ama bu sefer öyle olmayacak :lepi:sengözlerimebaksanab:jeyyar:
sanada günaydıın ediiiiopuyorumnanaktangünaydın 8. takımın narin ve güzel bayanları :)
az kalorili bol neşeli mutlu bir gün dilerim
günaydın naz cım
dün akşam yaım tabak tavuklu bılgr pilavı yedim o kadar
sağol canım bizde iyiyiz. bu hafta kesin sonuncuyuz biz eski üyelerden geri gelen arkadaşlarımız var. ama haftaya yarışta biz kesin 1. olacağız geçen sefer kıl payı kaçtı ama bu sefer öyle olmayacak :lepi:sengözlerimebaksanab:jeyyar:
moralım cok bozuk kızlar bu gün sbs sonucları acıklandı oglumun sonuc cok kö tü offffffff offffffffff
cocugunmu var derdiin var
900gr almışsıınkötükedihüso83100 maesef üzgünümmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben ne olur kızmayın zaten moralım bozuk mafoldumben
kısmet bn teknik lise mezunuyum normalde elektronik bölümüazracım haklısın cocuk konusunda ama ne yapayım cok kızıyorum hertürlü mkan varken calışmamasına
bence güzel bir fikr artık ilkgtertım 9 yıla cıktı siizn gıbılere ıhtıyac olur tabıkıde calış evde oturmayla bırşey olmuyor malesef
günaydınnnnn kızlarrrrr.....
aslında artıdayım ama moralimi bozmuyorummmm....çünkü ciddi ciddi başladım yine rejimime ayrıca dün bayağıdır görmediğim bir arkadaşımı gördümmm....bana dediki sen kilolu değilsinn senin sadece göbeğin var bence 23-24 kg. değil 8-10 kg. versen yeter süper olursun dedi...beni bir motive ettiki inanın çok rahatımmmm.....kaydirigubbakcemile5
sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm..................opuyorumnanaktan
bu haftaki kilom ; 83,3 kaydirigubbakcemile
amanınnn kaç kilo artıdayımmmmmmm ya tatildeydimm valla yedimm de yedimm.....ama verecemmmm.....vermek zorundayımmmm....