Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gnydnnn kızlarrr....

bugün hiç ii değilimm ve sizede yansıtmak istemiyorumm o yüzden bişi yazmıyacağımm bugün...

lütfen bana zaman verinn halen adet olamadımm ve çok stresliyimm....sinirliyimm....moralim bozukkkk.....

öptümm sizi....

günaydın herkese gerçi kimse yok yine herzamanki gibi
dün yediklerimi kople yazayım
sabah yarım açma (simit )
öğlen yarım açma (simit )
akşama kadar 1 tane olmuş oldu
akşam üzeri 5 te 1 porsiyon karpuz yedim
akşam yemeğinde
1 su bardağı taze fasülye
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
yarım tabak salata

ben dün sabah klasık kahvaltımı yapmıstım, sonra 3 tane kepeklı cubuk kraker yedım, aksam kabaktan uyduruk bı yemek :) ( arkadasımın kardesınden tarıf), max 10 tane kiraz baska da bısey yemedım dün. bugun kahvaltıda da 2 dilim kepek ekmekten tost yaptım beyaz penır ve domatesle :kedi:

oslem yok kız ne woow u 96 kiloluk bir devim o kadar:)

valla haksızlık ediyosun kendıne bence. bu ayın 25 ınde teyzemın kızının da düğünü var bakalım ben nasıl olcam. bıraz daha versem o zamana kadar kılo sahane olcak. elbıse bıle bakmıyorum henuz ıcımden gelmıyo.

günaydın kızlar,

akşam sadece karpuz ve peynir yedim.

bu sabah: domates, salatalık, zeytin ve peynir yedim. ekmeksiz.

ara:sütlü neskayfe

foto ekliyorum...
canım yediklerin harika resimdede çok hoş çıkmışsın yüzün çok güzel maşallah kilo verdiğin zaman acayip güzel olacağını düşünüyorum bebek gibi olacaksın eminim
bu arada sana rep verdim özle üye olman için şu anda özel üyesin tebrikler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…