Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Valla resimdekilerin mitarı bence gayet güzel hatta kahvaltıya bence zeytinde ekleyebilirdin birazda yeşillik
GAyet güzel bir menü canım inşallah yarın bol eksili bir bildirim gelir senden

Selam kızlar
bugunki menum ve sporum
sabah
bir dilim ekmek, kucuk bir dilim beyaz peynir, yarim hindiba, bir bardak yesil cay
oglen
Bir dilim ekmek, peynir, yarim hindiba
Ara
bir tane elma, bir bardak yesil cay
aksam
bir kucuk tabak pilav, bir tabak kabak yemegi, yogurt
2 lt su
Toplam 731 kcal

Sporlar
Sumo squat 50
squat 50
jilian level 2 30 dk

kelebeklerimmm listeyi hazırlamaya gelmiştimki mervem sağolsun en ince ayrıntısına kadar düşünüp halletmiş
ben bugün aktif olamıcam hatta hiç bakamıcam o yüzden liste sizlere emanet
cuma kuranı bugün bende okunacak hem evle hem ikramlıklarla ilgilenmem gerek.
çok güzel sonuçlar almışsınızdır inşallah

mervem kilo alan izinli kuralını atlamayın bitanem gelen olursa ki sanmıyorum geleceklerini şu an da.

günaydın herkese...dün giremedim bazı aileve meselelerden dolayı kurusa bakmayın..

sabah tartıldım ve şok oldum kilo almış olabilirim derken 73,6 kilo geldim :):)

başlangıç kilon 75,6 giden tam tamına 2 kilo... aslında ilk diyete başlama kilom 76,7 idi... hangisini kabul ederseniz listeye giricem sanırım... acemiliğim var bu hafta yüzde mi bilen birisi hesaplayıp bana da anlatırsa sevinirim...:)

Mervecim ben doğumdan çiktiktan hemen sonra korse giydim karnimi tutsun diye

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hepinize hayırlı cumalarrrrrrr

Rabbim gönlünüzden geçen tüm güzellikleri sizlere misliyle hayırlı olarak nasip eder inşallah...Aminnnnn

Herkese Günaydınlarrrrr

Çok şükür bugün çok daha iyiyim
Dün son mesajımdan sonra tansiyonum 16/11 olunca vedalaşamadan direk bilgisayarı kapattım

Benim bu tansiyon biraz sinirsel maalesef
Belki hatırlarsınız kızım 15 tatilde halasının yanına gitmişti hatta amca kızıda onlarla gidecektide son anda vazgeçince biletini iptal ettirdik Görümcemin eşi göndermişti parasını ve bizim kartla ödendiği için biletin bir kısmının iadeside bizim karta yatmıştı eşim o zaman parayı kızla göndereyim dedi görümcemle eşi yaw önemli değil falan dediler ( 240 lira bir para )
Geçenlerde ablası geldiğinde eşime o parayı sorduğunda eşimde çıkardı cebinden parayı vermek istedi ama ablası yine yok onun için demedim gerek yok dedi ısrarla
Hatta eşim abla varken al işte dedi oda yaw tamam istemiyorum demişti

Dün eşime mesaj atmış o parayı bir ara ayarla enişten sorarsa ne derim ben falan diye ulen verdiğimizde ısrarla gerek yok dediniz şimdi tam tadilata niyetlendikya kalkmış parayı hazır et diyor ki eşi kesinlikle paraya değer vermeyen biri ( adam 20 000 dolara yakın maaş alan biri üstelik )
Hayır tabiki kendi parası isteyebilir eniştesi ( ki bu mesajdan dahi haberi olduğunu düşünmüyorum sonuçta geçmişte KPye bile milyarlar vermiş ve geri istememiş biri 240 liranın peşine mi düşecek )
Benim dün kızdığım aslında parayı istemeleri değil eşimin tamam hemen ay başında gönderirim demesi ulen eşşek ben ayın sonunu zaten getiremiyorum şu ara üstelik benim Annem her zaman pazarlığımı bile yapıyor aman bari mutfak masrafınız yarıya insin diye ( şu banyomun tadilatını bile Annem üstlendi tamamen; ki başta yarı yarıya diye anlaşmıştık ama baktı kadıncağız sıkışıyoruz boşver ben veririm dedi )
Banyo tadilatı için paramızın yetmeyeceğini anladığında eşim erteleyelim dedi Annemde baştan kızım ben destek oluyorum ama hani madem sıkıştınız senin KVde oğluna az destek olsa ya demişti; eşime bak Annemler atıyorum 4000 lira verecek sende Annenle konuş bari bir 2000 lira borçta olsa bize versin dediğimde eşim valla ben anamı tanıyorum hayatta vermez dedi Annemde bu konuşmadan habersiz tahmin ettiği için ya ben baştan böyle dedim ama kızım boşver hiç tenezzül etmeyin ona ben Allahın izniyle biraz sıkışır üstlenirim bütün masrafları dedi

