Hadi bakalım Allah kuvvet versinSPOR SPOR SPOR SPOR...
BUGÜN 500 KALORİ YAKAN SPORU YAPICAM HADİ HAYIRLISI..
Kız plankı nasıl yapıyorsun p90x yapıyordum ben düğünden öncede o planklarda canım çıkıyordu :))sporlarının masallahi var doğumdan sonra benimde acilen sıkilasmam lazim inşallah normal doğum olurda sporuma hemen baslayabilirim
Şekercim kaç kilosun şu anda ?Valla yeni yapmaya başladm kiz bende 30 sn de tirtirtitriyorumee istediğim kiloya geldim ama istediğim vucuda ulaşmak icin daha çok çalişmam lazim hem vücudum güzelleşiyo hemde kilo kontrolu sağliyor kilo almiyorum inşallah sende doğumunu bi yap hayrlisiyla hepsinin sirasi gelir şimdilik bazi şeylerin keyfini çıkar kiz canin ne çekiyosa yiyosun diyet yaparken yiyemeyeceksiiiiiiin
inşallah canım bakalım dört gözle bekliyorum doğumu son günler geçmiyor gibi geliyoraminnn
mervecim doğumda en az 6kilo gidecek zaten
Baya bi kararsız kalmistim ama yazsam mi yazmasam mi diye ama en son izinli yazdım ama keşke yazmasaydim öyle burada olduktan sonra sorun yokta kilo alıp Dönersen uzulurumCanım sakın üzülme sonuçta zaten regle deng geldihani az bir fark olur görünüre göre Nasılsa yine hep buradayım bildirimimide yaparım o yüzden izinli olup olmamak fark etmiyor
Canım Ağustosa kadar eminim sen vermiş olursun o bir kaç kiloyuda sonuçta kuzu doğduğunda koşturmacadan yemek yemeye fırsatın olmayacakSAğlıcakla kucağına al yavrunuda önemli değil kilo verilir bir şekilde
valla ben o planklarda başka şeyler yapıyordum p90x zaten agir geliyordu onu hele hic yapamıyordu bakalım en yakin zamanda tekrar başlıcam ona güzel şekillendiriyor vücudu kız bebek hemen sıkıştırıyordu midemi yedirtmiyor ki ah bi yedirtse neler yicemde :))Valla yeni yapmaya başladm kiz bende 30 sn de tirtirtitriyorumee istediğim kiloya geldim ama istediğim vucuda ulaşmak icin daha çok çalişmam lazim hem vücudum güzelleşiyo hemde kilo kontrolu sağliyor kilo almiyorum inşallah sende doğumunu bi yap hayrlisiyla hepsinin sirasi gelir şimdilik bazi şeylerin keyfini çıkar kiz canin ne çekiyosa yiyosun diyet yaparken yiyemeyeceksiiiiiiin
Şekercim kaç kilosun şu anda ?
Başlangıç kaçtı ?
Canım izin en az 2 hafta oluyor yarin bildirim yap mutlaka aktif olmasanda yarin bildirimini yapKızlar ben izne ayrılmak istiyorum pazartesi ye kdr kusura bakmayin. Optm görüşürüz.
hedef kılon nedır tatlım yarın kı lıstede belırtmem lazımXos gorduk Selin, cox azmis yasin. Allah saxlasin qizini, menim de 1,3 ayliq bir oglum var. Mezun oldugun munasibetile cooooooooooox tebrik edirem. Insallah.Qizini op menim yerime.
Selamün aleyküm Merve nasılsın hamilelik seni zorluyor qaliba ömrüm. Ben de son aylarımda çok ağırlaşmışdım amma inşallah Rabbimin de yardımıyla çocuğunu sağ-salim dünyaya getirdiyinde kuş qibi hiss ediceksin. Ben sanki karnımdan bir dağ götürüldü sanmışdım.hedef kılon nedır tatlım yarın kı lıstede belırtmem lazım
aleykum selam canım benım aynen cok fazla zorluyor ben cok kılo almadım sadece 4 kılo aldım ama nefes almam hareketlerım oldukca kısıtlandım ınsallah canım su son zamanlar hıc gecmek bılmıyor bır an once gelsın ıstıyorum zaman ılerledıkce ben dahada agrlasıyorumSelamün aleyküm Merve nasılsın hamilelik seni zorluyor qaliba ömrüm. Ben de son aylarımda çok ağırlaşmışdım amma inşallah Rabbimin de yardımıyla çocuğunu sağ-salim dünyaya getirdiyinde kuş qibi hiss ediceksin. Ben sanki karnımdan bir dağ götürüldü sanmışdım.Hedef kilom 55 hayatım.
