Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

darısı başıma beklemediğim kiloları görmek nasıp olsun banada

Banucummmm canmmm bence senin vücut karataya alisti artk tepki vermiyor karbonhidrat diyetine ne dersin çok işe yaradığını duydum belki 1 hafta böyle gidip geri karataya dönersin ne dersin tatlsimm

Başlangıç: 85
geçen hafta: 84. 2
bu hafta: 83. 7

Süpersin canım
İnşallah her hafta böyle eksilerde bildirimlerin olur

Al senin bünyeyi vur benimkine
İnşallah hepbirlikte şu bünyeleride adam edeceğiz

banucum yine bünyeni şaşırtsan bir ara iyi gelmişti sankim?

Aslında evet benim bünye nedense sık sık bir şok yaşamak istiyor sanırım ancak ozaman bir müddete eksileri görüyorum dur bakalım ben biraz daha araştırayımda olmadı daha evvel yaptığım detoksları bir gözden geçireyim

Canım bir yere gittiğim yok zaten sadece listeye dahil olmayayım ki takıma zararım olmasın
YOksa yine bildirimimi yaparım tabiki yoksa dediğin gibi sürüden ayrılanı kurt kapıyor misali dağılıyoruz
Dediğin gibi belki kışdan dolayıdır çünkü baktığın zaman havalar iyice soğmadan evvel ufak ufak gidiyordu ama ne zamanki havalar iyice soğdu o zaman sık sık hastalandıkça ödem tutar oldum
Dur bir iki gün depresyona bir girip çıkayım dermişim yok yok depresyon diye birşey yok biraz değişiklik yapmam şart oldu şu bünyeme

Kızzzzzzzzz ben sizi bırakıp gidermiyim Buralardayım yine tabiki ben sadece bildirim konusunda izinli olayım diye dedim yoksa ben sizlerin desteği olmadan nasıl motive olurda şu olan kilolarımı veririm

Kızlar listede benim niye adım yok???

Canım İzinliydin ya hatta Ayşem yazmış ya başka biri varmıydı benim unuttuğum izinden dönen diye
Eminim görünce hemen dahil eder senide

Banucummmm canmmm bence senin vücut karataya alisti artk tepki vermiyor karbonhidrat diyetine ne dersin çok işe yaradığını duydum belki 1 hafta böyle gidip geri karataya dönersin ne dersin tatlsimm

Valla dediğin gibi alıştı bünye artık normal görüp bir yukarı bir aşağı dengede duruyor kilo
Evet o karbonhidrat diyetini geçende de demiştim ya bende yaptım ve cidden iyi vermiştim sanki o ara yanlış hatırlamıyorsam bir kaç günlük bir detoks falan yapayımda sonra birazda onu yaparım nasılsa deneme tahtasına döndük

foktor post: 39530642 .!.:
Tebriklerrrrrrr fıstık
Teşekkürler şekerim
tebrikler canım.. :)
Sagol tatlim
darısı başıma beklemediğim kiloları görmek nasıp olsun banada
İnşallah tatlim istedigin kiloya ulasirsin ben kalori takibi yapiyorum istedigim her seyi olculu yiyorum, gunluk kalori 1100 u gecirmemeye çalışıyorum bu sekilde zayiflamak hem kolay hemde istedimi olculu yiyorum canim

Canım beraber bi detoks yapalım bu hafta. Ne dersin ?

bende birkilo verebilmişim ancak o kadar da dikkat ediyorum yediklerime ama.. du bakalım pes etmeyecem bu kez.. aslında dukanı denemek istiyorum ama bi bakayım yaa...deneme tahtası gibi olduk iyice
anam haftada 1kg mı begenmiyormusun. en ideali en guzeli ve çokta yeterli ben 14 kg ramı haftada 300-500 le verdim hiç 1kg vermedim bence göbek atmalısın
Kizlar liste henuz hazirlanmadi mi neslicim sen diger takimda kaptan yardimcisiydin galiba listeye bir el atabilir misin tatlım ben yüzde hesabini bilmiyorum
atarım cnm bildirimler tamamlansın da

Bu arada eski nick im aygun01 isimler karışmasin yazmayi unutmuşum

***8.Takım 401.ETAP***

Ceco34( 111,7 / / /% )izine ayrılmak istiyor

aygün01(75,1 / 73,7/ 1,4/%1,86) ismini sweetyy83 olarak degistirdi
melekkız_( 62,9 /62,5 /0,4 /%0,64 )
elyesa27(73/ // % )
kilosu sabit
oglusum_yh( 64.5/64.2/ 0,3/%0,47)ismini _-CaNiMSiN-_ olarak degistirdi
Adayaren38(69,6/ / /% )kilosu sabit
Yts38(107,7/ 107.4 /0.3 /%0.28 )
Rengarenknesli(76/76 /0 /%0 )
sabit

8. TAKIM ORTALAMA%

Atladigim yoktur inşallah kizlar bildirimde bulunmayanlar var sanirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…