Üstelik yarın akraba günümüz var ve eşim tabiki onun parasınıda ayıramadı para kalmayınca Annesinin hem para veremeyeceğine hemde laf söyleyeceğine emin olduğu için yine bana Annenden borç istesene ay başında veririm diyor ulen Annemden kaç kere borç diye aldık hangisini ödedik diyemedim tabiki
Allahtan zulada çok az param var eşimin bilmediği, artık gün parasını Annemden borç aldım diyip oradan vereceğim ( eşimde ay başında verirse parayı yine yerine koyarım olmadı olan benim parama olacak ama en azından Annemden istemek zorunda kalmayacağım ( tabi anneme söylerim olurda iş dönüşü benden habersiz Anneme parayı götürmeye kalkışırsa bari yalanım ortaya çıkmasın )

Dün resmen sinirden tansiyonum fırladı ; Ulen 16 senedir hep benim ailem af edersiniz bizim popişimizi toparlamaya çalışıyor oturduğumuz evi dahi Ailem aldı, defalarca kartlarımızı veya faturalarımızı kapattılar
Kendi ailesi inanın hiç birşey yapmadıkları halde eşim toz kondurmaz ve Annesinden kırk yılın başı 50 lira istese Annesi hemen hesap sorar niye yetmiyormuş maaşı ( sanki çok maaş alıyormuş gibi ) ve ay başı geldiğinde anındada parasını ister ( neymiş parası kalmamışmış ulen bankadaki parasını bilmiyoruz sanki )
Bizimkiler milyarları bağışladı daha bir kere bile kızım kocan borcunu ödemedi demediler bile işte gelde sinir olma

Sabah işe giderkende soruyor nasılsın diye Dedim sizin sülaleye gelin gelip iyi olmak mümkünmü ailecek tansiyonumu fırlatıp fırlatıp beni öldürmeye çalışıyorsunuz dedim gülüyor birde boşver aşkım bak yarın baş başa vakit geçireceğiz diye ( sanki çok doğumgünü kutlayacak hal bıraktılar )

Kusura bakmayın sizinde başınızı şişirdim ama cidden anlatmasaydım çatlardım

Caım menün çok güzel sporunda öyle ( tek eleştirim şu küçükte olsa tabakla pilav hani 3 kaşık olsaydı tam süper olurmuş heee tabakda okadar varsa sözümü geri alıyorum )

Sabahınız xeyir cüməniz mübarək olsun şirinlər

Kilom:
başlangıç: 85
geçen hafta: 83.7
bu hafta: 83.1

Canım süpersin
600 gr gayet güzel bir rakam ki spor yapamıyorsun onuda yapsan eminim her hafta en az 1 kg gider bence

Eki Görüntüle 1433762 pazartesi...

Eki Görüntüle 1433764 cuma...

Baslangic da gercekten hizli gidiyomus

Süpersin canımmmmm
İnşallah haftayada bir okadar giderde şu 8li hanelere çabucak ulaşırsın

Günaydın banumm canimm yine senin sinirleri oynatmislar ama valla sonuna kadar sen haklisin düşündüklerinde ve söylediklerinde bazi insanlar düsüncesiz ve bencil olabiliyor konu kendi ailesi bile olsa insallah herşey yoluna girer tatlm sen gönlünü ferah tut

Günaydun Moni
Bak sen beni çağırdın ben 2 kilo verdim, çok sağol canım başta sana ve sonra takımda ki bütün kızlara

Sabahınız xeyir cüməniz mübarək olsun şirinlər

Günaydın canımm

Kilom:
başlangıç: 85
geçen hafta: 83.7
bu hafta: 83.1

Gunaydin
Kilom geçen hft ile aynı
64.5 kiloyum.

