• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet yapalım yarıŞ en azından kendımızı frenlıyoruz kazanalım dıye......

sağolun arkadaşlar korkak ben gitmedim doktora valla 1 diş için 8 senedir kaçıyorum artık bundan da ne kadar kaçabilirsem kaçarım sanırım:)
6.takımla yarış güzel fikir geçmişte de tatlı rekabetlerimiz olmuştu arkadaşlarımızla
ama 6.takımın kaderi her zaman bize yenilmek tabi:lepi:

kızlar ben ara öğünde cornflakesimi yedim ondan iki saat önce de bir şeftali..bu akşam yine karpuz peynir yicem...öpüyorum hepinizi..yarın görüşmek üzere...

evet yarıs yarıs yarıs :D bu hafta ben hıc ıyı gıtmıyorum ya noldu kı gecen haftakı benı hatırladıkca sasırıyorum kendıme :D

sağolun arkadaşlar korkak ben gitmedim doktora valla 1 diş için 8 senedir kaçıyorum artık bundan da ne kadar kaçabilirsem kaçarım sanırım:)
6.takımla yarış güzel fikir geçmişte de tatlı rekabetlerimiz olmuştu arkadaşlarımızla
ama 6.takımın kaderi her zaman bize yenilmek tabi:lepi:
sositosositosositosositosositosositosositososito:lepi:vereliniortakkaydirigubbakcemile5

kızlar ben ara öğünde cornflakesimi yedim ondan iki saat önce de bir şeftali..bu akşam yine karpuz peynir yicem...öpüyorum hepinizi..yarın görüşmek üzere...
çok güzeelopuyorumnanaktan

slmmmmmm ben eve geldimm demin bugün biraz erken çıktım....

bu akşam bişi yemiycem bir arkadaşı gördüm tatilden önce görüşmüştük en son göbek çıkmış dedi...

çok sinirlendimmm ama bişi demedimmm...sinirlenmem kendimeee zaten kimseye değill....:olmaz: mafoldumben

artık yokkk başladım herşeyee birazdan sadece kavun yiyeceğimmm....kaydirigubbakcemile

yarında meyvaya devammm...yerimseniben

haftaya da yine 6. takımla yarışa feci varımmmm...geçen haftaki verdiklerimi evet aldım geri amaaa vericemmm... :lepi:

slmmmmmm ben eve geldimm demin bugün biraz erken çıktım....

bu akşam bişi yemiycem bir arkadaşı gördüm tatilden önce görüşmüştük en son göbek çıkmış dedi...

çok sinirlendimmm ama bişi demedimmm...sinirlenmem kendimeee zaten kimseye değill....:olmaz: mafoldumben

artık yokkk başladım herşeyee birazdan sadece kavun yiyeceğimmm....kaydirigubbakcemile

yarında meyvaya devammm...yerimseniben

haftaya da yine 6. takımla yarışa feci varımmmm...geçen haftaki verdiklerimi evet aldım geri amaaa vericemmm... :lepi:

karpuzzzz :lepi::lepi::lepi:

ben geldim kızlar nasılsınız eski kaptanımızda gelmş hoş geldiin adaş nasılsın

yeni gelen arkadaş sende hoşgeldiiiin

geçmiş olsun selmacımm neyin var güselim???

kızlar resim ekledim bakarsınız bir araaaa...

aaa burda sataşma var len . husel sendemi kerıştin len yariş işine.... hehe ....

Back