Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiii
Bugün resmen kendi rekorumu kırdım
Sabah biraz gecikmeli bir uyanışta olsa hemen kahvaltı ve keyif kahvesi sonrasında 1 Mil Lesliemi yaptım
Sonrada hemen giyinip kendimi sokağa attım
Daha evdeyken bir ara şeytan yaw bin minibüse ne gerek var nasılsa pazardada dolaşacaksın yorulacaksın dedi ama şükür uymadım şeytana veeeee kızlarla bir güzel 2.5 km yol yürüdüm
Kızkardeşimde 1.5 saat kadar oturduk hatta onlar Öğlenlik normal yemek yerken ben yine uslu uslu hurmalarımı yedim ve ayranımı içtim
Kahvenin yanına kızkardeşim kek çıkardı ama yine kesinlikle şeytana uymadım ve tadına dahi bakmadım
ve hiçççç canım çekmedi
Sonra tekrar yollara döküldük ve 1 saatten fazla birde pazarın içinde dolandıkalışverişimi yapıp birde bir nevi ağırlık çalışmış kadar kollarıma yüklendim bu kez birazda çocuk parkına uğrayıp kızımı oynattık ben dinlenirken ve en sonunda Annem bukadar yükle yürünmez minibüse binelim dedi ve yolun yarısınıda öyle döndük eve
İnanılmaz yoruldum ama kesinlikle çok çok iyi hissediyorum kendimi o yorgunluğa rağmen
Heee akşamlık Leslieyi yapamıyacağım ama bugün kendimi aştığım için hiç dert etmiyorum aksine kendimle gurur duydum çünkü inanın en son o yolu ben seneler önce yürümüştüm ve o verilen 13 kg bile çok çok fark yaratıyormuş belimde
YOksa inanın 10 dakika gözlerimden yaş geliyordu belimin ağrısındançok şükür bugünki duygudan sonra kesinlikle daha bir azimli olacağıma eminim Allahın izniyle ( spor konusunda yani )
Bol su ve yeşil çay canım
Canım biraz geç oldu ama ben deriyi Bingonun banyo için olan krem deterjanıyla temizliyorumBanada sandalyelerimde cıkaramadığım bir leke vardı koltuklarımı aldığım yerin sahibi hususi servis çağırdığımızda geldi gösterdi ( oda deterjan satan bir arkadaşına devamlı danışıyormuş hangi kumaş nasıl hasar vermeden temizlenir diye ) 1 Leğene 2 Litreye yakın su döktü sonra için bolca o krem deterjandan sıktı karıştırdıktan sonrada güzel bir bezi ıslatıp sıktı ve sandalyelerimde çamaşır suyuyla çıkmayan leke bile anında çıktı ve sonrasında sadece kuru bir bezle kuruladı üstelik ev mis gibi koktu
Canım netten resmi varsa buraya atarmısın merak ettimiç bacak, dış bacak ve baseni eritecek herşeye atlarım ben bu günden sonra resmini göreyimde bari decatlhona gittiğimde bir bakayım belki oradada vardır yada olmadı hepsiburadada nasılsa kesin vardır
İnşallah canım cumaya kadar o şişliği atmış olursun
İdolümsünnnnnnnnnnnnnnnn
Allahımmmmmmmmmmmm sen idolümü nazardan sakla, banada onun gibi Victorya Secret mankeni olup sonra bukadar spor yapabilmeyi nasip eyle ya Rabbimmmmmmmmmmmmm....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Canım sorun nedir bilmiyoruz ama Rabbim inşallah o sorunları en kısa zamanda halledip tekrar senin aramıza dönmeni nasip eder....Aminnnnnn
Hakkımız tabiki sana helal olsunsende hakkını helal et canımın içi
Selinin dediği gibi kadayıf ve browni olmasaymış süpermiş
O minnacık Tiramisu sana ne yapar be güzelim ne güzel sporunuda yapmışsın
Eminim cuma güzel bir sonuçda senden gelir
Yahşi Cazibem( ay ben o diziyi çok sevmiştim yaaaa )
Menün bence çok çok güzel bugün
Bu hafta sendende çoooook güzel bir sonuç bekliyorum
Afiyetler olsun... bol bol eksi olarak dönecek sana
Caım seninde menün çok güzel bugün
Ay ben yine cumayı iple çekiyoruminşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz ( ulennn bende bu hafta izinliyim dimiiii )
Ayşemmmmmmmm kaptanımmmmmmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzzzzz yanlış anlaşılma olmuş arkadaş hani çıksammı diye kendi kendine yazmış aslında izin istemiyormuş desek yırtabilirmiyiz
Ahh eşşek kafam bukadar gaza geleceğimi bileydim hiç izinli olayım dermiydim
Neyse en azından izin bitene kadar çok güzel bir fark yaratmış olursam inşallah döndüğümde kilo bölünsede takıma faydam olur vereceğim kilolar ( o bölme olayını hala kavrayamadım ama bir daha tekrar okur anlarım onuda inşallah)
Tatlım stepper aletini soracaktım, nasıl etkilimi ona göre alicam da ?
