Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

özlem nasılsın evet ben gece burdaydım keşke gelseydin sohpet ederdik

iyiyim sağol sen nasılsın? anlasılan sen de gece kuşusun. aslında bu uyku duzensızlıgı hıc ıyı degıl, bı turlu duzene sokamıyorum uykumu. ben de kahvaltımı yapıyorum. 1 domates, 1 salatalık, 2 zeytın, bıraz lıght beyaz peynır, 1 bardak lıght su, 1 kepek ekmek. cokmus gıbı gelıyo yaa bıde uyanınca sogan suyu ıctım aslında fena degıl tadı. korkulacak gıbı bısey değil. içine biraz limon damlatınca koku falan kalmıyor. soğan tadı da olmuyo su da.

banu canım benim boyum 160 cm nerden baksan 20 kg fazlam var senin kac boyun
a.s.vereliniortaka.s.

bu gün diyet berbat ne yedigimi yazmayayım dayagı hak ettim klavamymeka::mymeka:

haklısın normaldede bazen kimşecikler olmuyor ben hariç ben her koşulda burdayım:gitme::gitme::gitme:

1. olamadık diye üzülüyosunuz, hepiniz birbirinize yemeyin diyosunuz ama yiyosunuz ask olsunn yaa . ben buraya geldıgımden berı 900 gr gıttı 1 kg de cumaya kadar epey verırım sanıyorum ki. sıze yedıklerımı yazmak zorunda oldugum ıcın ve 1. olmak ıstedıgınız ve bunun ıcın cabaladıgınzı dusundugum ıcın sıze karsı sorumlu hıssedıyorum kendımı. evdekıler herseyı mıdeye ındırırken ben oyle bakıyorum sadece... yemıyorumm..

özlem canım sen beni kale alma ben hafta sonu biraz ipin uçunu kacırıyorum merak etme bende veririm bu hafta tabiki sorumlulugumuz var sen yoluna devam et ben yaşımdan dolayıda fazla veremiyorum ben beş ay oldu buraya gireli 8 kg verdi işte ama cok sıkamıyorum canım benim bana aldırma sakın motivasyonun bozulmasın sakın ha

eger bu takıma gırmemıs olsaydım ben de bızımkılerle beraber götürürdüm herseyı =) size karsı sorumlu hıssedıyorum kendımı. iyi oldu burda olmam. bıde ben 2 kg verdım mı kendımı tatlılarla boreklerle ödüllendiren biriym =) ılk kez bunu yapmadan yoluma basım dık devam edıyorum =9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…