Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım nasılsın görüşmeyeli, hamilelik ne durumda. 33 hafta oldu mu yaa. Desene en zor ama en heyecanlı zamanlar geldi. Kilo aldın mı durumun nasıl? Bebiş nasıl?
80 topiğine baktım çoğu yeni üye. Ceco ne yapıyor ona da rastlamadım, herkes dağılmış bir yere galiba.

Tatlım geldiğim gibi baktım geç kalmış olabilirim listeniz doğru hata yok..

***8.Takım 401.ETAP***

Ceco34( 111,7 / / /% )izine ayrılmak istiyor

aygün01(75,1 / 73,7/ 1,4/%1,86) ismini sweetyy83 olarak degistirdi
melekkız_( 62,9 /62,5 /0,4 /%0,64 )
elyesa27(73/ // % )
kilosu sabit
oglusum_yh( 64.5/64.2/ 0,3/%0,47)ismini _-CaNiMSiN-_ olarak degistirdi
Adayaren38(69,6/ / /% )kilosu sabit
Yts38(107,7/ 107.4 /0.3 /%0.28 )
Rengarenknesli(76/76 /0 /%0 )
sabit

8. TAKIM ORTALAMA%0,41

Menüm:
Sabah: 1 b su. 2 dilim ekmek. domates. salatalık. 10 zeytin. bir az peynir. 2 yk kesmik. 1 yk bal. 1 b çay.
Ara: 1 b ç. 1 hurma.
Öğlen: 1 kase limonlu pul biberli yoğurt. az peynir. yeşillik. 1 turp.
Ara: 4 adet xlebçı.
Akşam: 1 kase tavuklu tel şehriye çorbası. 1 dilim ekmek. yeşillik. 3 küçük turp.
Ara: 30 adet fındık- badem-çam fıstığı karışık.
2 kupa papatya çayı. 1 lt su.

oldu valla canım aynen baya zor gecıyor agrılı sancılı zamanlar gecıyor bakalım kılo cok almadım 81-82 arasında gıdıyorum 78 e kadar ınmıstım daha bugun doktora gıttım kasıklarımda baya sıddetlı agrı vardı cok sukur bısey cıkmadı bebıste ıyı ama benım kafam cok karıstı 2 hafta ozele gıttıgımde bebegım 1400 gramdı bugun 2250 cıktı sankı bu kadar cok almaz gıbı gelıyor kılo ama boyuda 48 cıkıyor bebekler zaten 48-50 cm doguyor

Qızlarrrrrrrr hardasınız neden cavab yazmırsınız. Qızlar bunu demek mene düşermi düşmezmi bilmirem amma bu takım çox zeifdi. belke de kilolar ona göre verile bilmir. Küsmece darılmaca yok amma ha.

Katılıyorum canim önceden buralar böyle değildi noldu kizlar size yaza az kaldi aaazzz bakin ben kilolari verdim bide üstüne fitlesmek icin spor yapiyorum haydi katilin nerde günde 5 msj kurali ??? Nerdeeesiiiniizzz ??

Canımcım bende sizleri özledim
Duygular karşılıklı canım bende diğer arkadaşlarımlada olduğu gibi seninlede elektriğim tuttu
Bende sizlerle daha fazla vakit geçirip sohbet etmek isterim ama malesef iş güç yoğunluk bitmiyor,her gün yazdıklarınızı okuyorum ama cevap yazamıyorum,bir müddet daha böyle olacak zaten kiloda aldım yürüyüş yapmama rağmen.bir an önce aranıda olmak istiyorm.çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım kayınvalidene.
Gülşencim menün ve sporun çok güzel bol eksiler canım..

o halde ben +900 deyim..o halde listeye almayın beni kaptanım ve mervecim
Tatlım genel yeni kural gereği alamıyoruz listeye hemencecik verki listede olabilesin.
Listede olmanı bekliyoruz canımcım,bu arada paylaşıma devam..