Sevilaycım menün güzel öğleni hafif geçirerek sabahı dengelemişsîn bîrtek tramisu gözüme takıldı ama sporun harika canımSelam kızlar
bugu n ki menu ve sporum
sabah
bir kaşık yagda kızarmış patates domates soslu, bir dilim ekmek bir bardak cay
oglen
bir bardak yesil cay
aksam
bir tabak acebek, bir kase yogurt, bir dilim ekmek
bir kucuk kase tramusi 60 gr
toplam kcal 855
Jilian level 1 - 25 dk
Plates - 10dk
leslie 1mil - 15 dk
acikirsam elma yiyecem bugun fazla su icemedim birazdan sekersiz cay icerim
Canım xlebci ne bilmiyorum ama menün gayet dengeli afiyet olsunMenüm:
Sabah: 4 adet xlebçı. bir az peynir. 2 yk lor peynir.1 çk bal. 5 zeytin. domates. salatalık. 1 b çay
Ara: 5 adet badem. 1 b çay.
Öğlen: 2 yumurta haşlama
Ara: 5 adet ceviz. 1 b çay
Akşam: salata-(sebze ve yeşillik elma sirkesi zeytin yağı. 1 kase çorba.
1 kupa papatya çayı. 1 lt su.
Canım inş reglim bi geçse spora da asılıcam rahat rahat kadayıf beni mahvetti tatlı çok yîyorum bu ara ama bîttî artıkSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiii
Bugün resmen kendi rekorumu kırdım
Sabah biraz gecikmeli bir uyanışta olsa hemen kahvaltı ve keyif kahvesi sonrasında 1 Mil Lesliemi yaptım
Sonrada hemen giyinip kendimi sokağa attım
Daha evdeyken bir ara şeytan yaw bin minibüse ne gerek var nasılsa pazardada dolaşacaksın yorulacaksın dedi ama şükür uymadım şeytana veeeee kızlarla bir güzel 2.5 km yol yürüdüm
Kızkardeşimde 1.5 saat kadar oturduk hatta onlar Öğlenlik normal yemek yerken ben yine uslu uslu hurmalarımı yedim ve ayranımı içtim
Kahvenin yanına kızkardeşim kek çıkardı ama yine kesinlikle şeytana uymadım ve tadına dahi bakmadım
ve hiçççç canım çekmedi
Sonra tekrar yollara döküldük ve 1 saatten fazla birde pazarın içinde dolandıkalışverişimi yapıp birde bir nevi ağırlık çalışmış kadar kollarıma yüklendim bu kez birazda çocuk parkına uğrayıp kızımı oynattık ben dinlenirken ve en sonunda Annem bukadar yükle yürünmez minibüse binelim dedi ve yolun yarısınıda öyle döndük eve
İnanılmaz yoruldum ama kesinlikle çok çok iyi hissediyorum kendimi o yorgunluğa rağmen
Heee akşamlık Leslieyi yapamıyacağım ama bugün kendimi aştığım için hiç dert etmiyorum aksine kendimle gurur duydum çünkü inanın en son o yolu ben seneler önce yürümüştüm ve o verilen 13 kg bile çok çok fark yaratıyormuş belimde
YOksa inanın 10 dakika gözlerimden yaş geliyordu belimin ağrısındançok şükür bugünki duygudan sonra kesinlikle daha bir azimli olacağıma eminim Allahın izniyle ( spor konusunda yani )
Bol su ve yeşil çay canım
Canım biraz geç oldu ama ben deriyi Bingonun banyo için olan krem deterjanıyla temizliyorumBanada sandalyelerimde cıkaramadığım bir leke vardı koltuklarımı aldığım yerin sahibi hususi servis çağırdığımızda geldi gösterdi ( oda deterjan satan bir arkadaşına devamlı danışıyormuş hangi kumaş nasıl hasar vermeden temizlenir diye ) 1 Leğene 2 Litreye yakın su döktü sonra için bolca o krem deterjandan sıktı karıştırdıktan sonrada güzel bir bezi ıslatıp sıktı ve sandalyelerimde çamaşır suyuyla çıkmayan leke bile anında çıktı ve sonrasında sadece kuru bir bezle kuruladı üstelik ev mis gibi koktu
