çok sevindim canım bak gerek kalmadı gördünmü elma dieti yapmana demek ki verebiliyorsun sende bizimle başlıyorsun demi biz başladık bu gün neslihanlagünaydıııınnnn!!!!!! sırnaşık şey
ayy ben cok mutluyum pazartesi gununden persembe gunune kadar 60.2 olan kılom süprizzzzz bu sabah 59.7 hihoyyyt harıka bı gun olcak...
çok sevindim canım bak gerek kalmadı gördünmü elma dieti yapmana demek ki verebiliyorsun sende bizimle başlıyorsun demi biz başladık bu gün neslihanla
günaydın cnaım bakalım bu hafta hekez kararlı kim sonuna kadar götürecek bu hafta birinci olalım artık yaaa olmuyor böylegünaydın kızlar bende başladım bu gün gerci daha birşey yemedim yiyince yazarım
herkese kolay gelsin
tamam canım soğan suyunada başla ama sirke için ben birşey diyemiyorum hayatta en son deniyeceğiş şey olur sanırım 1 km öteden konusunu duydum mu midem kalkar :)ben bugun elma sut yapcam kararlıyım. sogan suyu ıcıyorum :içelim: =) burda kılo veren bı arkdsla tanıstım o dedı sogan suyu ve elma sırkesı muthıs ınceltıyo dıye. bıde sogan adet duzensızlıklerıne falan da ıyı gelıyomus. o yuzden bugun basladım. bugunu bıtkı cayları, su, elma, sütle gecırcem ben.
harikasın özlemcim bak gitmiş kg
kıyamam ben sana canım benim sen mezuniyet balosunun en güzel kızı olacaksın görbaköğrenciyim ben marmara üniversitesinde. zaten su unıv kılo ustune kılo kattı bana. zaten tombıs bı cocukluk gecırdım ama 56 uzerıne cıkmamıstım hıc kı unıversıteye baslamadan once 52 ye kadar dustum. sonra arkadaslarla sureklı fastfood yemeye baslayınca boyle oldu. okulda kılolu olan cok arkadasım vardı hepsı bı yazda tıg gıbı döndüler geri bi ben beceremedım ama bu sefer kararlıyım. 3. sınıfı bıtırdım bu sene son senem. önümüzdeki sene bu aylarda kep atıcam ve mezuniyet baloma gidicem. o gün çok şık olmak istiyorum bu yüzden kilolarımdan kurtulmalıyım. sene basında herkesı sasırtmak ıstıyorumm.. inş. basarıcam. =) umutluyum. o kadar kafama takmısım ki rüyamda bile kk dayım yaa =) merak ettıgınız bısey olursa sorabılırsınız bana cvplarım.
kıyamam ben sana canım benim sen mezuniyet balosunun en güzel kızı olacaksın görbak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?