• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 1 yk kaymak. 1 yk şor. 2 yk lor. bir az peynir. 1 yk bal. 1 b çay.
Ara: 5 adet badem. 1 b çay
Öğlen: 1 elma. 2 mandalin. 6 yk yoğurt.
Ara: 5 ceviz 1 b çay
Akşam: 1 kase etli çorba bol yeşillik
2 kupa yeşil çay 1 kupa papatya çayı. 1 lt su.
Şor sizde nedir bilmiyorum amma lor gibi bir şey.
Bu arada kızlar durumum düne göre iyi amma hala devam ediyor ne oldu bilemedim:KK64:

menüm gelsin

sabah: aç karna su, 2 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı biraz salça biraz zeytin az tahinpekmez ve çay
ara: tek şekerli neskafe
öğlen: 2 dilim tam buğdaydan peynirli tost
ara: 1 yeşil elma
akşam: 3-4 kaşık patates salatası, 1 porsiyon tavuklu mantarlı yemek
ara: az şekerli türk kahvesi

su var spor yok

leyla senin boy kaçtı canım bende 55 olmak istiyorum hedefimiz aynı
boyum 1,65 canım, 55 çoook olmak istiyorum tam ideal kilom diyebilirim, senin boyun kaç canım inş birlikte kısa zamanda ulaşırız
Adım melek , bende 60 olmak istiyorum yolum çokk uzun , memnun oldum leylacım :KK19:
memnun oldum melekcim istedikten sonra zamanla kısalır o yollar :)

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK48:

Öğleden sonra Anneme attım kendimi akşam üzerede dönünce hadi şunu yap hadi bunu yap derken eşim geldi ve ancak fırsatım oldu pc başına oturmaya :KK66:

Sabah tartıldım ve regl olmama rağmen aynı çıktım :KK66: ama yarın tekrar tartılacağım bakalım fark olacakmı sonuçta reglm bitmek üzere :KK66:

Banu canım benim üzülme malesef bazıları kızlarına elinden gelen maddi-manevi her türlü yardımı yapar. :KK12::KK12::KK12:oğula gelince nedense durum hep farklı olur.:KK57::KK57::KK57: Kardeşlerimden biliyorum.

Bizim KVde durum tam tersi :KK48: o kızlarına yamar ( büyüğün zaten ihtiyacı yok ) ama oğluna gelince nasıl oldu maaşınız yetmez diye adama birde fırça atar :KK67:
Annem sağ olun hepimize karşı eşit davranır :KK66: ne erkek kardeşimi ayırır nede bizleri ve aksine hep der bugün bize birşey olursa bile herşey 3 eşit parçaya böleceksiniz diye :KK66: bazen ben şakasına diyorum yok oğluşunu kandırıp ben daha çok alacağım diye :KK70::KK70::KK70::KK70: kadıncağız nasıl gülüyor herkesten beklerim ama sen asla yapmaz öyle birşey diye :KK70::KK70::KK70::KK70:

yok canım estağfirullah ne baş şişirmesi biz burda sadece kilo vermek için değil birbirimizin dert ve sıkıntılarını dinleyip elimizden geldiğince yardım etmek için burdayız.
gerçekten aylık 20 bin dolar alıp da 240 tl yi istemeleri komik olmuş gül geç.
banyo yaptırma konusunda da bence eşinle konuş ailemin bu son yardımı olsun de.o da ne bileyim senin ailene güveniyorsa para kosunda artık güvenmesin bi zahmet kendi ailesi de taşın altına elini koysun amaaa yoook benim eşiiminailesi de aynı senin eşinin ailesi giibi durumları çooook ii şirketleri büüyük baba oğluna benden daha az maaş veriyo benim maaşımın değerini bildiği halde üstelik 20 ye yakın şirket arabaları varken kayın peder bize arabasını 5 milyar altında sattı değerinin tabii kv de o parayı isterim demişti oğluna benim yanımda daha neler neler
boşver banum bunları düşünürsek kendimize zarar veririz bak dün tansiyonun fırlamış
Allah korusun sana birşey olsa çocuklara kim bakacak.lütfen bunu düşün ve ailesine de gerektiği kadar saygı ve değr göster ben artık öyle yapmaya çalışıyorum...

