canım morali birazdaha iyi sanırım adet oldu dün çünki nezamandır olmuyorduya biraz rahatlar inşallah bu gün onunda işlerri çok yoğun sanırım msn de bile yazmadı çünki bana haftaya tatile çıkacakmış onun için işlerimi toparlamam lazım felan demişti dünbu gün neslihan ugramadı morali bozuktu ne oldu acaba
selam kızlar benim hiç keyfim yok sağ kasığım agrıyo bugün az ekmek arası bişeyler yedim öğlenede yeşil fasulye yicem iyice sporu bıraktım
slm öslemcim nasılsına.s.
kızlar nasılsınız bakalım gerçi birtek özlemim var burda diğer arkadaşlar nerdesiniz cuma günü kaptanımız bir gelecek bakacak sayfalar aynı yerinde duruyor :)
ÇOK SICAKKKK benim gittiğim salon iyi ya kafa dengi arkadaşlar hepsi ben 2.5 saat kalıyorum senin azmış gerçekten anca 1 saatte ısınırsın zaten biz 1 saat aletlerle çalışiıyoruz 1.5 satte step ve yer hareketleri yapıyoruz haftada 5 gün gidiyorum ben seviyorum ben ya sıkılmıyorum ordanslm sağol iyiyim sen nasılsın? ben bu spor ısını aksama bırakıyorumserın oluyo spor salonuna gıtmekten sıkıldm. daha dogrusu orda sıkılıyodum zaten 1 saatte cıkıyodum verdıgım paraya yazık. evde daha ıyı calısıyorum doyasıya terleyerek sonra dusa atarak kendımı rahatlıyorm lahana yagı da kullanıorm :) ben bi lahanayım aartık:)
SLM KIZLARR GELDİMMM.....YOĞUNUM BİR GİRİM ÇIKIM DEDİMM...
ÖZLEDİM SİZİ VALLA...
BEN İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR AMA ADET OLDUM OLANA KADAR DA BEN BENDEN GEÇTİM VALLA....BİRAZ YEDİM BU 2-3 GÜN İLTERİM BENİ OYACAKK VALLAHİ...lmaz: :bbo: .NEYSE ADET OLDUM YA İLTERİM BANA BİŞİ YAPMAZZ ARTIK ADETTEN SONRA NORMAL REJİME DEVAMM.... delikafadulden
ADETİM AMA PEK SÖKÜLMÜYORUMM İNŞ. SÖKÜLÜRSEM DAHADA RAHATLAYACAĞIM....
HEPNİZİ ÖPTÜMM....BEN HAFTAYA KISMETSE 20 SİNDE İZİNE ÇIKACAĞIMM OYÜZDENN ÇOK YOĞUNUMM AMA BURALARDAYIMMM.....
SLM KIZLARR GELDİMMM.....YOĞUNUM BİR GİRİM ÇIKIM DEDİMM...
ÖZLEDİM SİZİ VALLA...
BEN İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR AMA ADET OLDUM OLANA KADAR DA BEN BENDEN GEÇTİM VALLA....BİRAZ YEDİM BU 2-3 GÜN İLTERİM BENİ OYACAKK VALLAHİ...lmaz: :bbo: .NEYSE ADET OLDUM YA İLTERİM BANA BİŞİ YAPMAZZ ARTIK ADETTEN SONRA NORMAL REJİME DEVAMM.... delikafadulden
HEPNİZİ ÖPTÜMM....BEN HAFTAYA KISMETSE 20 SİNDE İZİNE ÇIKACAĞIMM OYÜZDENN ÇOK YOĞUNUMM AMA BURALARDAYIMMM.....
günaydın canım iyi olmana sevindim merak etmiştim bende seni yaz günüde çalışırken misafir hiç çekilmez yaa allah kolaylık versin canımgünaydın kızlar..
acil olarak izin aldım çünkü il dışından misafirlerim geldi..gelmeden 1 gün önce haberim oldu..apar topar izin aldım ve kaçtım..hala evdeler nasıl yoruldum anlatamam..evi pırıl pırıl yaptım ama kendim öldüm resmen..kusura bakmayın internete girmek o telaşta aklıma bile gelmedi..sınavım olduğu için ve direksiyon dersi aldığım için herhafta izmire gidince ev yeterince iyi değildi..valla akşamları anca yemek yap,bulaşık yıka,çamaşırlarla ilgilen,çay yap v.s. hamen gece oluyor..
öptüm..
canım bu mesajına cevap yazmıyacam ama artık bu haftadan sonrada bana şundan dolayı kaçırdım deme döverim seniSLM KIZLARR GELDİMMM.....YOĞUNUM BİR GİRİM ÇIKIM DEDİMM...
ÖZLEDİM SİZİ VALLA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?