özlemcim sen nasılsın bitanem sanada rep verdim daha doğrusu hepinize rep vermeye çalıştım vere bildiklerime verdim
tesekkur ederım ben de ıyıyım evın ıcınce sureklı hareket halındeyım. aksamı beklıyorum spor yapmak ıcın =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özlemcim sen nasılsın bitanem sanada rep verdim daha doğrusu hepinize rep vermeye çalıştım vere bildiklerime verdim
süper canım sporu ihmal etme ahh birde ben düzenli olarak yapsam bende mekik çekecem bundan sonra birde burda olsa dans dersleri almak istiyorum yaa ben hiç bilmiyorum dans etmeyi felantesekkur ederım ben de ıyıyım evın ıcınce sureklı hareket halındeyım. aksamı beklıyorum spor yapmak ıcın =)
süper canım sporu ihmal etme ahh birde ben düzenli olarak yapsam bende mekik çekecem bundan sonra birde burda olsa dans dersleri almak istiyorum yaa ben hiç bilmiyorum dans etmeyi felan
saol canım bu hafta en az 1 kilo vermiş olacam canım kiraz dietine başlıyacaktım bu gün ama olmadı malesef kaptanımada söz vermiştim ama kiraz bulamadım evde kalmamış pazara baktım sabah çok erken olduğu için pazar tam kurulmamış o yüzden başlıyamadım artık kendi diyetime devam edecemben geldim azra cok güzel olmuşsun hiçde 90 kg göstermiyor ama tabiki boyun var vereceksin inşallah zemuszemuszemuszemuszemuszemus
özlem ne haber nasılsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ilter sen nasılsın menü gayet süper canım kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
neslihan canım neden moralin bozuk boşver adet olursun sitrese sokma kendini üzülmeŞenizŞenizŞeniz
ben şimdi cıkıyorum kızlar eşilmle carşıda işlerimiz var Şeniz
ben geldim azra cok güzel olmuşsun hiçde 90 kg göstermiyor ama tabiki boyun var vereceksin inşallah zemuszemuszemuszemuszemuszemus
özlem ne haber nasılsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ilter sen nasılsın menü gayet süper canım kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
neslihan canım neden moralin bozuk boşver adet olursun sitrese sokma kendini üzülmeŞenizŞenizŞeniz
ben şimdi cıkıyorum kızlar eşilmle carşıda işlerimiz var Şeniz
canım marankinin söylediği birşey sadece kiraz yiyormuşun ama belli günleri varmış esasında dün başlanıyormuş biz bugün başlıyalım dedim ama onuda beceremedim benkızlar dedikleriniz için teşekkürler. önce bir 85 olsam harika olacak:)
kiraz diyeti nedir? güzelse ben de yapayım.
Hemşom bu özeti sen yaparsın demi?
Kızlar neler yapıyor?
Yeni arkadaşlarımız var galiba?
:teselli: ayy canım yaa ne yapacam birşeylere sahip olabilmek için artık okumak gerekiyor güzelim sen hem dietine devam et hemde derslerine tamam mıya ben bı yandan soru çözüyorum =) eylul lısanslama sınavı kayıtları baslamıs tutustum ama okuldakı sınavlardan anca sıra geldı. ooff hep sınav hep sınav yorldm artık :)
:teselli: ayy canım yaa ne yapacam birşeylere sahip olabilmek için artık okumak gerekiyor güzelim sen hem dietine devam et hemde derslerine tamam mı