Banum ne demek bitanem takıma zarar vermek yok öyle bişey bugün fazla ilgilenemedim yoksa seni izinli yazmazdım izne ayrılanı kurt kapıyor,neyse oldu bi kere.fazla spordan kasda yapmış olabilrsin canım hemen moralini bozma
Bede kilo aldım malesef

10 kilo verince mi giricem yani
cirkinordekyavrusu( 65,1 / / / % )334. etapta ızıne ayrılan uye gerı dondu ve kılosu 67 ye bolundü

Senin durm biraz farklı 67 hafta olmuş izne ayrlalı ,yeni kuralda çok yeni olduğundan şu anda ne yqpacağımı bilemedim açıkcası bu hafta bu konuyu püsküütüme ileticem onunla bir yol buluruz oluru varsa haftaya listeye alırız olmassa beklemek durmunda kalacaksın.

Qızlar men gelecek haftamı listeye alınıcam yoksa sonrakı haftamı.
Gelecek hafta listedesin canım

Teekkür edirem kaptanım.

Kızlarrrrr yaaa benim bilgisayar iyice kafayı yedi
Deminden beri girip yazmaya çalıştıkça devamlı sayfa değişiyor ve abuk subuk reklam sayfalarına atıyor beni
Format işini bir türlü yaptıramadım bizim buradaki bilgisayarcı kapandı diye
Aslında eşim yeni Laptop alsak falan diye geçen gün beni elektronik mağazasına sürükledi ama acıkcası şimdi banyo tadilatı falan olunca ben istemedim sonuçta laptobu alırsam bu seferde banyo tadilatını ertelemek zorunda kalırım oda acıkcası işimge gelmiyor sonuçta öbürü daha önemli

Artık olmadı pazartesi ya eşim bana CDleri getirecek yada laptobu işe götürüp halledecek ( patron şirkette olmazsa ancak yaptırabilir onuda şirkette yoksa adam söylenir )

Canım beraber bi detoks yapalım bu hafta. Ne dersin ?

Valla bana uyar canım hatta bu hafta sonu karar verelim de pazartesi hemen başlarız ( eksik varsada artık haftasonu alırım ama bana sakın karabuğday deme evde var kuşlar bile yemiyor )

Haklısın canım hatta hemen şimdi bir tane içeyim belki sabaha biraz bağırsakları çalıştırır ( malum uzun zaman ara verince ilk günlerde ishal yapıyor )
İnsülin direncine daha yeni baktırmıştım var ama ilaca gerek yok zayıflayınca geçer demişti doktor ben 1000 mglık glukophage kullandım ama kendi kendime bıraktım iyi hissediyorum diyince en iyisi bir müddet daha devam edeyim dedim gibi

Haydi kızlar yaa
ŞÖYLE BIR KENDIMIZE GELELIM OLMADI BÜ HAFTA AYNI DIYETI YAPALIM KALDIRALIM SU POPOLARI BİRAZ DA SPOR YAPALIM YAZA ÇOK AZ KALDI ONERILERINIZI YAZIN LÜTFEN

Ben her gün leslie yapıyorum zaten ama yarından itibaren biraz daha birşeyler yapmaya çalışacağım

Qızlarrrrrrrr hardasınız neden cavab yazmırsınız. Qızlar bunu demek mene düşermi düşmezmi bilmirem amma bu takım çox zeifdi. belke de kilolar ona göre verile bilmir. Küsmece darılmaca yok amma ha.

Valla ben tartıda eksi görmeyince bir an yine bunalıma girdim ama çabuk çıkıyorum Allahtan
Haftasonu sporumu yapmaya devam ediceğim ama beslenmeyi biraz serbestleştireceğim Hangi detoksu yapmaya karar verirsem artık ona göre biraz metabolizmayı şaşırtık sonra daha bir enerjiyle devam ederim diye düşünüyorum

Valla bende anlamadım Ayşem İzne ayrılmak istememin tek sebebi listeye dahil olup ortalamayı yükseltmemek adına yoksa yine her gün buradayım şekerim
Kovalasanızda gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…