Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim nasılsınız kızlar ben hala hastayım bogazlarım ltahap olmuş dr gittim ilac verdiii
ben geldim nasılsınız kızlar ben hala hastayım bogazlarım ltahap olmuş dr gittim ilac verdiii
%100 detoksu bitirdim arkadaşlar 1 kilo verebildim 2 günde.. tanm uydum aslında:çok üzgünüm: nese bunda şükür.. çok zorlanmadım yaparken.. güzeldi.. bi iki haftaya tekrarlarım heralde..
onlar da bı baslık acmıs oraya baktım 160 boyunda 65 kg bırı ıkı hafta bır yapıyomus bısey olmamıs. sınav spk nın ılerı duzey lısans sınavı arastırma uzmanı, yatırım danısmanı falan olmak ıcın.
%100 detoksu bitirdim arkadaşlar 1 kilo verebildim 2 günde.. tanm uydum aslında:çok üzgünüm: nese bunda şükür.. çok zorlanmadım yaparken.. güzeldi.. bi iki haftaya tekrarlarım heralde..
işallah verirsin sınavı canım aman iyi çalış...sınavı alırsan güzel yerelere girebilirsin..hayırlısı olsun..bol şans şimdiden..bana sınav fikri o kadar zor geliyor ki artık..geçti benden:)
yogurt
denedın mı
dr merhem verdi anesol die ama o da bi faysa etmiyoor:çok üzgünüm:
kızlar bu ayran deyoksuda ne ola ki
damdan düşer gibi oldum ama bu takımın en eski ve en kadrolu şişmanlarından biriyim bende
azra kıs kimse kalmamış 2 azra dışında sanırım
ne durumdasınız kilocuklardan buharlaştırmışsınızdır inşallah epeycea.s.
üstüne nanede katılırsa basbayağı çorba olur o halde hatta sevenler sarmısakda ekleyebilir ii bakalım inşallah verirsin 2 kiloda bende yaparım o halde:)
kızlar artıkın arada takılırım buralara 3 hafta evdeyim sonrası belirsin olduğundan takıma girme talebim yok ama azracım ihtiyaç duyarsan buralardayım artık
bu arada geçmiş olsun şu yanma işi nedir ki(
ben de basladım bugun. off cok yorgunum hala kendıme gelemedım spor yapmak ıstıyorum ama... bunu uygulayanlar spor da yapıyo mu acaba.
2 günde bir kg
daha ne olsun canım...tebrikler..
teşekkür ederim canım genelde ya 1kg layla 2kg arasında bişey verdiriyor.. banada bir kilo verdirdi şükür..:dance:
kaç kilosun??ben çizelgeleri göremiyorum da..kilona göre değişiyordur diye düşünüyorum....