• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet ya cidden mağazalara gidememe konusu bende de var ne zamandır atynı şeyleri evirip çevirip giyiyorum... eşim bişey alırken hadi sana da bakalım diyo hevesle ben de aynen sizin gibi ihtiyacım yok diyorum... oysa ihtiyacım var ama maalesef cesaretim yok rencide olmaya.... zaten herkese olduğu gibi de olmuyo aldıklarımız giydiklerimiz...

kızlar dün tv izledinizmi bilmiyorum:( kemal sunalın bi filmi vardı... orda kasabın kız kardesi var böle şişman bi kadın ... hatta kadir inanırın filmde oynadı BALDIZ da şişman böle hasannnnnnn diyodu kadir inanıra.. neyse dün ali kemal sunalı izlerken o kadını gördü ve nededi biliyormusunuz:( aytenim aynı sana benziyo dediiiiiii:( ve ben hep bundan korkardım yani o kadına benzetilmekden ama dün benzeten biri yani kocam olacak sıska benzetti:( miğrenim işte ozaman tavan yaptı ağrıdan mide bulantısından öldüm gittim yattım uyudum bende .. uyandım ali bey e söyledim yok benziyo demedim dedi annem de vardı annemi çağrim dedim yanasmadı:( ERKEKLERDEN NEFRET EDİYORUM ARTIK HEPSİNE İNSALLAH BİZDEN BETER OLUR

ahhh ahhhh bu erkekler dayaklık valla :oklava::oklava::oklava:
bende 68 olduğum dönemde bana kot almaya mağazaya girmiştim beğendiğim model bana olmadı salak tezgahtar kız ( kendisi sıfır bedeb ) abla korse giysene dedi :kızgın::kızgın: ne kadar sinirlenmiştim, eşimde sırıtmıştı kötükedihüsokötükedihüso ordan nasıl çıktığımı bilmiyorum yaza görücez bakalım kötükedihüso

ya kızlar her gün bahsedelim bu konulardan bence..ben bu konuları konuşunca acayip gaza gliyorum..

Benim eşim de hep şey der..alamıycak durumda değiliz,bir sürü yer geziyoruz,istediğini alabilecek durumdasın va alamıyorsun üzülüyorum sana der..bu bana daha çok koyar bana acıyorrrr:delphin::delphin:

AHH ahh sorma hiç ..inşallah zayıflıycaz ve kalmıycak bu killolarrrrrrrrr..

işin kötü tarafı ben ilçedeyim ve arasıra kayseriye gidince geziyorum mağaza filan..ama zayıaflamam gerek herşeyden önce hareketlerim çok zorlaştı..

çitos valla sinirden öldüm yaaa:( sinir oldum nefret ettim herseyden :( bu iş bitecek artık bakalım kim kime benziyormus göstercem ona ............. bitti bu iş artık gercekten salmak yok ... ve dikkatimi cekti bu ali denen sıska kendine özen gösterir oldu huy kaptım yine ama burayada yazıyom o lafı o sinirimi ona yedirecem ... BENİM ADIM AYTENSE BİTECEK BU HİKAYE VE YAPICAM

ya işyerinde gül gül bi hal oldum yaaa:)))))) ilahi asi ama hepimizde var demekki aynı şeyler ben de gecen gün eşofman bakıyoz malum hep small olanlar var tabi bana olmaz diye hiç kalkışmadım ara beden yok bi de çok büyük olan bedenler var bir iki tane denedim ama çok çirkin oldu... çok begendiğim pembeli filan bi takım vardı küçük bedeni var large da yok sevgili eşim erkek small alalım olmaz mı dedi ... aynen ben de acayip bozuldum o kadar da değil deedim ama adam haklı yani benim kilo almış yürümüş popom olmus kamyon lastiği gibi ... :))iyi güldüm ya... allahtan çok kişi yok ofiste:)))

