slm arkadaşlarım ben de zayıflamak istiyorum nolur yardım edin tek başıa o kadar çabaladım ama yok zayıflamadım aksine 1 kgda aldım ya ben yeniyim ben ne yapcam yardım edersiniz dimi ya burda toplulukla zayıflayabilirim inş takım kaptanı azra galiba azracım beni de alır mısın aranıza peki ya ben 16 yaşındayım ama şimdi kilomu tarttım 65 kiloyum yaff böle giderse hç kimse de beğenmicek beni benim acil kilo vemem lazım
slm arkadaşlarım ben de zayıflamak istiyorum nolur yardım edin tek başıa o kadar çabaladım ama yok zayıflamadım aksine 1 kgda aldım ya ben yeniyim ben ne yapcam yardım edersiniz dimi ya burda toplulukla zayıflayabilirim inş takım kaptanı azra galiba azracım beni de alır mısın aranıza peki ya ben 16 yaşındayım ama şimdi kilomu tarttım 65 kiloyum yaff böle giderse hç kimse de beğenmicek beni benim acil kilo vemem lazım
hosgeldın dıyelım o zaman :) hedef kılon ne? boyun kac?
selamlar kardeş takımın güzelleri .....
iyiyim canım .. kardeş fıstıklar şu ayran diyeti banada iyi geldi tatilde aldıgım 2 kilocuk 2 günde gitti ......:lepi: bi göz atın faydası olursizede belki . bugün bizim takımdaki kıslarda yapıyorlar ....sositosositosanada slm cnmm naılsıın bakalııım:1hug:
iyiyim canım .. kardeş fıstıklar şu ayran diyeti banada iyi geldi tatilde aldıgım 2 kilocuk 2 günde gitti ......:lepi: bi göz atın faydası olursizede belki . bugün bizim takımdaki kıslarda yapıyorlar ....sositososito
hoşbulduk boyum 1.57 hedef kilom 60 ve altı tamam dediğiniz gibi yaparım bu akşamdan itibaren yazarım ztn gnlük spor yapıorum onları da eklerim inş zayıflarım yaa
şu an 65 kiloyum azracım çıtır demişin ama pek e çıtır sayılmam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?