Canım netten resmi varsa buraya atarmısın merak ettimiç bacak, dış bacak ve baseni eritecek herşeye atlarım ben bu günden sonra resmini göreyimde bari decatlhona gittiğimde bir bakayım belki oradada vardır yada olmadı hepsiburadada nasılsa kesin vardır
İnşallah canım cumaya kadar o şişliği atmış olursun
İdolümsünnnnnnnnnnnnnnnn
Allahımmmmmmmmmmmm sen idolümü nazardan sakla, banada onun gibi Victorya Secret mankeni olup sonra bukadar spor yapabilmeyi nasip eyle ya Rabbimmmmmmmmmmmmm....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Canım sorun nedir bilmiyoruz ama Rabbim inşallah o sorunları en kısa zamanda halledip tekrar senin aramıza dönmeni nasip eder....Aminnnnnn
Hakkımız tabiki sana helal olsunsende hakkını helal et canımın içi
Selinin dediği gibi kadayıf ve browni olmasaymış süpermiş
O minnacık Tiramisu sana ne yapar be güzelim ne güzel sporunuda yapmışsın
Eminim cuma güzel bir sonuçda senden gelir
Yahşi Cazibem( ay ben o diziyi çok sevmiştim yaaaa )
Menün bence çok çok güzel bugün
Bu hafta sendende çoooook güzel bir sonuç bekliyorum
Afiyetler olsun... bol bol eksi olarak dönecek sana
Caım seninde menün çok güzel bugün
Ay ben yine cumayı iple çekiyoruminşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz ( ulennn bende bu hafta izinliyim dimiiii )
Ayşemmmmmmmm kaptanımmmmmmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzzzzz yanlış anlaşılma olmuş arkadaş hani çıksammı diye kendi kendine yazmış aslında izin istemiyormuş desek yırtabilirmiyiz
Ahh eşşek kafam bukadar gaza geleceğimi bileydim hiç izinli olayım dermiydim
Neyse en azından izin bitene kadar çok güzel bir fark yaratmış olursam inşallah döndüğümde kilo bölünsede takıma faydam olur vereceğim kilolar ( o bölme olayını hala kavrayamadım ama bir daha tekrar okur anlarım onuda inşallah)
Menün de sporun da çok iyi canım afiyet olsunMenum
Kahvaltı
4 fincan çay
fırında Sucuklu yumurta
20 gr buğday ekmeği
3 zeytin
1 tk tahin bal
Ara 7 tane badem
15 gr kuru üzüm
1 fincan yeşil cay
Ara 3 tane kepekli bisküvi
Ara 40 gr Hindistan cevizi
Aksam
Fırında karnabahar
35 gr mısır ekmeği
yarım kase kefir
Ara
5 gr çikolata
1 fincan mate çayı
Spor
öğle 30 dk yürüyüş
Akşam 15 dk Leslie 1 mil
15 dk egzersiz karın kalça
50 sguat
50 mekik
200 iç bacak pilates çemberi ile
5 dk cardio video
Günaydın kızlar napıyosunuz? Bugün kendi adıma kaçamaksız birgün olması için elimden geleni yapıcam.. Tatlı yasak selinciğimin dediği gbi en kısa sürede bi atak yapmam lazım buna çok ihtiyacım vaaaaaar !!!
KIZLAR BUGÜN TARTIDA GEÇEN HAFTAYA GÖRE -400 GÖRDÜM anlamıyorum ben yaa o kadar spora rağmen çok az gidiyor nerde hata yapıyorum acaba hergün 1 saat sporumu mutlaka yapıyorum..