yaaa işte bırakınca kendimizi
kamyon lastiğide oluruz tır lastiğide
bene bakmıştım eşofmanlara bana da erkek eşofmanaına bakalım demişti sinir olmuştum kendime
ya ne kadar ortak yanımız varmış dimi

evet ya cidden mağazalara gidememe konusu bende de var ne zamandır atynı şeyleri evirip çevirip giyiyorum... eşim bişey alırken hadi sana da bakalım diyo hevesle ben de aynen sizin gibi ihtiyacım yok diyorum... oysa ihtiyacım var ama maalesef cesaretim yok rencide olmaya.... zaten herkese olduğu gibi de olmuyo aldıklarımız giydiklerimiz...

ahhh ahhhh bu erkekler dayaklık valla :oklava::oklava::oklava:
bende 68 olduğum dönemde bana kot almaya mağazaya girmiştim beğendiğim model bana olmadı salak tezgahtar kız ( kendisi sıfır bedeb ) abla korse giysene dedi :kızgın::kızgın: ne kadar sinirlenmiştim, eşimde sırıtmıştı kötükedihüsokötükedihüso ordan nasıl çıktığımı bilmiyorum yaza görücez bakalım kötükedihüso

ilahi kızlar
nasılda benzer yaşadıklarımız
şişman kadın 2.sınıf vatandaş milletin gözünde
ama erkeksen sorun yok
koca göbeğini gere gere gezerler adiler

ya evet bizle dalga geçmekten zevk duyuyorlar
hepimizin mi aynı ya duruma bak
geçenlerde zatıfladığım için kot pantolonun düşüyordu belimden
mağazaya girdim kadife kışlık pantolon bakıyim dedim şöyleeeeeee :1shok:
bir baktılar senin bedenine göre yok dediler sinir oluyorum ya :mymeka:

kızlar nette gezinirken buldum belki işimize yarar ben mutlaka yapıcam

fark etmeden diyet metobolik denge sıvısı
MALZEMELER
2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 kuru dal veya rulo tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı kuru karanfil
YAPILIŞI
1 kap içerisinde elma ve limon kabukları ve çekirdekleri ile
4 eşit parçaya bölünür,üzerinetsrçın tane karabiber,karanfil eklenerek
3 litre suda kaynatılır. kaynadıktan sonra soğumaya bırakılır.
KULANILIŞI
her gün düzenli olarak en az 3 çay fincanı öğün sonrasında tüketilir
yazın içerisine buz parçaları konularak soğuk içilebir

ETKİ MEKANİZMASI
bağırsak ve böbrek çalıştırıcı,mide asitlerini dengeleyici ve YAĞYAKICIDIR

alıntıdır

çitoscum benim eşimde kilom daha çok ken hep olsun aşkım ben seni böğlede seviyorum derdi
çok takıyodum ozaman
şimdi verebildiğimi gördü ama geyret etmiyorum diye laf sokuyor hisediyorum
iş yerinde kadınlar şöğle giyiniyor yok böğle yapıyorlar anlatıyor uzun çızmelere takmıştı ama bacaklarım kalın olduğu için sadece bakarmışım falan diyor şimdi
ne olduysa bu aralar çok saldırıyor bana yemek yerken bile karıışıyor onuda yeme artık falan diyor
ama hepsi görecekler günlerini bize dana diyener bizim yanımızda fil kalacaklar
acayıp bozuğum bu aralar

bu tezgahtarlara noluyo acaba ya sinir oldum şimdi... adamın yanında ille bi yorum yapacak... aptal kızlar:))))

o diil asıl erkeklere olur bişey sanki kendileri paşa çocukları ve kusursuzlarya
onların yanında rencide ederler uyuslar
ayyyy fecii sinir oldum ben yaaa
bu sinirle akşam yemek yemem ben
sabahki yiymediğim yarım kalmış elmamı yerim
görcek ler kıs bunlar

Back