Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İşte seni bunun için çok seviyorum yaaaaa. Banum sakın sen ve o biri arkadaşlarım beni yanlış anlamayın amma bir an önce toparlanmalayız ben öbür takımlara da bakıyorum amma maşallah onların heç biri bizim takım qibi sessiz deyil. Vallahi açık söylicem bir ara ayrılmayı bile düşündüm amma sırf sizlere ayıp etmemek için yapmadım. Amma böyle devam ederse oturub bir düşüncem ne yapiyim diye. Ayrılıb evdemi devam etsem yoksa burdamı.Mesaj gönderiyorum ya hiç cevab gelmiyor ya da çok geç geliyor ve ben çok üzülüyorum. Mesela akşam ne zaman listeye dahil olucağımı sordum kimse cevab yazmadı. Eğer Ayşe hanım cevab yazmasaydı kimsenin yazıcağı yokdu. Hepinizi çok seviyorum.Lütfen beni yanlış anlamayın.

Hayırlı sabahlar kelebeklerim
Toparlanma vaktidir canlarım,kar tatil derken üzerimize çöken rehavetten kurtulma vakti
Yaza da şunun şurasında ne kaldı di mi ama
Günlük en az. 5 mesaj yazıyoruz ama bunu mesaj sayısınını doldurmak için asla yapmıyoruz
Menüler düzenli yazılacak,içilen su yapılan sporda mutlaka yazılacak..en önemliside yazılan menülere yorum yapılacak
Ben bize güveniyorum kelebeklerim

son haftada bebek 2 katına çıkar kıloda endişelenme cnm normal

aynen bende şurda kaldı 8kg bi gitseydi
Sabahınız xeyir gününüz uğurlu olsun şekerler
seninde şeker
yok bazen olur böle sessizlik kal olurmu

selam kaptan gunaydın

dünki menumu yazayım
sabah 2 bardak su 1 bardak kefir
7,30 kahvaltı: 1 yumurta 8 zeytin 2 dlm peynir 1 çaybardağı ceviz yeşillik
13,30 da ızgara adana köfte+ 2 lokma ince lavaş ekmeğinden+salata
18,30 da haşlama köytavuğu+1 kaşık bulgur pilav+salata+1 tutam turşu lahana
spor 35dk kardiyo yurume

Banum karabuğdaydan çok tiksindiğim için hiç yemeyi düşünmüyorum. Ben hiç detoks yapmadığım için nasıl bir progran yapmalıyız onu bile bilmiyorum. Aklımdan 1000 kalorilik bir diyet geçiyor ama henğz araştırma fırsatım olmadı. Oğlum çok hasta,öksürük kulak ağrısı ve uykusuz gece... başım fena çatlıyor. Sen bir şey bulursan haberleşelim.

kızlar benim bir programım var detoks için aslında raw yani çiğ beslenme ve hayvansaldan uzak kalma programı. ben 4 gün yaptığımda 3kg dan fazla kaybetmiştim izinde aldığım kiloların 2kg mı böylece gitmişti. ama ozaman 15 tatildi ve evde çocuklar yoktu tatildeydiler kaçamaksızca eşimle yapmıştık. şimdi çocuklarla evde zor oluyor beceremiyorum ben. isterseniz paylaşayım. hatta 6. takımda kaptanım banuda yapmıştı ve oda 2,5 kg vermişti çok sevdik biz ama siz ne dersiniz paylaşayımmı bakarmısınız

Eğer sana zahmet olmassa ben paylaşmanı isterim eğer yazdıklarını bulabilirsem ben de yaparım.

yapamadımm

Eklentiler

• menu açıklaması.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 100
  • 2 sabah icecegimiz.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 108
Eğer sana zahmet olmassa ben paylaşmanı isterim eğer yazdıklarını bulabilirsem ben de yaparım.
ekledim canım 5 sayfa olan mesaj okey anlamadığın yer olursa sor. ben prinç yerine bulgur kullandım. kimi zaman menulerime çiğ olmak şartıyla çerez ekledim, ceviz,badem fındık gibi

ekledim canım 5 sayfa olan mesaj okey anlamadığın yer olursa sor. ben prinç yerine bulgur kullandım. kimi zaman menulerime çiğ olmak şartıyla çerez ekledim, ceviz,badem fındık gibi
Teşekkür ederim canım ama ben Saraçoğlunun kürünü yapmışdım hekime gittiyimde sana olmaz demişti. Çok güzel bir şey olduğunu söylemişdi ama bana olmaz demişdi. Amma bunu deye bilerem çok süper bir şey beni öyle zayıflatmışdı ki görenler şaşırıp kalıyodu. Amma tabii dietle.

bilmiyorum saraçoğlu hangi kuru yaptın ama benim verdiğim raw diyet sağlıksız bi tarafı yok doyana kadar salata çiğ çerez yiyebilirsin

bilmiyorum saraçoğlu hangi kuru yaptın ama benim verdiğim raw diyet sağlıksız bi tarafı yok doyana kadar salata çiğ çerez yiyebilirsin
Canım benim diyeti demiyorum ömrümkürü diyorüm elbette diyet sağlıksız deyil.Zaten yaptığım diyete değil kürü söylemişdi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…