Yok canım Allah için eşim aileme güvenipte borç yapmaz aksine çoğu zaman son ana kadar sabreder ve çok sıkıştığında ben dayanamam Annemlere dert yandığımda Annem ısrar eder şöyle yapalım böyle yapalım diye :KK66: en son hatta Annemler 4 - 5 sene evvel bizim bir borcumuzu kapatmaya kalkıştıklarında eşim bana kızdı neden ailene anlatıyorsun diye ama dediğim gibi son çare onlar oluyordu o_O
Eşim kendi bile hep der Allah razı olsun benim kendi Ailemin sahip çıkmadığı kadar çok sahip çıktı Ailen bize diye :KK68:
Valla banyo tadilatını yaptırdıktan sonra zaten başkada birşey yaptırmam ev içine :KK12: yeter
Ramazanda da eşim ek iş yapmayı planlıyor o zamanda eline güzel bir para geçerse Anneme tadilatın yarısını ödemeyi düşünüyorum en azından bizimde içimiz rahat etsin :KK68:

banum sıkma canını sağlığın önemli ver geç parayı da umursama kuzum napıcan sinirlerine hakim olucan :KK74:

Kız zaten benim uyuz olduğum parayı istemesi değil yaptığı tavır :KK67:
Bugün Annemlerlede konuştuk oda inanamadı :KK12: sonradan görme olunca demekki böyle oluyor ayıp insan kardeşine bu şekilde söylemez madem alacaktı siz verdiğinizde alsaymış ya dedi :KK12:

***8.Takım 402.ETAP***

sweetyy83(73,7/73,3 / 0,4/%0,54)
melekkız_( 62,5/ / /%)
elyesa27(73/ / / % )
_-CaNiMSiN-_( 64.2/64.5/ 0.3/%-0,47)
Adayaren38(69,6/68,9 /0,7 /% 1,01)
Yts38(107,4/ / /%)
kilosu sabit
Rengarenknesli(76/ 76,4/-0,4 /%-0,53 )
cirkinordekyavrusu (65,1/ 73,6 /-8,5 /% -0,19)334.etapta izine ayrılan uye gerı dondu.kılosu 68 e bolundu

max factor(83,7 /83,1 /0,6 /%0,72 ) Yeni üye Başlangıç Tarihi:06/02/2015- Başlangıç Kilo:85 -Hedef:55

asagıdakı kızlar ızıne ayrıldıgınız kıloda yada daha asagıdaysa kılonuz bu hafta lısteye dahıl olabılıyorsunuz :KK68:umarım unuttugum yoktur
finsternis (71,2 / / /% )400.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 2 ye bolundu

napcazgari(76,6 / 0/ 0 / % 0)400.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 2 ye bolundu
mrtmuhasebe ( 68,7/ / /% ) 400.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 2 ye bolundu
bugünadımleyla( 65,8/ //%)399.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 3 e bolundu
minmigo (53,5/ //% )399.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 3 e bolundu

8. TAKIM ORTALAMA%

@elyesa27 @melekkiz_ kızlar hala bıldırım yapmamıssınız

Canım elyesa geçen gün helallik alıp ayrıldı sanırım bir takım sorunlar yüzünden gelemiyecek uzun bir süre hatta hiç gelemeyebilirde helallik aldığına göre :KK64:

bu arada kızlar doktor yenı geldım gecen hafta 2250 gram cıkan mınıgım bugun 1990 gram cıktı ve 1 hafta gerıden gelıyor dedı gecen haftada onden gıdıyordu hangı doktora ınanıcam bılemıyorum nst guzel dedı bakalım ne olacak artık sag saglım dogdugunu kucagıma aldıgımı gorsemde ıcm rahat etse dıyorum kafam allak bullak oldu suan

Canım boşver sağlıklı doğsunda o zaman asıl belli olur :KK66: doktorlar çoğu zaman yanılabiliyor kilo konusunda da :KK66: Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin gerisi boş :KK68:

Selam kizlar anca gelebildim bugun cok yogun bir gundu cok yorgunum
bugunki menum
sabah
yarim simit, peynir zeytin, domates, bir bardak kahve
oglen
iki yumurta, 4 cay kasik portakal receli, bir kaşık visne receli, bir dilim peynir, bir yesil zeytin, bir dilim cavdar ekmegi, bir bardak yesil cay
1,5lt su spor yapadim yarim yapicam inşallah

Ben bu gidişle biraz zor döneceğim takıma :KK53:

Nedemiş o :KK20: kurtmu kaptı yoksa senide :KK64:
Canım kilo almamışsındır yoğunluktan öyle dediğini düşünüyorum ama ne olursa olsun uzak kalma buradan hem hoş sohbetimizi eder hemde ufak ufakda olsa kilolardan kurtuluruz :KK60:

Nedemiş o :KK20: kurtmu kaptı yoksa senide :KK64:
Canım kilo almamışsındır yoğunluktan öyle dediğini düşünüyorum ama ne olursa olsun uzak kalma buradan hem hoş sohbetimizi eder hemde ufak ufakda olsa kilolardan kurtuluruz :KK60:
sohbete katılırım da... sanırım bir süre kilo bildirimi yapamayacağım :) takımdan uzak kaldığında kilo veremezsin, alırsın diyen kimdi hatırlamıyorum ama haklıymış En Büyük KK
Kız hoş geldin nasılsın nerelerdesin sen bakiim özledik vallahi. Ne oldu canım niye dönemiyorsun.
Ben de sizleri özledim :KK15::KK36:buradayım artık ama bir süre kilo bildirimi yapamayacağım :oops:

sohbete katılırım da... sanırım bir süre kilo bildirimi yapamayacağım :) takımdan uzak kaldığında kilo veremezsin, alırsın diyen kimdi hatırlamıyorum ama haklıymış En Büyük KK

Ben de sizleri özledim :KK15::KK36:buradayım artık ama bir süre kilo bildirimi yapamayacağım :oops:
Kız ben de söylemişdim gitme diye amma dinleyen kim.:KK43: Hadi bakalım Allah kolaylık versin şimdi aldığın kiloları yerine geri gönderirsin artık :KK48: Canım bir daha hoş geldin sen burda bulun kilolar gidecek inşallah.

tebrikler
ben 100gr verseydim hava bence harika gitmiş
Sagol canim bol su ictim odem atmak için
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hepinize hayırlı cumalarrrrrrr :KK68:

Rabbim gönlünüzden geçen tüm güzellikleri sizlere misliyle hayırlı olarak nasip eder inşallah...Aminnnnn

Herkese Günaydınlarrrrr :21::21:

Çok şükür bugün çok daha iyiyim :KK66:
Dün son mesajımdan sonra tansiyonum 16/11 olunca vedalaşamadan direk bilgisayarı kapattım o_O

Benim bu tansiyon biraz sinirsel maalesef :KK57::KK57::KK57:
Belki hatırlarsınız kızım 15 tatilde halasının yanına gitmişti hatta amca kızıda onlarla gidecektide son anda vazgeçince biletini iptal ettirdik :KK66: Görümcemin eşi göndermişti parasını ve bizim kartla ödendiği için biletin bir kısmının iadeside bizim karta yatmıştı :KK66: eşim o zaman parayı kızla göndereyim dedi görümcemle eşi yaw önemli değil falan dediler ( 240 lira bir para )
Geçenlerde ablası geldiğinde eşime o parayı sorduğunda eşimde çıkardı cebinden parayı vermek istedi ama ablası yine yok onun için demedim gerek yok dedi ısrarla o_O
Hatta eşim abla varken al işte dedi oda yaw tamam istemiyorum demişti :KK53:

