Tebriklerrrrrrr fıstıkHerkese hayirli sabahlar kızlar
kilo bildirimi
başlangıç 80
geçen hafta 75.1
bu hafta 73.7
bugün tartida 74 bekliyordum 73 u görünce cok şaşırdım hatta 3 kere tartiya çıkıp iyice baktim ve çok mutlu oldum
darısı başıma beklemediğim kiloları görmek nasıp olsun banadaHerkese hayirli sabahlar kızlar
kilo bildirimi
başlangıç 80
geçen hafta 75.1
bu hafta 73.7
bugün tartida 74 bekliyordum 73 u görünce cok şaşırdım hatta 3 kere tartiya çıkıp iyice baktim ve çok mutlu oldum
AMİNNNNN hepimizin inşallah.darısı başıma beklemediğim kiloları görmek nasıp olsun banada
Başlangıç: 85
geçen hafta: 84. 2
bu hafta: 83. 7
Günaydın kızlar.
Ben bu sabah itibari ile 73 kiloyum. Tekrar başa döndüm...
3 hafta önce 70.5 idin ne güzel. Nasıl bir bünyem var anlamıyorum valla...
Kilomu verip tekrar listeye girmeye çalışacağım...
banucum yine bünyeni şaşırtsan bir ara iyi gelmişti sankim?
banum izine gidipte yarayanı hiç görmedim duymadım. burda birbirimize destek vererek motiveye çabalıyoruz haksızlık nedemek. amacımız hep beraber kilo vermek zaten. kimse seni buyuzden suçlamaz sanmıyorum hepimizin başına gelen bişi. ama ben şuna inanıyorum soğuk kış günlerinde ben hep 5 kg alırdım en azından busene kışın vermesemde almadım mutluyum. bana inan mart ayında hepimiz cemre ile yeniden erimeye başlıcaz az sabıret cnm. bak ben 4 ay oldu sabitim napayım hala çabalıyorum. sakın izin alma derim ben
Banum canım Allahın selamı üzerine olsun sana da hayırlı cumalar. Ömrüm hiç hevesden düşme tatlım bak benim de önceden yaptığım diyetlerde böyle oluyordu. Zayıfladığımı sanıyordum amma tartıya bir çıkıyordum aynı kilo ve benim de morelim çox bozuluyodu amma hep inad ediyordum hep teraziye ben seni yenicem diyordum sanki tartı insan da beni anlıyorVe sonunda istediyim rakamları görüyordüm. Biliyormusun böyle zamanlarda Selahattin Dönmez. Ayça Kaya. Ender Saraç ve şu anda hatırlayamadığım bir çox diyetisyenin yemeklerini hazırlayıb yiyordum. Sonra yeniden normal diyetime devam ediyordum ve çok güzel kilolar veriyordum amma şimdi balaşkamla bunları yapmak bir az zor amma kilom durduğu analrda yapmayı düşünüyorum. Kız sen buralardan gidersen men ne ederem sensiz.
Kızlar listede benim niye adım yok???
Banucummmm canmmmbence senin vücut karataya alisti artk tepki vermiyor karbonhidrat diyetine ne dersin çok işe yaradığını duydum belki 1 hafta böyle gidip geri karataya dönersin ne dersin tatlsimm
Herkese hayirli sabahlar kızlar
kilo bildirimi
başlangıç 80
geçen hafta 75.1
bu hafta 73.7
Teşekkürler şekerimfoktor post: 39530642 .!.:Tebriklerrrrrrr fıstık
Sagol tatlimtebrikler canım.. :)
İnşallah tatlim istedigin kiloya ulasirsin ben kalori takibi yapiyorum istedigim her seyi olculu yiyorum, gunluk kalori 1100 u gecirmemeye çalışıyorum bu sekilde zayiflamak hem kolay hemde istedimi olculu yiyorum canimdarısı başıma beklemediğim kiloları görmek nasıp olsun banada
Süpersin canım
İnşallah her hafta böyle eksilerde bildirimlerin olur
Al senin bünyeyi vur benimkine
İnşallah hepbirlikte şu bünyeleride adam edeceğiz
Aslında evet benim bünye nedense sık sık bir şok yaşamak istiyor sanırım ancak ozaman bir müddete eksileri görüyorumdur bakalım ben biraz daha araştırayımda olmadı daha evvel yaptığım detoksları bir gözden geçireyim
Canım bir yere gittiğim yok zatensadece listeye dahil olmayayım ki takıma zararım olmasın
YOksa yine bildirimimi yaparım tabiki yoksa dediğin gibi sürüden ayrılanı kurt kapıyor misali dağılıyoruz
Dediğin gibi belki kışdan dolayıdır çünkü baktığın zaman havalar iyice soğmadan evvel ufak ufak gidiyordu ama ne zamanki havalar iyice soğdu o zaman sık sık hastalandıkça ödem tutar oldum
Dur bir iki gün depresyona bir girip çıkayım dermişimyok yok depresyon diye birşey yok biraz değişiklik yapmam şart oldu şu bünyeme
Kızzzzzzzzz ben sizi bırakıp gidermiyimBuralardayım yine tabiki ben sadece bildirim konusunda izinli olayım diye dedim yoksa ben sizlerin desteği olmadan nasıl motive olurda şu olan kilolarımı veririm
Canım İzinliydin ya hatta Ayşem yazmış ya başka biri varmıydı benim unuttuğum izinden dönen diye
Eminim görünce hemen dahil eder senide
anam haftada 1kg mı begenmiyormusun. en ideali en guzeli ve çokta yeterli ben 14 kg ramı haftada 300-500 le verdim hiç 1kg vermedim bence göbek atmalısınbende birkilo verebilmişim ancak o kadar da dikkat ediyorum yediklerime ama.. du bakalım pes etmeyecem bu kez.. aslında dukanı denemek istiyorum ama bi bakayım yaa...deneme tahtası gibi olduk iyice
atarım cnm bildirimler tamamlansın daKizlar liste henuz hazirlanmadi mi neslicim sen diger takimda kaptan yardimcisiydin galiba listeye bir el atabilir misin tatlım ben yüzde hesabini bilmiyorum
Bu arada eski nick im aygun01 isimler karışmasinHerkese hayirli sabahlar kızlar
kilo bildirimi
başlangıç 80
geçen hafta 75.1
bu hafta 73.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?