Canım benim inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın
Yürümek en güzel spor
Azim böcüğünü kaybetme sakın
Ayyy banuuuummm caniiiimmmmmmçoookkk mutlu etti bu sözler beni tatlm ben senin bu kilolari verip manken gibi olacagina inanıyorum sonra da bemden daha çok sporlar da yapacaksin çok güzel ilerliyorsun zaten karşılığıni da alacaksin thing masteri sen buraya bi resim koymustun ben ordan görüp almaya karar verdim kiz senin sayende yani valla benim iç bacak vahim haldeydi baya sıkılaştrdi resim koymayi bilmiomm
KIZLAR BUGÜN TARTIDA GEÇEN HAFTAYA GÖRE -400 GÖRDÜM anlamıyorum ben yaa o kadar spora rağmen çok az gidiyor nerde hata yapıyorum acaba hergün 1 saat sporumu mutlaka yapıyorum..
dunki menumu yazayım hemen
sabah 7,30da: 1,5 haşlanmış köy yum+1/5 avakado ezmesi+5 ceviz+10 zeytın+2dlm peynır+1 havuç+az yeşillik
öğlen 13,30 da: pırasa pazı sote+2 kaşık mercimekli bulgur pilav+1 muz
akşam 18,30 da: fırında karnıbahar yemeği mucver gibi ama unsuz üstüne sarımsak yoğurt+3 çatal kapuska+1 kase yoğurt+4 ceviz+3 kare bitter
spor: 50dk kardiyo karışık
geçen hafta hiç veremedim canım sabittim maalesef bende ona şaşırıyorum o kadar spora 400 gramcıkGeçen hafta kaç kilo vermiştin?
çünkü canım geçen çok verdiysen bu hafta az vermen normal, haftaya daha fazla verirsin.
Bi de spor yapıyosun ya bebiş tartıda 400 gram eksik göstersede emin ol 2-3 katı inceliyorsun
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Sabah 6da uyandım uyanmasına ama tabiki her yerimin ağrısıyla
Büyük kızı okula yolladıktan sonrada bir baktım regl olmuşum
Şansıma tüküreyim duruyorum duruyorum regl olacağıma yakın detoks yapıyorumyinede geçen haftaya nazaran azda olsa eksi görüyorum şimdilik inşallah dün sabah gördüğüm rakamı görürümde çok daha güzel bir sonuç aldığıma emin olurum
Ağrılarıma rağmen bugün yine sporumuda yapacağım inşallah
Ne demişler çivi çiviyi sökerhem regl de olsa biraz daha çabuk sökülürüm diye düşünüyorum
Bu arada sabahlık hurmalarımıda kalktığımda yedim ama sanırım bugün yine şekerim mi yükseldi yoksa yorgunluktanmıdır kendimi bir tuhaf hissediyorumevde hurmada kalmadı o yüzden acaba hurma detoksunu bitirip tekrar sağlıklı beslenmeye mı geçsem diye düşünüyorum siz ne dersiniz yoksa 2 - 3 günde Lapa mı yapsam
Merak etme ayşemmmm ben o azim böcüğünü kaybetmemek için elimden geleni yaparımYimem korkma
Valla bendeki bu unutkanlık deli edicek beni kendim alacağım diyorum sallıyorum sonrada aynı alet olduğunuda unutuyorum demekki onuda en kısa zamanda almam lazım ki en azından TV karşısında otururken bile aç kapa yaparımda şu iç bacaklarda erisin ( ancak erir okadar yağ )
Canım suyunu bol içiyormusun, ödem yada reglde sebep olmuş olabilir üstelik her hafta 400 gr versen ayda 1.8 kg eder hadi 2 de yani sağlıklı gidiyorsa bu rakam çok normal ve azımsanamaz
Pes etmek yok bak bazen artı gördüğüm halde ben pes etmiyorum ki ben senin kilonda olsam inan sırf spor yapıp sıkılaşmaya bakarım sabit çıksam bile dert etmem
Ohhhh süper bir menü canımbol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhhhhh ....Aminnnnnnnnnnnnn
selincim bu thigh master i hangi siteden almıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?