tamam ben şimdi gaza geldim başlıyorum sen karanlık aydakinide hatırlat bana kuşum ozamanda yapayım ben sonrada karpuzu yaparız ama temmuzun 20 sinde kirazı nerden bulacaz be güzelim hadi şimdi varda ozaman kiraz kalmaz kibak canıkom aynen marankiden kopyalıyorum şekercim...
ama sen yine başla bitanem gaza gelmişken olmazsa
20-21-22 temmuz karanlık dolunaydada yaparız şekercim.....
olmuyor cnaım yani olması biraz imkansız gibi temmuz 15 bile kalmaz yani kiraz olsada çok pahalı olur sanırım oda güzel olmazolmuyormu ozaman kiraz gııı????
falla bilmem kii....:1shok:
ayy azra sıla nekadar sempatik bir bayanmış..bayıldım ben resimler.....
ay ne bileyim böyle uzun zamandır burada konuştuğum agideşlerle bende buluşmak isterdim ammmaaa herkes ayrı şehirlerde....:bbo:
tamam canım sorarım ben sen merak etme kuşumiltoş kız kekle şerbetide sor şimdi konusu açılmışken ..bana yazarsın biara ben unuturum....
kekte şerbette sıcakmı olacak????
şimdiden sağol bitanem
evet neslihancım bende sana katılıyorum gerçekten çok güzel gözleri var kaptanımızıngeÇmİŞİ okudumm geldİmm....
Azracımm kaptanımmm İnan sana bayıldımm sÜper gÖzlerİnn gÜlÜŞÜnn varrr....ne gÜzelsİnnn yawwwww....
iyiyim canım sen nasılsınİlter ne haber canım nasılsın ben bu gÜn gİremedİm cÜnkİ mİsafİrİm vardı kahvaltıya
biliyorum bitanem takılıyorum sana öğle çok güzel yediklerinde böğle davam edersek baya güzel sonuç alacak bu hafta inşallah sen nediyorsun baktınmı benim yediklerimie arkadaşımBurdayım kacmadım yedİklerİme gelİnce bİr dİlİm kÖy ekmegİ domates salatalık peynİr ceŞİtlerİ bİrtane pogaca bİr dİlİm karpuz o kadar akŞamda sadece karpuz yİyecegİm
ayyy ne güzel demek sana anne diyor olsun onunda annesi oluver manevi annesi olursunArkadaŞımın kızı bende uyuyordu onu yolladım benİm oglanla ben kendİ cocuklarımı bÜyÜttÜm Şİmdİ sıra onda bana ma anne dİyor benİmmİ annesİnİnmİ gercek ennesİ kİm oldugunu bİlmİyor annesİyle beraberken hep bende cadı
kız ben snei gördüm öğle kilolu görünmüyorsun orantılı yani vucudun ama birazdaha verirsen süper bir hatun olursunŞİmdİ bu gÜn resmİmİ koyayım buraya ben anlamıyorum ama benİm kız gelİnce koysun bİrde benİ gÖrÜn ne ka kg oldugumu
inşallah cnaım bamya baya oldu çıkalı bitanem ben 250 gr alıyorum 2 kişiyiz ya yetiyor artıyor bizeYedİklerİn cok gÜzel bamya cıktımı ben hİÇ pazara gİtmedİgİm İÇİn bİlmİyorum cok severİm hemde dİyet İÇİn sÜper bİrŞey bence menÜn cok gÜzel hİÇ kacamak yok evet bu hafta İnŞallah gÜzel bİr sonuÇ alacagız
aynen canım bende uzun zamandır giyemiyordum cizme benim anneminde bacakları çok kalındır ona çekmişim ben sanırım ama hiç bacaklarmı ölçmek aklıma gelmedi kız :)İltercİm benİm kocaman popom var maŞallah demİyorum İnŞallah erİr gİder bacaklarım cok kalın mankenlerİn bellerİ 60 cm benİm bacagım 71 İdİ dİyete baŞladıgımda dÜŞÜn gerİsİnı ne kadar kalın bacagım var hatatımda hİÇ cİzme gİyemedİm cÜnkİ kapanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?