Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canım....diyeti bozdum diye düşünme ,hafta ödülü diye düşün ben öyle yapıyorum en azından daha motive edici oluyo bence...
haftalardır bende birkaç kiloyla uğraşırken üstüne birde dahada kilo aldım ve moral yerlerdeydi ,taki düne kadar ama bugün yeniden toparlıyorum kendimi inşallah...
iyi akşamlar kızlar
Bu ara pek paylaşımda bulunmayabilirim bilginiz olsun siz takımı boş bırakmayın.malum pazartesi oğlum teskere alıyor Allahın izniyle,gelinimde gelcek malum bayramada bişe kalmadı temizlik hazırlık derken uğrayamayabilirim.
Hafta içi işyerinde bir sekilde idare ediyorum da hafta sonu ister istemez kaçıyor:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canımcım Allah razı olsun, inşallahne güzel ne mutlu bir haber monicim, gözünüz aydın ...bu bayram çifte bayram olacak desene...Allah mürvetinide göstersin inşallah.......
Bu gruba yonlendirildim, teshekkur ederim Sweetdimple!
Arkadashlar, Ramazan ayinda pek yedigimi ichtigimi anlayamiyorum. Tartida da bi fazla goruyorum, bi bekledigimden az. Bu yuzden Ramazanin bitmesini bekliyorum bu grupta olmak ichin.
Shunun shurasinda ne kaldi, bekleyin beni kizlar
Slm 5, takımın fıstıklarıııı iyi pazarlar dilerim hepinize
Monicim gözünaydın bitanemmm oğluşuna kavuşuyorsun demek ne mutlu sana vatani görevini yerine getirdi geliyor
Yeni gelen fıstıklar hepiniz hoşgeldiniz bu ara fazla uğrayamadımmm özür monicimmm
herkese sağlıklı kalıcı kilo vermeler dilerimmm
Bu gruba yonlendirildim, teshekkur ederim Sweetdimple!
Arkadashlar, Ramazan ayinda pek yedigimi ichtigimi anlayamiyorum. Tartida da bi fazla goruyorum, bi bekledigimden az. Bu yuzden Ramazanin bitmesini bekliyorum bu grupta olmak ichin.
Shunun shurasinda ne kaldi, bekleyin beni kizlar
rica ederim bitanemmm hoşgeldinnn umarımmm bu grup sana şans getirir sağlıklı ve kalıcı olarak kurtulursun kilolalarından bitanem takım kaptanınız Moni kendisinin askerden oğlu geldiği için bu ara biraz telaşlı ilk sayfadaki kuralları okuyp kabul etmen şu anki kilonu ve hedef kilonu kayıtlar için buraya yazman gerekli bitanemm deneme süresi iki hafta katılımın paylaşımın yeterli olursa takım listesine girebilirsinn neden ramazandan sonra kuzum:26: bence hemen başla menülerini paylaşmaya kaybedecek zamanımız yok artrık değilmi ne yediğini ne içtiğini hangi sporu ne kadar yaptığını düzenli paylaşmalısın cnm sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim ben 6, takım kaptanıyım herhangi bir sorun olduğunda tıklatman yeterli anında bulurum seni
benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler
hoşgeldin canım
kesinlikle katılıyorum canım..sağlık açısından bir sorun yoksa eğer kilo vermek için ertelenecek bir zaman yok bence...burda hepbirlikte bu işi başaracağız
hoşgeldin canım
merhabalar arkadaşlar
yeni bir hafta ,yeni bir başlangıç ve yeni bir umut olsun bu hafta hepimize
benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler