bnde öğlen sadece bi dilim karpuz yediim
aslında bi dahah yemm sanıyordum ama yediim
geçen hafta böğğ geldiydiii :)
ya karpuz dıyetı daha ıyıydı ben haftaya karpuz mu yesem ya bu hıc hosuma gıtmedı nohutu hıc sevmem zaten hıc guzel bısı olmadı...
hadi ya bak üzüldüm şimdi umtluydum o detokstan..tok tutuyor mu peki özlemcim??
ooooo neslişş gelmiş hoşgelmişopuyorumnanaktanslmmm kızlarrr....
ben geldimmm....işyerindeyim..çok yoğun olduğum için giremiyorum..artık akşamları evden girerim sanırım...
bu arada 1 hafta kadar kastamonudaydım ve feci yedim yedimm verdiğim kg. 2 kg. geri aldım geldim...ama kızmayınn kendime geldimmm toparlarım kendimii...birde regl olmadım yine onun şişkinliğide varr tabi...
sizler nasılsınız iyimisiniz?
bu arada kaptanım silverdin sür yanık için çok ii geliyor bende onu kullanıyorum biraz bende yanmışım...
hattaa silverdin ve bepanteni karıştırıp sür çok ii geliyor.
azracım sağol canım benim şöle bir baktımda geçen hafta süpermişsiniz şu enerjinizden banada gönderin azcık ya fena şiştim ben gene
2 gündür yürüyüşe başladım yediklerimide azaltmaya çalışıyorum bakalım ne olcak ama bu sefer şok diet falan yok
olmuyor anacım gerisin geri geliyorlar lanet yağlar
cnm bi meajezik iç iyi geliryerimsenibenherkese günaydın kızlar ...
rica ederim kaptanım görevimiz:)
ben bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum ya..çok halsizim..bu regl sancıları gece uyutmadı sabah da spora kalkamadım
dün akşam karpuz peynir yedim..bu sabah da klasik kahvaltımı yaptım..
herkese çoook güzel bir gün diliyorum...
günaydın kızlar nasılsınız
evet kaptanım bu ara işlerim biraz yoğun o yüzden giremiyorum fazla beni mazur görün
öslem maalesef her yarış ertesinde biraz salmalar olur o kadar sıktıktan sonra normaldir
o halde ilk hedef bu hafta kilo almamak olmalı bunu sağlayabilen süper demektir
cumaya bende kilomu yazarım size listeye girmesemde bildirim yapayımki işi sıkı tutayım
sabah ince çok az yağlı tost yedim bende ama hala spor yapamadım ayağımda kemik büyümesi varmış öğleden sonra doktora gideceğim bakalım ne olacak
sanırım bana ameliyat yolları görünüyor inşallah buna gerek olcak bişey değildir ama her geçen gün giderek büyüyor bu bela
öslem maalesef her yarış ertesinde biraz salmalar olur o kadar sıktıktan sonra normaldir
o halde ilk hedef bu hafta kilo almamak olmalı bunu sağlayabilen süper demektir
cumaya bende kilomu yazarım size listeye girmesemde bildirim yapayımki işi sıkı tutayım
sabah ince çok az yağlı tost yedim bende ama hala spor yapamadım ayağımda kemik büyümesi varmış öğleden sonra doktora gideceğim bakalım ne olacak
sanırım bana ameliyat yolları görünüyor inşallah buna gerek olcak bişey değildir ama her geçen gün giderek büyüyor bu bela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?