Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

%100 detoksu bitirdim arkadaşlar 1 kilo verebildim 2 günde.. tanm uydum aslında:çok üzgünüm: nese bunda şükür.. çok zorlanmadım yaparken.. güzeldi.. bi iki haftaya tekrarlarım heralde..

%100 detoksu bitirdim arkadaşlar 1 kilo verebildim 2 günde.. tanm uydum aslında:çok üzgünüm: nese bunda şükür.. çok zorlanmadım yaparken.. güzeldi.. bi iki haftaya tekrarlarım heralde..

ben de basladım bugun. off cok yorgunum hala kendıme gelemedım spor yapmak ıstıyorum ama... bunu uygulayanlar spor da yapıyo mu acaba.

işallah verirsin sınavı canım aman iyi çalış...sınavı alırsan güzel yerelere girebilirsin..hayırlısı olsun..bol şans şimdiden..bana sınav fikri o kadar zor geliyor ki artık..geçti benden:)

işallah verirsin sınavı canım aman iyi çalış...sınavı alırsan güzel yerelere girebilirsin..hayırlısı olsun..bol şans şimdiden..bana sınav fikri o kadar zor geliyor ki artık..geçti benden:)

ben bıle bıktım artık sınav sınav sınav... ama mecburen yapmak zorundayım. az kaldı dıye avunuyorum :)

kızlar bu ayran deyoksuda ne ola ki
damdan düşer gibi oldum ama bu takımın en eski ve en kadrolu şişmanlarından biriyim bende
azra kıs kimse kalmamış 2 azra dışında sanırım
ne durumdasınız kilocuklardan buharlaştırmışsınızdır inşallah epeycea.s.

ayran detoksu moda oldu su sıra herkes denıyo. 2 gunde 1,5-2 kg verdırıyomuss.. bılmıyorum deneyenler oyle dıyo ben de bugun basladım ıkı gun sonra sonucu yazarım. yagsız tuzsuz ayranın ıcıne salatalık rendelenıyo ve mercımek, nohut, bulgur haslanıp eklenıyo oyle bısı .. :)

üstüne nanede katılırsa basbayağı çorba olur o halde hatta sevenler sarmısakda ekleyebilir ii bakalım inşallah verirsin 2 kiloda bende yaparım o halde:)
kızlar artıkın arada takılırım buralara 3 hafta evdeyim sonrası belirsin olduğundan takıma girme talebim yok ama azracım ihtiyaç duyarsan buralardayım artık
bu arada geçmiş olsun şu yanma işi nedir ki(

takım senin huseliim vereliniortak

hoş geldiinopuyorumnanaktan

ben de basladım bugun. off cok yorgunum hala kendıme gelemedım spor yapmak ıstıyorum ama... bunu uygulayanlar spor da yapıyo mu acaba.

bu diyeti yaparken ben biras halsizlik hissettim canım.. hiç spor yapmadım.. iyi olur ama işte halsiz oluncada spor yappılmıyorki..

bnde öğlen sadece bi dilim karpuz yediim
aslında bi dahah yemm sanıyordum ama yediim
geçen hafta böğğ geldiydiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…