Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tesekkur ederım ben de ıyıyım evın ıcınce sureklı hareket halındeyım. aksamı beklıyorum spor yapmak ıcın =)
süper canım sporu ihmal etme ahh birde ben düzenli olarak yapsam bende mekik çekecem bundan sonra birde burda olsa dans dersleri almak istiyorum yaa ben hiç bilmiyorum dans etmeyi felan

ben geldim azra cok güzel olmuşsun hiçde 90 kg göstermiyor ama tabiki boyun var vereceksin inşallah zemuszemuszemuszemuszemuszemus

özlem ne haber nasılsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ilter sen nasılsın menü gayet süper canım kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

neslihan canım neden moralin bozuk boşver adet olursun sitrese sokma kendini üzülmeŞenizŞenizŞeniz

ben şimdi cıkıyorum kızlar eşilmle carşıda işlerimiz var Şeniz

süper canım sporu ihmal etme ahh birde ben düzenli olarak yapsam bende mekik çekecem bundan sonra birde burda olsa dans dersleri almak istiyorum yaa ben hiç bilmiyorum dans etmeyi felan

ben de bılmıyorm yaa ama dans etmek de ıstemıyorum zaten =) iyiyim boyle. ben mekık bacak hareketlerı stepperda dun 1400 adım lahana yagı strecler bılmıyorm nolcak paralıyorum kendımı resmen umarım karsılıgını alırım :)

saol canım bu hafta en az 1 kilo vermiş olacam canım kiraz dietine başlıyacaktım bu gün ama olmadı malesef kaptanımada söz vermiştim ama kiraz bulamadım evde kalmamış pazara baktım sabah çok erken olduğu için pazar tam kurulmamış o yüzden başlıyamadım artık kendi diyetime devam edecem

tsk ederm ıyıyım sen nasılsn ? bol bol yürü :) cıkmısken dısarı

kızlar dedikleriniz için teşekkürler. önce bir 85 olsam harika olacak:)

kiraz diyeti nedir? güzelse ben de yapayım.
canım marankinin söylediği birşey sadece kiraz yiyormuşun ama belli günleri varmış esasında dün başlanıyormuş biz bugün başlıyalım dedim ama onuda beceremedim ben
sabah 1 kg kiraz
öğlen 1 kg kiraz
akşam 1 kg kiraz
şeklinde sadece biti çayı ve su içiyorsun birde 3 gün yapıyormuşun vucudu toksinlerden temizliyormuş

Hemşom bu özeti sen yaparsın demi?
Kızlar neler yapıyor?
Yeni arkadaşlarımız var galiba?

merhaba,
umutsuz bı sekılde ben geldım aranıza. sonra gaza geldım o gazla kılolarımı verıyorum :) sıze karsı hıssettıgım sorumluluk duygusu yuzunden agız tadıyla kacamak bıle yapamıyorum :) kacamak yapınca vıcdan azabı cekıyorum dayanamıyorum o yuzden hıc kacamak yapmıyorum. :) onun dısında pek bısey yok buralarda herkes malum kılo vermeye calısıyo. bu hafta bırıncı olmak ıcın cabalıyoruz el bırlıgıyle. kaydirigubbakcemile2

kızlar ne yapıyorsunuz bakalım bende az önce öğle yemeğimi yedim bir size bakayım dedim hiç sohbet etmemişsiniz yine yaa nedne konuşmuyorsunuz canlarım benim benim işlerimde çok bitireyim şunlarıda rahat rahat konuşalım diyecem ozamanda mesai bitecek

ya ben bı yandan soru çözüyorum =) eylul lısanslama sınavı kayıtları baslamıs tutustum ama okuldakı sınavlardan anca sıra geldı. ooff hep sınav hep sınav yorldm artık :)
:teselli: ayy canım yaa ne yapacam birşeylere sahip olabilmek için artık okumak gerekiyor güzelim sen hem dietine devam et hemde derslerine tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…