Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bugünkü menüm
sabah 2 dlim kepekli ekmek yumurta peynir
öğlen 3 lahana 1 biber dolması ekmeksiz yanında yoğurt
akşam 2 kaşık makarna bu kafar kızlar
haaaaa beşi biyerde çayı ara ara
aradada 1 demlik çay kendi başıma
şimdi demledim sobanın üstünde kaynıyor birazdan içicem

sabah yerım elma
öğle sucuklu yumurtalı pide iki bardak açık şekersiz çay
ara iki konya şekeri
akşam 5-6 tane barbun limon ekmek bir lokma sucuklu yumurtalı pide
bu kaaa

GEÇMİSİ OKUDUM LAKİN NE CEVAP VERSEMKİ TEZGAHTAR KIZLARA ÖLÜMMMMMMMMMM DİYEK EN İYİSİ kelebek araba tekeri hemiii:))) kuzum ben traktörün arka tekeriyim yahu

durucum hos geldinnnn ve nie bizi yağlarla geldin heee o yağları eritcez son tahlildee:))))

çitosum kuşum mağzaya girecez elbet ama şu boğazımızı tutup irademize sahip olup yapcez bu işi :)) tinkiminki daha durrr o kotların daha güzellerini giycez insallahhhhhhhhh:)

edişşşş korse olayını deme bana benim de sancım var o konuyla ilgili

selmaaa koca göbek erkeklerin şanı gibi gercekten adiler hepsi:)))

güllü bakda ibret al bizden görüyon dimi halimizi işte sende bizim gibi laf duyma ve o yağları pıt pıt erit aşkım benim :))

akrepp bak gör yapcem bu işi herkezin önünde söz verdim kendime gari bitti o salmalar...

bana gelince uyuz ali beye dedimki yolda seni kalp krizine sokmazsam adımı sisko karı koyacam dedim veeeeeee o uyuz sıska çokkkkkkkk duydum dedi sinir oldum(

sabah: mantarlı omlet... 2 dilim ekmek ... 3 zeytin ,,3 catal peynir..

öğle yok lakin 3 dilim elma yedim...

aksam: küçük boy karnı yarık..4 kasık pilav ... yarım kase cacık..

ara ...2 incir ..3 kaysıı..

1 bağrdak süt içecem...ve ıhlamur içecem ..1 küçük cay keyfiyle .. ıhlamura seker atmak istemiyorum bende bisküviyi ufak ufak ısırıp öle içiyorum...

spor faliyetlerime gelince 60 dk... 7,5km hızında yürüdüm o inatla nasıl bi hızdı anlamadım valla kalp atısımı o müzikte kulaklarımda hissettim:) iyi oldu bacaklarım o hıza alıssın artık ..

mekik çektim ama çok yoruldum ilk kez bu kadar hızda yürüdüm tabi yalnıslıkla 12 hızda 3dk yürüdümü saymassam....yaklasık olarak 300cal yakmısım..

kızlar ya ben nasıl kaçırmışım bugünki sohbet pek güzelmiş tam benlik bende nefret ediyorum bu tezgahtar kızlardan............

ya kızlar yarın malum yarın cumartesi annemlere gidiyorum yazamayabilirim

bu arada takımımızı tebrik ediyorum buna katkım olmadığı için üzgünüm.........

günaydın kıslar .. 2. kutlu olsun tebrikler .....

ha bu arada biz akreple yarışa girdik aynı kilodayız ya cumaya kadar . eger birbirimizi yersek bilinki ondan ...:roflol::roflol:
gelince okusun ayrıca . saglıgını zorlıyacak bişi yaparsa diskalıfiye ederim onu ona göre ......:roflol::roflol:Şeniz...

bu arada kıyafet sorunum hat safhada benimde :1no2:
üst kıyafetlerimde çok sorun yok bulabiliyorum ama hiç bir pontolonum eteğim olmuyor
aşırı bol geliyor :1no2:
dün eşimle paylaştım bu konuyu kıyafetlerim olmuyor kıyafet ihtiyacım var dedim
hayatım nasıl olsa alırsın yine kilo dedi :1shok:
eşşek ben geçen yıl tüm pontolanlarımı sanki zayıflamıyacağım gibi tekrar dağıtmıştım :1no2:

delikafadulden bu erkek milleti hep aynı demekki ablacım ya ...:mymeka:
bendede aynı şarum oldu . bide dolap dolu bende çözümü darlatmakta buldum ablacım . aldıgım mazalar daraltıyo bazılarınıda kendim yaptım valla elimden gelir biraz .... ama çogu daralmıycak durumda .. e 44. 46 giyyodum ....şimdi 40. 42....:lepi:

günaydın pek günaydın kalmadı ama kayseri de hava kapalı bulutlu yağmurlu, böyle olunca bende öyleyim, şimdi ablamla konuştum kızım grip olmuş hiçbirşey yemiyormuş yavrum benim akşamdan belliydi tadı yoktu moralim çok bozuldu, anne gel çorba yap bana dedi ağlayacaktım iyiki bugün 12 ye kadar çalışıyoruz, öğleden sonra kızımla ilgilenicem akşamda yemekli misafirim var ne yapacaksam offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…