Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Azda olsa bir sizlere bakayım dedim
Eşim bir 10 dakikalığına dışarı çıkınca bende kendimi tekrar buraya attım
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1218986
Eki Görüntüle 1218987
Akşam yemeğinde evde olanları meze tabağı gibi birşey yaptım
Az daha unutuyordum;
Kadın Doğumcumla görüşmem güzel geçti
Çok şükür önemli birşey yokmuş, yumurtalıklar da iyi durumda birşey yok dedi yani üşütmeden dolayıymış bendeki akıntı sorunu
Oda pko için kilo vermem gerektiğini söyledi tabi bende ondan sonra yaptıklarımın hepsini anlatınca böyle oldu adamcağız
Pkoyu bir şekilde kazıyıp temizleyecek bir ameliyat yokmu sonuçta her yerde önüme çıkıyor diyince var ama ben direk ameliyat taraftarı değilim dedi
Hatta okadar çok konuştuk ki iş benim Obezite ameliyatınada geldi
senin durumun bence kesinlikle ameliyatlık değil dedi
moralim düzeldi valla
Onu bence bir kaç sene içinde kilo veremezsen düşün ama şu an bence gereksiz dedi
Karatay yaptığımı söyleyincede ya tek düzey şeylere girme dedi bende yok benimki karatayımsı birşey sonuçta ekmek yemiyorum, protein ağrılıklı besleniyorum ve karbonhidratlarımı sayıyorum; kesinlikle yasaklarım yok ama kaçamakta yapmıyorum diyince süper aynen devam ozaman dedi
Benim küçük cadı odayada girdi benimle
tabi muayene bölümü ayrı olduğundan
Anam bıcır bıcır konuştu durdu hemşire ve doktorlar
Deniz bey bayıldı benim cimcimeye
Bu nasıl birşey yaa hiç ablasıyla alakası yok dedi
Bir ara ben Buseye bak bu doktor amca seni doğurttu diyince heeeeeeeeeee iyi ozaman dedi cadı ve hepimiz koptuk
Eğer akıntın giderse gelmene gerek yok ama baktın ilaç kullandığın halde gitmedi o zaman 10 gün sonra tekrar gel dedi
Umarım gerek kalmaz ama olursada giderim tabiki.
Bu arada önceki hastanesinde 65 lira muayene ödüyordum ve giderken o hastane parayı seviyor bakalım kaç lira harçıyacağım diye gergin gittim ama kadın 30 lira diyince az daha öpesim geldi
Çok şükür baya az ücretide artık birşey oldumu parayı hesaplayıp ihmal etmem