selmacım çok geçmiş olsun bugün nasılsın??ben geldim ama kımse yok azra bızım cocuklarda denıze gıttı ben sevmedıgım ıçın gıtmedım bırde cok hastayım bogazlarım agrıyor yatıyorum
günaydın kızlar hala cokkkkkkkkkk hastayım bogazım şiş ve miiiidem bulanıyor
eyvah eyvah..üşüttün demek iyice dr a gittin mi canım ya..çok geçmiş olsun..
günaydın kızlar nasılsınız selmacım ve azracım geçmiş olsun her ikinizede dikkat edin kendinize
kızlar ben bu gün doktora gidicem akşam üzeri bebek işi için inşallah bu ay tutar yaa lütfen benim için dua edin
günaydın kızlar nasılsınız selmacım ve azracım geçmiş olsun her ikinizede dikkat edin kendinize
kızlar ben bu gün doktora gidicem akşam üzeri bebek işi için inşallah bu ay tutar yaa lütfen benim için dua edin
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
saolun canlarım benim yaa iyiki varsınızdualarımız senin için iltercim...:ecrin_bebek:
saolun canlarım benim yaa iyiki varsınız
kızlar bu arada ben sabah birtane açma simit aldım yarısını sabah yarısınıda öğlen yedim şimdilik bukadar :)
haklısın canım ama nedense bu açma beni çok fazla tok tutuyor sabah yarısınız yiyoruum öğlende diğer yarısınız akşama kadar hiç birşey yemek canım istemiyor ilten bende snein gibi evden hazırlayıpta geliyordum hem öğle yemeğimi de getiriyordum ama bunu keşfettim baya tok tutuncan bunda yemeye başladım birazsağlıksız ama ne yapayım kolayıma geliyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?