tamam cnaım ararım yada istesen sana veririm sen ararsınkızlar bugün pek dahil olamıyoruum kusur bakamyıın
ilterciim senden bi ricam var cnmm
bildiğim kadarıyla neslihanın tlf no su var sende sana zahmet bi ararmısın ne zmn dahil olacak mıış
çünkü çook uzun zmndr yok armaızda
canım saol beni düşündüğün için gittim doktora akşam üstü tabii baktı fazla birşey söylemedi bu ay sadece rahim filmi çekilecek dedi diğer ay tedaviye başlarız dedi perşembe günü rahim filmi çektirecemben çıkıyorum kızlar..iltercim iyi haberlerini bekliyorum..
yarın görüşmek üzere herkese iyi akşamlar diliyorum..kaçak yok ona göreklava:
tamam cnaım ararım yada istesen sana veririm sen ararsın
canım saol beni düşündüğün için gittim doktora akşam üstü tabii baktı fazla birşey söylemedi bu ay sadece rahim filmi çekilecek dedi diğer ay tedaviye başlarız dedi perşembe günü rahim filmi çektirecem
günaydın kızlar nasılsınız
bende şimdi geldim işe kahvaltımı yapıyorum yediklerimi yazayım sizlere
1 dilim ekmek +yarım domates+ yarım salatalık +1 haşlama yumurta +1 parça peynir
bnde aç yattım dün cnmmmgünaydın azra sılacım..nasılsın??ben dün akşam spor yapamadım ya karpuz yedim sadece akşam yatmadan önce de süt içtim..
sabah kahvaltısında da kepek ekmekli sandviç şekersiz çay..klasik:)
sen özelden nosunu ver ozmn cnmtamam cnaım ararım yada istesen sana veririm sen ararsın
canım saol beni düşündüğün için gittim doktora akşam üstü tabii baktı fazla birşey söylemedi bu ay sadece rahim filmi çekilecek dedi diğer ay tedaviye başlarız dedi perşembe günü rahim filmi çektirecem
kımsecıkler yok genebu ayranlı detoksu ne zaman yapıoruz?? ben yarın yapmayı dusunuyorm sımdıden mı haslasam sabah mı haslasam nohut bulgur falan onu dusunuorm
yok canım artık sıkmıyorum alıştım 15 aydır hep aynı şeyleri yaşamaya alıştımhayırlısı olsun canım ya sıkma canını...sen daha yeni evli dğeil miydin kuusra bakma süreçten fazla haberim yok..bu sadece yaşaman gereken bir süreç bitince hayırlısıyla alacaksın işallah bebişini kucağına...
saol canım yumurtayı bende o yüzden yedim dün snein dediklerini diledim birde akşam çok kaçırmışım :kedi: o yüzden bu gün yememem gerekiyorohhh afiyet olsun canım...yumurta nasıl tok tutar şimdi seni:) ben de bu sabah regl oldum sonunda ama tartı gününe dek bitmemiş olcak ona canım sıkıldı
canım neslihan gelmiş fakat çok fazla işi varmış bir kaç gün sadece akşamları girecekmiş topiğesen özelden nosunu ver ozmn cnm
ben su ayranlı detoksa basladım bakalım nolcak...
hadi bakalım hayırlısı özlemcim..nasıl hazırlaması kolay değil mi..
oslem hayırlı olsuun bakalım sende ne etki göstercek
yanıyoruuum
oslem ciim sınavda başarılar dilerim cnm
canım benim o ayran detoksunu ayda bir kere yapman lazım yoksa zararlı..senin kilon bizler gibi çok da değil..
bu ne sınavı canım??
tsk ederım. gecmedı mı hala? nasıl yandın oyle yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?