Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

özlem kolay gelsin bende temizlik yapıyorum

İLTER menün güzel canım ama az gibi geldi bana akşama dayanamassın
canım az olduğunu biliyorum ama akşam
içinde şöyle bir planım var saat 5 te işten çıkıyourm yaa eve gidince biraz meyve yiyecem birde yemek yemeden 1 saat öncede 1 avuç beyaz leblebi yiyecem tabağımada çok az yemek koyacam eşimede söyledim oda akşamları beni kısıtlıyacak zaten gardiyan gibidir her hareketimi izler sorun olmıyacak inşallah bu günü bir atlatayım gerisi kolay olacak başka türlü veremem yoksa selmacım

ne helvası kız sabah sabah klava:klava:
tatlı ve hamur işi yasak yasak yasak klava:
haftaya birinci olacaz unutma selmacımmm opuyorumnanaktan
öğlen yediklerin güzel ama zeytin yeme derim ben :1no2:
akşamda sadece çorba ile geçiştirme az yağlı sebze yemeği yeee

kızlar yemeyin lütfen yaaaa bakın bu hafta birinci olalın ne olur 6 takım yani kardeş takım bu hafta detoks diye birşey yapacak 3 gün sadece kiraz yiyeceklermiş
yarında hafta sonu lütfen fazla yemeyin
bu arada kaptanım nerdesin hiç gelmedin bu gün iyisindir inşallah seni merak ettim
kızlar yarın pazar olduğu için ben yokum haberiniz olsun

ayy valla lahmacun bana ben ona bakıyorum ::) ıcım gıdıyo ama yemıcem lahmacun kokusu altında salatalık yıyorm kıraz olayı cok abartı yaa gunde 1,5 kg kıraz ölrm ben. benım bunye kaldırmıyo bı kere koca bı tabak yedım ertesı gun ayaga kalkamadım...

ben tek besine karşıyım vucudun dengesini bozmaktan başak birşey değil herzaman sağlıklı beslenmeden yanayım sağlıklı şeylerden abartmadan yenildiğinde kilo vermek çok kolaylaşıyor açta kalmıyor insan ama ne ilaçla neden tek besinle zayıflamanın ancak ölme yaklaşmak olduğunu düşünüyorum

aama süreklı bısey degıl kı 1 ya da 2 gunluk sadece o da kılo vermem durdugu ıcın zaten dayanamadım yedım baska seyler :)

aama süreklı bısey degıl kı 1 ya da 2 gunluk sadece o da kılo vermem durdugu ıcın zaten dayanamadım yedım baska seyler :)
:) ben hiç cesaret edemiyorum belkide o yüzden denemek bile istemiyorum canımcım yarıda bırakacağım şeyleri yapmayı sevmiyorum o yüzden olsa gerek

kiraza gelınce acaıp bagırsak calıstırıyo fazlasıyla yanı ben bu dertten cok muzdarıbım malum benı bıle yataga dusurdu kı sadece kırazla beslenmemıstım. sadece aksam meyvesı olarak yemıstım bıraz fazla yemısım heralde o da bı tabak dolusuydu. uc ogun yarımsar kılo yesem nolurum bılmıyorum..

canım bizim kiraz bahcemiz var bende çok severim kirazı en çok sevdiğim meyve bir oturuşta 1 kilodan fazla yiyebilirim ama bende hiç bağırsak çalıştırmıyor zaten benim bğırsaklar fazlasıyla çalışıyor yan etki yapmıyor yani :) yada bünyem çok alışık fazla kiraz tüketmeye çünki ben ağacına bir çıktım mı akşama kadar hiç inmeden kiraz tolar ve yerim 3 tane sepete 1 tane mideye

Slm kızlar,
Ben geldim,
Bi bakayım dedim neler yapıyosunuz diye,
Yine ilk üçe girememişiz,
Aferin size, yaz geldi, herkes incecik dal gibi geziyor, siz daha homini homini yiyosunuz de mi?
Tatile gidip, incecik kızları görün de yine yiyin bakalım,
Valla psikolojim bozuldu tatilde,
Bi yandan açık büfe yemekler, bi yandan havuz başında incecik kızlar,
Allah tan biraz kilo verip çıktım, yoksa tatil falan yapamazdım ha.
Şimdi de basküle çıkmaya korkuyorum laf aramızda.
ınş. almamışımdır.
Sabah kalkınca çıkacam bakalım durum ne?
hadi hepinizi öpüyorum.
By by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…