Canım izin en az 2 hafta oluyor yarin bildirim yap mutlaka aktif olmasanda yarin bildirimini yap
tamam canım o sorun degıl pazartesıye kadar ıdare edılırTmm cnm bildirimi yaparım ama pztsine jdr aktif olamicam işlerim var.
Ay ömrüm benim inan seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki. Amma ne yazık ki zamanı öne almak bizim elimizde diyil. Son aylarda ben de tıpkı senin gibi zamanın çabucak geçmesini istiyordum ve inan bebek bir doğsun inşallah bunların hepsi geride kalıcak. O kiloları da aklına takma zaten bebek doğduktan sonra önce şişliyin çekilecek daha sonra koşturmakdan ve emzirmekden kilolar kendi kendiliyinden gidecek inşallah. Daha sonra toparlanıp sağlıklı diyetlerle kalan kiloları vericeksin inşallah.aleykum selam canım benım aynen cok fazla zorluyor ben cok kılo almadım sadece 4 kılo aldım ama nefes almam hareketlerım oldukca kısıtlandım ınsallah canım su son zamanlar hıc gecmek bılmıyor bır an once gelsın ıstıyorum zaman ılerledıkce ben dahada agrlasıyorumgobusum benden onde gıdıyor bakalım bende nasıl bı hıs bırakacak bebıs ters donupte dogum kanalına ınınce rahatlarsın dıyorlar ama henuz ınmedı sanırım bızımkı hedefını hemen eklıyorum canm uzun zamandır bende tartılmıyordum bakalım yarın sabah bende tartılıcam kac cıkıcam
ayy ınsallah canım dogumu yapayım hemen solugu burda alıcam ınsallah oyle baze dıyorum oylede sonrada dıyorum ama erken gelmesın saglıklı olsunda tam vaktınde gelsın dıyorumAy ömrüm benim inan seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki. Amma ne yazık ki zamanı öne almak bizim elimizde diyil. Son aylarda ben de tıpkı senin gibi zamanın çabucak geçmesini istiyordum ve inan bebek bir doğsun inşallah bunların hepsi geride kalıcak. O kiloları da aklına takma zaten bebek doğduktan sonra önce şişliyin çekilecek daha sonra koşturmakdan ve emzirmekden kilolar kendi kendiliyinden gidecek inşallah. Daha sonra toparlanıp sağlıklı diyetlerle kalan kiloları vericeksin inşallah.
Evet doğru dîyorsun canım bnde çok dikkat edicem bu arada cnm nikin yabancı geldi değiştirdin mi yoksa yeni misinGünaydınn canım
Bende bugün kaçamaksız durucam, hatta pazar günleri hariç kaçamak yapmamaya çalışcam, pazar günleri de ödüllendircem kendimi , ama cuma öncesi çok dikkat etmek iyi yöntem
gecmıs olsun canm dıkkat et kendınne aman hasta olma guzelce dınlenKızlar ben bu gün çok kötüydüm ve hala da öyleyim. Üstünüze sağlık başım çok ağrıyodu. Ellerim bacaklarım titriyodu hala da öle. Pek bir şey yiyemedim sadece bir az yoğurt azcık da salata yiye bildim gün boyu. O yüzden bu gün menü yok. İnşallah yarına bir şeyim kalmaz.
İnşallah elbette sağlıklı olması her şeyden önemli. Tamam ezizim dikkat ederim.gecmıs olsun canm dıkkat et kendınne aman hasta olma guzelce dınlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?