Haftaya verirsin canım, aahh inşallah bende görürüm 60ları

Canım çok tebrik ederim seni, bende yeni geldim bende 2 kilo vermişim, şu an yeni başladığımız için çok verdik böyle herhalde ,çok şanslıyız

Valla dün çok sinirlendim ama bugün aslında iyiyim sadece eşim biraz düşünsün diye kötüyüm ayağına yattım
Dün gece hatta gıcıklığına madem gün parasını Annemden borç alacağız o zaman ay başında ablanın parasını ancak Anneminde parasını ödersen gönderebilirsin dedim ( bari benim zuladan vereceğim parayı yerine koyayım sonuçta 2 çocuk var Allah korusun gece yarısı hastalansa biri o saatte kimsenin kapısına dayanmak zorunda kalmam )

Kız diyorum ya KV hiç bir kere bile oğluna bir ihtiyacın varmı demez
Kendi kızlarına giderken asla eli boş gitmez atıyorum kahvaltıya giderken böreğine kadar alır gider ama bana gelirken hem eşim gider evinden alır hemde sallana salanna gelir giderkende eşim yine eve bırakır arabayla ( ki 4 - 5 sokak ileride kalıyor )
Ailem senelerdir bu duruma çok üzülüyorlar ama bir günden bir güne eşime tek bir kelime etmediler hani niye sen böyle yapıyorsun işte kendi ailenden fayda görmüyorsun aksine zarar ama onları kızımıza tercih ediyorsun falan diye aksine yinede eşimi çok severler bana çok düşkün diye ve bana bile laf söyletmezler boşver sen huzuruna bak adamcağız yettiremiyorsa ne yapsın biz gerekli yerde destek oluruz diye ama ister istemez kızıyorum sonuçta benim ailem bukadar destek olurken kendi ailesi aksine babası ölene kadar maddi manevi hep zarar veriyorlardı ( ki babası bile annemlerden defalarca borç diye para aldı ve üzerine yattı babam hala diyor asla hakkımı kpne helal etmedim kvnede etmiyorum Allah hepsinden sana yaptıklarının hesabını sorar inşallah diye eşime kızmıyorlar çünkü hep diyorlar alimden zalim doğar zalimden alim doğar demiyorlar boşuna Allah razı olsun bir kez olsun bize karşı bir terbiyesizliği olmadı eee Ana babayada yanlışta olsalar saygısını yaptı ve yapıyor diye

***8.Takım 402.ETAP***

sweetyy83(73,7/ / /%)
melekkız_( 62,5/ / /%)
elyesa27(73/ / / % )
_-CaNiMSiN-_( 64.2// /%)
Adayaren38(69,6/ / /% )
Yts38(107,4/ / /%)
Rengarenknesli(76/ 76,4/-0,4 /%-0,53 )

cirkinordekyavrusu (65,1/ / /% )334.etapta izine ayrılan uye gerı dondu.kılosu 68 e bolundu

max factor(83,7 / / /% ) Yeni üye Başlangıç Tarihi:06/02/2015- Başlangıç Kilo:85 -Hedef:

asagıdakı kızlar ızıne ayrıldıgınız kıloda yada daha asagıdaysa kılonuz bu hafta lısteye dahıl olabılıyorsunuz umarım unuttugum yoktur
finsternis (71,2 / / /% )400.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 2 ye bolundu

napcazgari(76,6 / 0/ 0 / % 0)400.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 2 ye bolundu
mrtmuhasebe ( 68,7/ / /% ) 400.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 2 ye bolundu
bugünadımleyla( 65,8/ //%)399.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 3 e bolundu
minmigo (53,5/ //% )399.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 3 e bolundu

8. TAKIM ORTALAMA%

çok üzgünüm onca spora ve dikkat etmeme ragmen sanırım dunki menumden oturu artıdayım. hepinizden özür dilerim . çok üzgünüm çekip gidesim var okadar üzgünüm bıktım vallahi sanırım ben kalan 6-8kg ile mutlu olmayı öğrenmeliyim gitmicek

ELine sağlık canım bende bu listeye girmek istiyorum bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…