Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aferin canım insan arkadaslarla baslayınca düzenli yaptım güzel oluyo böyle

valla böyle iyi oluyo =) bide bizim buralardan birileri cıksa kk'dan. gecen ruyamda kk'daydım orda bıle kk dayım düşünün artık halimi =) biriyle tanısıyorum bızım burda oturuyomus bırlıkte yuruse gıdelım falan fılan demıstık =) cok sevınmıstım. sonra gozumu actım ruyaymıs

ayyy kıyamam ben sana bu k.k benimde rüyalarıma girer oldu artık yaa

özlem dün kendime mayokini aldım çok hoş birşey çok hoşuma gitti haftaya kadar biraz fark edeyim bari şimdide çok hoş duruyor ama kilo verince daha güzel duracak eminim

=) ne iyi etmişsin. güle güle kullan, zayıflayınca daha da guzellerını alıp gıyerız :) kilo çizelgen neden yok? kac kılosun, kac kılo verdin, hedefın kac kılo =) ben henüz hiç alışveriş yapmak ıstemıyorum staja yapcam benım de bişeyler almam gerekiyo ama içimden gelmiyo

kilo çizelgesi ile uğraşmak zor geldi yapmadım ama yaparım daha sonra
ben bu kış başı 86 kilo idim dietisyene gittim 14 kilo verdim 4 ayda sonra 2 kilo kadar aldım 74 oldum şimdi o 2 kiloyuda geri verdim 72 olarak devam ediyorum şimdi evde kendim yapmaya çalışıyorum burda arkadaşların motivasyonu ile 60 kilo olmak istiyorum en az esasında 52 kilo felan olmam lazım mış ama okadar vermem sanırım ama 60 olurum

bizde bu destek varken oluruz merak etme :) kaydirigubbakcemile5

bizde bu destek varken oluruz merak etme :) kaydirigubbakcemile5
evet cnaım oluruz 52 bile olurum ben şu andaki gazla okadar çok motive ettimki kendimi sizlerin sayesinde çok mutluyum son zamanlarda hiç kendim için böyle kararlar almamıştım gardorbumda nekadar bana bol gelen kıyafet varsa hepsini çıkardım dar olanları koydum onlar gelinceye kadar vermeye devam edicem

ben de hıc hırs ıstek kalmamıstı umudumu kaybetmıstım ne yalan soylym.. ama artık ınanıyorum basaracagıma. bu arada bugun lahana yagı aldım ben bılmıyorum nolcak faydaasını gorursem yazarım sıze de

slmmm canlarımmmm...

BugÜn bıraz yoĞunumm sabahtan gıremedımm....

Yenı bır hafta; yenı bır gÜn yenı bır umut yenı hayallerle dop dolu bır hafta dılıyorummm.....

Nasılsınızz?

bu arada bu kıraz dıyetı ne yawww????

canım detok uyguluyormuş vucuda vucudu temizliyormuş sadece kirazla besleniyorsun üç gün sabah öğlen akşam 1 er kilo kiraz yiyormuşun birde sadece bitki çayları içiyormuşun biz kaptanımızla karar verdik yarın başlıyoruz salı çarşamba perşembe yapacaz bakalım nasıl olacak inşallah faydasını görürüz istersen sende başla canım
güzel dileklerin içinde tşkler bitanem

merhaba kardeş takımın çıtırları..nasılsınız bakalımm???
ben iyiyim..azra sılanın arap kızı tarifine baktım ağzımın suları aktı falla....
diyetim bitince yapacağım aldım tarifi...teşekkürler azra arkideşim...buarada şerbette kekte sıcakmı????özelden sordum cvp gelmedide.....
ben kiraz diyeti yapıyorum kıslarrr:lepi::lepi:
buarada marankiye göre tarihleri var ..temmuzun 5-6-7
ve 20 li tarihlerdede bi 3 gün var..marankinin sayfasından inceleyebilirsiniz..ayın konumuna göre veriyor bu tarihleri....daha etkili oluyormuş..ama isteseniz tarih dışındada yapılabilir tabi...
kiraz orucunda olduğumu düşünüyorum acıktığımda...yapılabiliyor yanii..ramazanda oruç tutanlar çok kolay yapar bence...irade konuşuyor:)

nülüfercim azra_sılanın resimlerini 953 sayfadaki linkten bulabilirsin bitanem
şerbet konusuna gelince azra hemen cevap veremeye bilir istersen ben telden sorarım sana yazarım çünki onun modemi bozuk nete giremiyor şimdilik kafeden bakıp çıkıyor
kiraz dietine gelince kuşum biz yarın başlıyalım dedik artık ne yapalım yarın başlıyoruz tarihler tutmasın ya 1 günden birşey olmaz sanırım :roflol:

Bu sene 7 temmuz da gökteki ay , tam dolunay halini alacak. Buna bağlı olarak da temmuz ayı kiraz detoksu 5-6-7 temmuzda yapılacak.Temmuz ayı Kiraz Detoksu
3 gün boyunca, sabah,öğle,akşam kiraz yenecek.Aralarda su , sebze suları ve bitki çayı – özellikle yeşil çay- içilebilir.(Temmuz ayı Kiraz diyeti günleri 5-6-7 Temmuz 2009′ dur)
1Temmuz 2009 da, ulusal Tv.kanalın haber bültenlerine katılan Prof.Dr.Ahmet Maranki , kiraz ve karpuz diyetlerinin yapılma zamanlarının hem aydınlık ay zamanı yani dolunaya yakın günlerde, hem de karanlık ay zamanı (yeni ay) günlerinde yapılabileceğini açıkladı.
Temmuz ayı, Dolunay günleri 5-6-7 Temmuz , Karanlık ay günleri ise 20-21-22 Temmuzdur. Dolunay zamanını kaçıranlar yada tekrar yapmak isteyenler bu detoksu Temmuzun 20-21-22’sinde de yapabilirler

aynen yazıyıda marankiden kopyalıyorum..hicri takvime göre bu tarihe denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…