Dün eşime mesaj atmış o parayı bir ara ayarla enişten sorarsa ne derim ben falan diye o_O ulen verdiğimizde ısrarla gerek yok dediniz şimdi tam tadilata niyetlendikya kalkmış parayı hazır et diyor ki eşi kesinlikle paraya değer vermeyen biri ( adam 20 000 dolara yakın maaş alan biri üstelik )
Hayır tabiki kendi parası isteyebilir eniştesi ( ki bu mesajdan dahi haberi olduğunu düşünmüyorum sonuçta geçmişte KPye bile milyarlar vermiş ve geri istememiş biri 240 liranın peşine mi düşecek )
Benim dün kızdığım aslında parayı istemeleri değil eşimin tamam hemen ay başında gönderirim demesi :KK67: ulen eşşek ben ayın sonunu zaten getiremiyorum şu ara üstelik benim Annem her zaman pazarlığımı bile yapıyor aman bari mutfak masrafınız yarıya insin diye ( şu banyomun tadilatını bile Annem üstlendi tamamen; ki başta yarı yarıya diye anlaşmıştık ama baktı kadıncağız sıkışıyoruz boşver ben veririm dedi )
Banyo tadilatı için paramızın yetmeyeceğini anladığında eşim erteleyelim dedi Annemde baştan kızım ben destek oluyorum ama hani madem sıkıştınız senin KVde oğluna az destek olsa ya demişti; eşime bak Annemler atıyorum 4000 lira verecek sende Annenle konuş bari bir 2000 lira borçta olsa bize versin dediğimde eşim valla ben anamı tanıyorum hayatta vermez dedi o_O Annemde bu konuşmadan habersiz tahmin ettiği için ya ben baştan böyle dedim ama kızım boşver hiç tenezzül etmeyin ona ben Allahın izniyle biraz sıkışır üstlenirim bütün masrafları dedi :KK66:

Üstelik yarın akraba günümüz var ve eşim tabiki onun parasınıda ayıramadı para kalmayınca o_O Annesinin hem para veremeyeceğine hemde laf söyleyeceğine emin olduğu için yine bana Annenden borç istesene ay başında veririm diyor :KK67: ulen Annemden kaç kere borç diye aldık hangisini ödedik diyemedim tabiki :KK43:
Allahtan zulada çok az param var eşimin bilmediği, artık gün parasını Annemden borç aldım diyip oradan vereceğim ( eşimde ay başında verirse parayı yine yerine koyarım :KK48: olmadı olan benim parama olacak ama en azından Annemden istemek zorunda kalmayacağım ( tabi anneme söylerim olurda iş dönüşü benden habersiz Anneme parayı götürmeye kalkışırsa bari yalanım ortaya çıkmasın :KK70: )

Dün resmen sinirden tansiyonum fırladı ; Ulen 16 senedir hep benim ailem af edersiniz bizim popişimizi toparlamaya çalışıyor :oops: oturduğumuz evi dahi Ailem aldı, defalarca kartlarımızı veya faturalarımızı kapattılar :KK43:
Kendi ailesi inanın hiç birşey yapmadıkları halde eşim toz kondurmaz ve Annesinden kırk yılın başı 50 lira istese Annesi hemen hesap sorar niye yetmiyormuş maaşı ( sanki çok maaş alıyormuş gibi ) ve ay başı geldiğinde anındada parasını ister ( neymiş parası kalmamışmış ulen bankadaki parasını bilmiyoruz sanki :KK67: )
Bizimkiler milyarları bağışladı daha bir kere bile kızım kocan borcunu ödemedi demediler bile :KK68: işte gelde sinir olma :KK67:

Sabah işe giderkende soruyor nasılsın diye :KK67: Dedim sizin sülaleye gelin gelip iyi olmak mümkünmü :63: ailecek tansiyonumu fırlatıp fırlatıp beni öldürmeye çalışıyorsunuz dedim :KK67: gülüyor birde boşver aşkım bak yarın baş başa vakit geçireceğiz diye ( sanki çok doğumgünü kutlayacak hal bıraktılar :KK67:)

Kusura bakmayın sizinde başınızı şişirdim ama cidden anlatmasaydım çatlardım :KK53:

Caım menün çok güzel sporunda öyle ( tek eleştirim şu küçükte olsa tabakla pilav hani 3 kaşık olsaydı tam süper olurmuş :KK66: heee tabakda okadar varsa sözümü geri alıyorum :KK48: )

Canım süpersin :KK19:
600 gr gayet güzel bir rakam ki spor yapamıyorsun onuda yapsan eminim her hafta en az 1 kg gider bence :KK36:

Süpersin canımmmmm :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
İnşallah haftayada bir okadar giderde şu 8li hanelere çabucak ulaşırsın :KK74:
Biraz fazlaydi canim ama dengeleye calisiyorum, pilavi cok seviyorum o yuzden dayanamiyorum İnşallah haftaya daha iyi sonuclar aliriz
menüm gelsin

sabah: aç karna su, 2 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı biraz salça biraz zeytin az tahinpekmez ve çay
ara: tek şekerli neskafe
öğlen: 2 dilim tam buğdaydan peynirli tost
ara: 1 yeşil elma
akşam: 3-4 kaşık patates salatası, 1 porsiyon tavuklu mantarlı yemek
ara: az şekerli türk kahvesi

su var spor yok
Afiyet olsun guzel menu leylacim

Canım genelde hepimiz aynı şeyi söylüyoruz sürüden ayrılanı kurt kapar diye :KK43:
Bildirime katılmasanda mutlaka burada ol, menülerini bildir ve sohbete ortak ol emin ol o bile sana çok fayda edecek artık birlikte güzel güzel kilolarımızı veririz :KK68:

Bu saat oldu anca fırsatım oldu yazmaya:KK51:çokkkk yorgunum ayaklarım belim resmen tutmuyor:KK51:
Ama çok güzel bir gün geçirdik komşularımla:KK68:

Banummmm ne diyim bitanem sana Allah şu kv ne karşı sana kolaylıklar versin,benim kendi güzel yüreği güzel arkadaşım:KK19:her bir satırını okudum yazdıklarının bana roman gibi geliyor ,o kadar da güzel anlatıyorsunki:KK60:

Günaydun Moni :KK49:
Bak sen beni çağırdın ben 2 kilo verdim, çok sağol canım başta sana ve sonra takımda ki bütün kızlara:KK28:
Haftaya verirsin canım, aahh inşallah bende görürüm 60ları :KK68:
Canım benim ne demek burada hepimiz bir aileyiz ve beraberce bu işi bitircez:KK15:

tabiki kaptan monımın tercihi böyleyse ben dış kapının mandalıyım ama
ilk okul matematiği bu çok kolay 1 kez yapılınca yapılıyor yani
1- YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
Ah bitanem sence tercih edermiyim:KK48:

mevzu ilkokul mat. Çözme değil olayı anlamama.
yoksa ilkokul mat cozemicek kdr gerizekalı değilim. Neyse takımdan ayrılmak istiyorum ben, böyle hakaret hoş değil çünkü.
daha farklı bi lisanla yardımcı olsaydın bende minnettarlik duyardim.
Tatlım yanlış anlamışsın kötü veya hakaret içeren bir şey yok ortada:KK56:
Böyle yanlış alaşılma ile gidersen hepimiz çok üzülürüz:KK43:
Hadi öpüşün koklaşın:KK19::KK60:

Canım genelde hepimiz aynı şeyi söylüyoruz sürüden ayrılanı kurt kapar diye :KK43:
Bildirime katılmasanda mutlaka burada ol, menülerini bildir ve sohbete ortak ol emin ol o bile sana çok fayda edecek artık birlikte güzel güzel kilolarımızı veririz :KK68:

Kız ben de söylemişdim gitme diye amma dinleyen kim.:KK43: Hadi bakalım Allah kolaylık versin şimdi aldığın kiloları yerine geri gönderirsin artık :KK48: Canım bir daha hoş geldin sen burda bulun kilolar gidecek inşallah.
haklısınız :( neyse olan oldu :confused: inşallah durumu kurtarırım bir an önce :KK37: teşekkürler :KK36:hoş buldum

Back
X