ben hele bu hafta hepten boşaladım habire doktora felan diyorum rahim filmi çektirecem onun korkusu sardı içimi hiç adepta olamıyorum diete artı çıkmam inşallah yaaa
geçmiş olsun canım kötü bişey yoktur inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hele bu hafta hepten boşaladım habire doktora felan diyorum rahim filmi çektirecem onun korkusu sardı içimi hiç adepta olamıyorum diete artı çıkmam inşallah yaaa
nazcıım haftaya yapalıım cnm yine yarışalıım
szn ayran detoksunuz nasıl gidiyoor
yarışalım kapışalım...ama yine biz birinci olalım![]()
sositosositosositosositosositosositosositososito:lepi:vereliniortakkaydirigubbakcemile5sağolun arkadaşlar korkak ben gitmedim doktora valla 1 diş için 8 senedir kaçıyorum artık bundan da ne kadar kaçabilirsem kaçarım sanırım:)
6.takımla yarış güzel fikir geçmişte de tatlı rekabetlerimiz olmuştu arkadaşlarımızla
ama 6.takımın kaderi her zaman bize yenilmek tabi:lepi:
çok güzeelopuyorumnanaktankızlar ben ara öğünde cornflakesimi yedim ondan iki saat önce de bir şeftali..bu akşam yine karpuz peynir yicem...öpüyorum hepinizi..yarın görüşmek üzere...
slmmmmmm ben eve geldimm demin bugün biraz erken çıktım....
bu akşam bişi yemiycem bir arkadaşı gördüm tatilden önce görüşmüştük en son göbek çıkmış dedi...
çok sinirlendimmm ama bişi demedimmm...sinirlenmem kendimeee zaten kimseye değill....lmaz: mafoldumben
artık yokkk başladım herşeyee birazdan sadece kavun yiyeceğimmm....kaydirigubbakcemile
yarında meyvaya devammm...yerimseniben
haftaya da yine 6. takımla yarışa feci varımmmm...geçen haftaki verdiklerimi evet aldım geri amaaa vericemmm... :lepi: