amanınnn ne olmuş benim hemşerime?bi şey yemeden olmazki güzelim.senin bebişin var ve ona iyi bakmak zorundasın,dolayısıyla kendine de.Kızlar ben bu gün çok kötüydüm ve hala da öyleyim. Üstünüze sağlık başım çok ağrıyodu. Ellerim bacaklarım titriyodu hala da öle. Pek bir şey yiyemedim sadece bir az yoğurt azcık da salata yiye bildim gün boyu. O yüzden bu gün menü yok. İnşallah yarına bir şeyim kalmaz.
tesekkurler canım amin ınsallahamanınnn ne olmuş benim hemşerime?bi şey yemeden olmazki güzelim.senin bebişin var ve ona iyi bakmak zorundasın,dolayısıyla kendine de.
Bu arada iyi akşamlar moninin şekerleri.Yarın başarılar herkese. Hemşerimde listeye girecekmiş,inşallah herkes için hayırlı olur.
Merve canım inşallah sen de bebeyini sağlıklı kucağına alırsın.öptüm hepinizi çok
canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et, inş yarına çok daha iyi olursunAyyyyyyy Aynura kaptanım sana da iyi akşamlar hoş geldin çok mutlu etdin beni. Tamam kaptanım kendime iyi bakmaya çalışıcam.
Kızlar ben bu gün çok kötüydüm ve hala da öyleyim. Üstünüze sağlık başım çok ağrıyodu. Ellerim bacaklarım titriyodu hala da öle. Pek bir şey yiyemedim sadece bir az yoğurt azcık da salata yiye bildim gün boyu. O yüzden bu gün menü yok. İnşallah yarına bir şeyim kalmaz.
inşallah canım bakalım dört gözle bekliyorum doğumu son günler geçmiyor gibi geliyor
Baya bi kararsız kalmistim ama yazsam mi yazmasam mi diye ama en son izinli yazdım ama keşke yazmasaydim öyle burada olduktan sonra sorun yokta kilo alıp Dönersen uzuluruminşallah canm ya kilodan çok sıkilasmam lazim gene 103 kilo gibi gorunuyorum sadece 3-4 kilo aldım ama görünüşe bakarsan bi dev yürüyor:)) karnim önden gidiyor artik amin canm öyle kilo verilir elbette kendi dugunumde olamadim incecik kardeşinin nisanında bari daha fit olayım istiyorum
valla ben o planklarda başka şeyler yapıyordum p90x zaten agir geliyordu onu hele hic yapamıyordu bakalım en yakin zamanda tekrar başlıcam ona güzel şekillendiriyor vücudu kız bebek hemen sıkıştırıyordu midemi yedirtmiyor ki ah bi yedirtse neler yicemde :))
Kızlar ben bu gün çok kötüydüm ve hala da öyleyim. Üstünüze sağlık başım çok ağrıyodu. Ellerim bacaklarım titriyodu hala da öle. Pek bir şey yiyemedim sadece bir az yoğurt azcık da salata yiye bildim gün boyu. O yüzden bu gün menü yok. İnşallah yarına bir şeyim kalmaz.
Tamam canım teşekkür ederimcanım çok geçmiş olsun kendine dikkat et, inş yarına çok daha iyi olursun
Doğru söylüyosun belki uyursam geçer. Teşekkür ederim .Geçmiş olsun canım dikkat et kendine uyumaya çalış belki gecer
canım harikasın doruklarda geziyorsun şuan :)Sporlarimida yaptim unutmadan yaziyimm
♥ Leslie 1 mil 15 dk ( bacakta 1er kiloluk ağırlıklarla )
♥ twist shape stepper 20 dk ( k kollarda 1 er kiloluk ağırlıklarla )
♥ 8 dklk karın videosu
♥ 50 üçgen
♥ 50 selülit savar haraketi
♥ 15 yarım şınav
♥50 mekik
♥30 sn plank
♥ 20şerden 40 sn yan plank
♥ 50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 sağa sola dönme 2 kilo ağırlıkla
♥ 30 deatlift 10 kilo ağırlıkla ( yarisi sumo)
♥ 500 thing master aletiyle bacak çalışma
soğuma
Kız deme deme sana da çok geçmiş olsun ezizim. Doğru bir-birimizi hiss etmişiz. Olabilir belki de nazara gelmişiz.Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Nasılsınız görüşmeyeli
Valla ben daha yeni yeni kendime gelebildim
SAat 12:00'ye doğru başıma bir ağrı girdi anlatamam sizeresmen beynim çatlıyacak gibi oldu
Reglde olduğum için ağrı kesici içemedim ( nasıl cins bir bünyem varsa ağrı kesicinin en hafifini içtiğim anda bile reglm kesilir ve 24 saat gelmeztabi sonrasındada daha fazla sancı ve kanama olur ve beni süründürür )
Bir ara kızım bana temiz bir fırça attıNe zaman şu detoks tarzı birşeyler yapsan sonradan yamuluyorsun dedi haklı olarak onun ısrarı üzerine meyve yedim biraz ama banamısın demedi akşamlıkda sırf protein olsun diye tavuk but haşladım yedim de biraz başım hafifledi
Tansiyonumda yüksekti öğleden bu yana hatta en son ölçtüğümde 13/9u tansiyonum ( aslında çok yüksek değil ama benim tansiyon genelde düşük olduğu için o rakam bile beni yamultuyor)
Eşimde sağ olsun gelince anında detoksuma suç bulduki aslında bana göre hiç kötü hissetmedim kendimi ama bir bahane lazım olunca detoks suçlu bulundu
Canım şiş görünmen çok doğal sonuçta sadece kuzunun suyu 6 kghani bir iki kilo almışta olsan doğumdan sonra balon gibi söneceksin tabi sonrasında birazda spor yaptığında birşeycik kalmayacak
Bu arada doğumdan sonra mutlaka göbeğini sardırmayı unutmaben yaptırmadım daha doğrusu unuttum ama benim bir arkadaş doğumdan sonra hemen sardırdı hatta evde ağırlık olsun diye birşeylerde koydurmuştu ve inan gram göbişi yoktu dümdüz oldu ( hazır deri yumuşamışken bir kaç gün içinde yapılınca ona göre göbek toparlıyormuş kendini )
Anammmm kızzzzzzzz sendemiiiiiiiiisanki birbirimizi hissetmişiz
Çok geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım ve inşallah yarın ikimizinde birşeyi kalmaz
Kızzzzzzzzz nazaramı geldik yoksa
gecmıs olsun canm aman tansıyona dıkkat et bıtter cıkolata ıcındekı bı madde yuksek tansıyona ıyı gelıyormus hemen agzına yukseldıgınde bı parca bıtter cıkolata at doktorlar hamılelıkte bıle hafta 2-3 kere yenmeının faydalı oldugunu gebelık zehırlenmesını engelledıgını soyluyorSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Nasılsınız görüşmeyeli
Valla ben daha yeni yeni kendime gelebildim
SAat 12:00'ye doğru başıma bir ağrı girdi anlatamam sizeresmen beynim çatlıyacak gibi oldu
Reglde olduğum için ağrı kesici içemedim ( nasıl cins bir bünyem varsa ağrı kesicinin en hafifini içtiğim anda bile reglm kesilir ve 24 saat gelmeztabi sonrasındada daha fazla sancı ve kanama olur ve beni süründürür )
Bir ara kızım bana temiz bir fırça attıNe zaman şu detoks tarzı birşeyler yapsan sonradan yamuluyorsun dedi haklı olarak onun ısrarı üzerine meyve yedim biraz ama banamısın demedi akşamlıkda sırf protein olsun diye tavuk but haşladım yedim de biraz başım hafifledi
Tansiyonumda yüksekti öğleden bu yana hatta en son ölçtüğümde 13/9u tansiyonum ( aslında çok yüksek değil ama benim tansiyon genelde düşük olduğu için o rakam bile beni yamultuyor)
Eşimde sağ olsun gelince anında detoksuma suç bulduki aslında bana göre hiç kötü hissetmedim kendimi ama bir bahane lazım olunca detoks suçlu bulundu
Canım şiş görünmen çok doğal sonuçta sadece kuzunun suyu 6 kghani bir iki kilo almışta olsan doğumdan sonra balon gibi söneceksin tabi sonrasında birazda spor yaptığında birşeycik kalmayacak
Bu arada doğumdan sonra mutlaka göbeğini sardırmayı unutmaben yaptırmadım daha doğrusu unuttum ama benim bir arkadaş doğumdan sonra hemen sardırdı hatta evde ağırlık olsun diye birşeylerde koydurmuştu ve inan gram göbişi yoktu dümdüz oldu ( hazır deri yumuşamışken bir kaç gün içinde yapılınca ona göre göbek toparlıyormuş kendini )
Anammmm kızzzzzzzz sendemiiiiiiiiisanki birbirimizi hissetmişiz
Çok geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım ve inşallah yarın ikimizinde birşeyi kalmaz
Kızzzzzzzzz nazaramı geldik yoksa
gecmıs olsun canm aman tansıyona dıkkat et bıtter cıkolata ıcındekı bı madde yuksek tansıyona ıyı gelıyormus hemen agzına yukseldıgınde bı parca bıtter cıkolata at doktorlar hamılelıkte bıle hafta 2-3 kere yenmeının faydalı oldugunu gebelık zehırlenmesını engelledıgını soyluyortabı ben cıkolata canavarı oldum okadar cok tuketıyorum kı sonumuz hayrolsun aynen baya sıs gorunuyorum ınsallah bakalım sımdı hıc kasmadan yıyorum valla saat kac olursa olsun canım ıstedımı yıyorum ılk baslarda dıkkat edıyordum ama son aylarda bebek kılo alıyor dıye kasmıyorum kendımı neyle sarılıyorkı canm korse falan mı alsam ddogum sonrası ıcın acaba
bende yenı ogrenddım onuValla sırf karın için korseler var onlardan olabilir yada en kötü ihtimalle çarşafı iyice katlayıp bir güzel sıkı sıkı doluyormuş eskiler öylede yapabilirsinhem emzirmene engel olmaz hemde yatsanda toparlanır göbişin
Valla evde ilaç niyetinede olsa çiko bulundurmuyoruz yoksa sütlü biter hiç fark etmez kesin dalmıştım eğer o bilgiyi bende bilseydim
bende yenı ogrenddım onucok cıkolata bebege zarar verır dıye dusunmustumde sorup ogrenınce aksıne dahada faydalıymıs sımdı daha rahat yıyorm tabı kılo olarak gerı donuyor ama olsun korseye bı bakayım canm gercı benım zıbın seklınde korsem vardı belkı onuda kullanabılıırım
Evet doğru dîyorsun canım bnde çok dikkat edicem bu arada cnm nikin yabancı geldi değiştirdin mi yoksa yeni misin
zıbını ben evdeyken alttan cıt cıtlamıyorum canım atlet gıbı gıyıyorum o yuzden olur dıye dusundum ama bı sorayım bakalım ne deıyecek olmadı alırım sadece bel ıcın olanlardanCanım zıbın şeklinde olmaz çünkü normal doğumda olsa doğum sonrası altan dikiş varsa ( ki genelde çok azda olsa oluyor / bende yırtılma olmasın diye neşterle ufak kesikler atmışlar yamuk yırtılacağına hesabı ) kontrol ediyorlar hani rahat edemezsin o anama istersen bir ara doktoruna sor olur derse onu kullanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?