Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar nasılsınız
bende şimdi geldim işe kahvaltımı yapıyorum yediklerimi yazayım sizlere
1 dilim ekmek +yarım domates+ yarım salatalık +1 haşlama yumurta +1 parça peynir

tamam cnaım ararım yada istesen sana veririm sen ararsın

ben çıkıyorum kızlar..iltercim iyi haberlerini bekliyorum..
yarın görüşmek üzere herkese iyi akşamlar diliyorum..kaçak yok ona göreklava:
canım saol beni düşündüğün için gittim doktora akşam üstü tabii baktı fazla birşey söylemedi bu ay sadece rahim filmi çekilecek dedi diğer ay tedaviye başlarız dedi perşembe günü rahim filmi çektirecem

günaydın azra sılacım..nasılsın??ben dün akşam spor yapamadım ya karpuz yedim sadece akşam yatmadan önce de süt içtim..
sabah kahvaltısında da kepek ekmekli sandviç şekersiz çay..klasik:)

hayırlısı olsun canım ya sıkma canını...sen daha yeni evli dğeil miydin kuusra bakma süreçten fazla haberim yok..bu sadece yaşaman gereken bir süreç bitince hayırlısıyla alacaksın işallah bebişini kucağına...

günaydın kızlar nasılsınız
bende şimdi geldim işe kahvaltımı yapıyorum yediklerimi yazayım sizlere
1 dilim ekmek +yarım domates+ yarım salatalık +1 haşlama yumurta +1 parça peynir

ohhh afiyet olsun canım...yumurta nasıl tok tutar şimdi seni:) ben de bu sabah regl oldum sonunda ama tartı gününe dek bitmemiş olcak ona canım sıkıldı

günaydın azra sılacım..nasılsın??ben dün akşam spor yapamadım ya karpuz yedim sadece akşam yatmadan önce de süt içtim..
sabah kahvaltısında da kepek ekmekli sandviç şekersiz çay..klasik:)
bnde aç yattım dün cnmmm

sen özelden nosunu ver ozmn cnm

kımsecıkler yok gene bu ayranlı detoksu ne zaman yapıoruz?? ben yarın yapmayı dusunuyorm sımdıden mı haslasam sabah mı haslasam nohut bulgur falan onu dusunuorm

onu biz bu hafta değil diğer hafta uygulayacağız özlemciim

yok canım artık sıkmıyorum alıştım 15 aydır hep aynı şeyleri yaşamaya alıştım
2 yıllık evliyim 15 aydır korunmuyorum polikistik over dedikleri bir hastalığım var kilo çok büyük bir düşman tabi bu hastalıkta kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum ozaman düzelir dediler dün gittigimde doktora pko görüntü olmadığını söyledi inşallah bu ay gelir bebeğim
ohhh afiyet olsun canım...yumurta nasıl tok tutar şimdi seni:) ben de bu sabah regl oldum sonunda ama tartı gününe dek bitmemiş olcak ona canım sıkıldı
saol canım yumurtayı bende o yüzden yedim dün snein dediklerini diledim birde akşam çok kaçırmışım :kedi: o yüzden bu gün yememem gerekiyor
sen özelden nosunu ver ozmn cnm
canım neslihan gelmiş fakat çok fazla işi varmış bir kaç gün sadece akşamları girecekmiş topiğe

hadi bakalım hayırlısı özlemcim..nasıl hazırlaması kolay değil mi..

haslama olayını cozemedım bırlıkte hasladım hepsını ben bıde ıkı gunluk yaptım ama sanırım cok oldu ya neyse olmazsa 3 gun yaparm ben de bıdahakı sefere tek tek haslıcam hepsını. sızınle de yaparım haftaya tekrar. 15 ınde staja baslıyorum b u sabah aradılar ıkı haftada ne kadar kılo verırsem kar benım ıcın. alısverıs yapmam gerek.

canım benim o ayran detoksunu ayda bir kere yapman lazım yoksa zararlı..senin kilon bizler gibi çok da değil..
bu ne sınavı canım??

canım benim o ayran detoksunu ayda bir kere yapman lazım yoksa zararlı..senin kilon bizler gibi çok da değil..
bu ne sınavı canım??

onlar da bı baslık acmıs oraya baktım 160 boyunda 65 kg bırı ıkı hafta bır yapıyomus bısey olmamıs. sınav spk nın ılerı duzey lısans sınavı arastırma uzmanı, yatırım danısmanı falan olmak ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…