Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bak canıkom aynen marankiden kopyalıyorum şekercim...
ama sen yine başla bitanem gaza gelmişken olmazsa
20-21-22 temmuz karanlık dolunaydada yaparız şekercim.....
tamam ben şimdi gaza geldim başlıyorum sen karanlık aydakinide hatırlat bana kuşum ozamanda yapayım ben sonrada karpuzu yaparız ama temmuzun 20 sinde kirazı nerden bulacaz be güzelim hadi şimdi varda ozaman kiraz kalmaz ki

olmuyormu ozaman kiraz gııı????
falla bilmem kii....:1shok:

ayy azra sıla nekadar sempatik bir bayanmış..bayıldım ben resimler.....
ay ne bileyim böyle uzun zamandır burada konuştuğum agideşlerle bende buluşmak isterdim ammmaaa herkes ayrı şehirlerde....:bbo:

olmuyor cnaım yani olması biraz imkansız gibi temmuz 15 bile kalmaz yani kiraz olsada çok pahalı olur sanırım oda güzel olmaz
iltoş kız kekle şerbetide sor şimdi konusu açılmışken ..bana yazarsın biara ben unuturum....
kekte şerbette sıcakmı olacak????
şimdiden sağol bitanem
tamam canım sorarım ben sen merak etme kuşum

kız selma yine nereye gittim bakayım sen başlıyacam ama 80-89 yazıyor yaaa gel buraya çabuk kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile zorlamı getirtecem ben snei buraya kız :roflol:
bak bundan sonra gelmeyenlerı böyle saçlarından tutup getirecem bugün bütün gün topikte bekçilik yaptım azrasılada girdi çıktı onunda saçını çekecem :roflol:

ArkadaŞımın kızı bende uyuyordu onu yolladım benım oglanla ben kendı cocuklarımı bÜyÜttÜm Şımdı sıra onda bana ma anne dıyor benımmı annesınınmı gercek ennesı kım oldugunu bılmıyor annesıyle beraberken hep bende cadı

Burdayım kacmadım yedİklerİme gelİnce bİr dİlİm kÖy ekmegİ domates salatalık peynİr ceŞİtlerİ bİrtane pogaca bİr dİlİm karpuz o kadar akŞamda sadece karpuz yİyecegİm
biliyorum bitanem takılıyorum sana öğle çok güzel yediklerinde böğle davam edersek baya güzel sonuç alacak bu hafta inşallah sen nediyorsun baktınmı benim yediklerimie arkadaşım
ayyy ne güzel demek sana anne diyor olsun onunda annesi oluver manevi annesi olursun
Şİmdİ bu gÜn resmİmİ koyayım buraya ben anlamıyorum ama benİm kız gelİnce koysun bİrde benİ gÖrÜn ne ka kg oldugumu
kız ben snei gördüm öğle kilolu görünmüyorsun orantılı yani vucudun ama birazdaha verirsen süper bir hatun olursun

inşallah cnaım bamya baya oldu çıkalı bitanem ben 250 gr alıyorum 2 kişiyiz ya yetiyor artıyor bize

ıltercım benım kocaman popom var maŞallah demıyorum ınŞallah erır gıder bacaklarım cok kalın mankenlerın bellerı 60 cm benım bacagım 71 ıdı dıyete baŞladıgımda dÜŞÜn gerısını ne kadar kalın bacagım var hatatımda hıÇ cızme gıyemedım cÜnkı kapanmıyor

aynen canım bende uzun zamandır giyemiyordum cizme benim anneminde bacakları çok kalındır ona çekmişim ben sanırım ama hiç bacaklarmı ölçmek aklıma gelmedi kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…