Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben haftasonu yazmaadım size kızlar pc bozuktu ..neyse tamirci halletti de kurtardık fotoları..c.tesi akşam misafirlerim vardı yemeğe tüm günüm yemek yapmakla geçti canım çıktı valla..neyse ki atlattım bitti ...akşam o yemeklerden sadece 2 tane saray köfte yedim ve salatalardan aldım..tatlının tadına bile bakmadım...pazar sabahı çok geç kalktım ama 08.30 da uynaınca bir dilim karpuz yedim metobolizmamı çalıştırmak için kahvaltıda sosisli yumurtadan iki çatal,2 dilim ekmek peynr domates ve şekersiz çay içtim pazar tüm günü sadece karpuz yiyerek geçirdim...
bu sabah da kepek ekmekli sandviçimi şekersiz çayla yedim..

gunaydın herkese ben soyle bı ugrym dedım dugun bıttı ama memleketten gelen akrabaları gezdırcez bugun. dısarı cıkıyorm aksam gec olursa eve donmem teyzemlerde kalırım. kusura bakmayın nolur. merak etmeyın kacırmadım kacırmıcam da hıc bısey :)

günaydın kızlar nasılsınız selmacım ve azracım geçmiş olsun her ikinizede dikkat edin kendinize
kızlar ben bu gün doktora gidicem akşam üzeri bebek işi için inşallah bu ay tutar yaa lütfen benim için dua edin

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yine kimsecikler yok(ben şimdi yemekten geldim..
karışık ızgara
yağsız salata
1 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği yedim...şimdi yeşilçayımı içiyorum...

bn varımda cnmm
genelde içerdeyiiim pc açık o kadar
bu oda çook sıcak zaten yanıyorum buraya gelince daha çook yanıyoruum

saolun canlarım benim yaa iyiki varsınız
kızlar bu arada ben sabah birtane açma simit aldım yarısını sabah yarısınıda öğlen yedim şimdilik bukadar :)

iltercim açma yeme ya kalorisi çok onun sokak simidi ondna daha az kalorili bir de açma ,poğaça tarzı şeyler mideyi belli bir süre sonra kaynatıyor...ben de başlarda işyerinde her sabah poğaça,simit vs gibi şeyler yiyordum üşeniyordum sabahları sandviç hazırlamaya burdan alaya da kalsam tanesi 3 milyon hergün hergün fazla geliyordu şimdi 5 dk erken kalkıyorum hem kendime hem eşime sandviç hazırlıyorum midelerimiz rahatladı valla canım sana da tavsiye ederim...alkisalkisalkis

haklısın canım ama nedense bu açma beni çok fazla tok tutuyor sabah yarısınız yiyoruum öğlende diğer yarısınız akşama kadar hiç birşey yemek canım istemiyor ilten bende snein gibi evden hazırlayıpta geliyordum hem öğle yemeğimi de getiriyordum ama bunu keşfettim baya tok tutuncan bunda yemeye başladım birazsağlıksız ama ne yapayım kolayıma geliyor işte

afiyet olsun canım ben de öyle şeyleri elbette kepek ekmekli sandviçten daha çok seviyorum da kalorisi yüksek diye demiştim:)
bu arada dr a gitmedin mi daha kaçta gideceksin??

kızlar bugün pek dahil olamıyoruum kusur bakamyıın
ilterciim senden bi ricam var cnmm
bildiğim kadarıyla neslihanın tlf no su var sende sana zahmet bi ararmısın ne zmn dahil olacak mıış
çünkü çook uzun zmndr yok armaızda

ben çıkıyorum kızlar..iltercim iyi haberlerini bekliyorum..
yarın görüşmek üzere herkese iyi akşamlar diliyorum..kaçak yok ona göreklava:

kımsecıkler yok gene bu ayranlı detoksu ne zaman yapıoruz?? ben yarın yapmayı dusunuyorm sımdıden mı haslasam sabah mı haslasam nohut bulgur falan onu dusunuorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…