Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım bence bir doktoras git aile hekimlikleri oluyorya onlara git troit bezlerine felan baktır test yaptır yani onlar yavaş çalıştımı vucudun kilo vermesi zorlaşıyor birde canım insilün direncine baktır bunlar hep kilo vermeyi yavaşllatan unsurlar devlet hastanelerinde yaptıra bilirsin cnaım
slmmmmm kaydirigubbakcemile ben deldimmmmm....

yaww bugünnn bitmez miiiii.....oh oh maşallahhh sayfalarımız bayağı ilerliyorr kızlar....aferim bize.....:lepi:
slm hoş geldin evet topikimiz çok güzel oldu artık bende hep burdayım haberiniz olsun sizlerde gelin bol bol sohbet edek

basla ıyı gıderse ben de katılırım sana :) ben bı ıkı gun elma+süt dusunuyorum. acaba bu yemek kısmını oglene alıp aksam mı corba falan gecıstırmek daha ıyı olur. ben de hep aksam yıyorum.

basla ıyı gıderse ben de katılırım sana :) ben bı ıkı gun elma+süt dusunuyorum. acaba bu yemek kısmını oglene alıp aksam mı corba falan gecıstırmek daha ıyı olur. ben de hep aksam yıyorum.
canım akşam eşimle yemek yediğim için akşamamı pek es geçemiyorum o yüzden akşama biraz fazla oluyor ama çokda değil yani dietisyenim bana verdiğinin yarısı bu liste yarıya düşürmenin faydalı olacağını düşünüyorum bakalım bu hafta deniyecem ne olacak

canım bende şuanda vermem durdu ama şok dietler yapmaya karşıyım ne olursa olsun yapmam yani sadece meyve ile beslenmem bana göre yanlış ayrıca bende insülün direnci var meyvedede bol miktarda şeker var çok fazla meyve tüketimi bana göre değil yani doktorumda dedi meyvleri küşük şeker parçaları gibi düşün dedi çok fazla tüketme demişti o bile kalori değerleni anında değiştiri canım

doğru aslında. meyve yerken kendımı tatlı yıyomus gıbı hıssedıyorum ben vıcdan azabı cekıyorum =) cok mu taktım kafama bılmıyorum kı... yarım kılo bıle verdıgımı gorsem keyfım yerıne gelcek. takıntı oldu haftada 2kg verırken sımdı hıc veremıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…