Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım az olduğunu biliyorum ama akşamözlem kolay gelsin bende temizlik yapıyorum
İLTER menün güzel canım ama az gibi geldi bana akşama dayanamassın
ne helvası kız sabah sabahbenimde bu gün düzensiz bir yemek yedim
KAHVALTIDA iki kaşık helva yedim irmik helvası bir lt su içtim
ÖGLENDE bir domates iki salatalık bir kk peynir 5 zeytin iki d k ekmegi bşir yeşil cay içtim bundan sonra en gec 6 akşam yemegi işi bitmiş olacak inşallah akşamda büyük ihtimal corba içerim
kızlar yemeyin lütfen yaaaa bakın bu hafta birinci olalın ne olur 6 takım yani kardeş takım bu hafta detoks diye birşey yapacak 3 gün sadece kiraz yiyeceklermiş
yarında hafta sonu lütfen fazla yemeyin
bu arada kaptanım nerdesin hiç gelmedin bu gün iyisindir inşallah seni merak ettim
kızlar yarın pazar olduğu için ben yokum haberiniz olsun
ben tek besine karşıyım vucudun dengesini bozmaktan başak birşey değil herzaman sağlıklı beslenmeden yanayım sağlıklı şeylerden abartmadan yenildiğinde kilo vermek çok kolaylaşıyor açta kalmıyor insan ama ne ilaçla neden tek besinle zayıflamanın ancak ölme yaklaşmak olduğunu düşünüyorumayy valla lahmacun bana ben ona bakıyorum ::) ıcım gıdıyo ama yemıcem lahmacun kokusu altında salatalık yıyormkıraz olayı cok abartı yaa gunde 1,5 kg kıraz ölrm ben. benım bunye kaldırmıyo bı kere koca bı tabak yedım ertesı gun ayaga kalkamadım...
ben tek besine karşıyım vucudun dengesini bozmaktan başak birşey değil herzaman sağlıklı beslenmeden yanayım sağlıklı şeylerden abartmadan yenildiğinde kilo vermek çok kolaylaşıyor açta kalmıyor insan ama ne ilaçla neden tek besinle zayıflamanın ancak ölme yaklaşmak olduğunu düşünüyorum
:) ben hiç cesaret edemiyorum belkide o yüzden denemek bile istemiyorum canımcım yarıda bırakacağım şeyleri yapmayı sevmiyorum o yüzden olsa gerekaama süreklı bısey degıl kı 1 ya da 2 gunluk sadece o da kılo vermem durdugu ıcın zaten dayanamadım yedım baska seyler :)