Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Kaçak Ceco yuvaya döndü
Müthiş bir 15 gün tatilden sonra evime şükür döndüm
Aslında okadar iyi geldi ki şu bir kaç gün anlatamam sizlere
Gerçekten imkanım olsa orada yaşamak isterdim
Tatil boyunca bol bol gezip fotograf çekildim
hatta selfie modasınada bol bol uyduk
Eşimin halaları Allah razı olsun ellerinden gelse hiç iş yaptırmayacaklardı
hatta sırf bulaşık için hep inatlaştık
çoğu zamanda ben galip geldim
Tutturmuşlar sen tatile geldin ye, iç ondan sonra al çocuklarıda git gez diye ama biliyorsunuz hayatta duramam
Kuzenleride sağ olsun bana çok düşkündürler yengeciğim derler başka birşey demiyorlar
Akçayda gezmedik yer bırakmadık desem yeridir
İnanılmaz güzel eğlendik, bol bol yüzdük ve sabahlara kadar sohbet edip gülüştük
Her gece geç saatte Kordon dedikleri yere gittik ( halaları orada iki tezgahta karşılıklı satış yapıyorlar ) hatta arada onlarada yardım ettim
Hesapta benim büyük cadıda 15 gün de olsa orada çalışacaktı ama gider gitmez kıvırdı
ben kimseyle konuşamam çekinirim diyip kenara çekildi
Küçük kuzum bütün gün bahçede oyun oynadı ve her akşam erkenden benim uykum geldi diyip uyudu
Çoğu zaman kordona gideceğimiz zaman onu uyandırıp çocuk arabasına attık ( tabi 10 dakika sonra orada uyumaya devam etti
)
Hava tertemiz olduğu için ilk gün biraz aptallaştık
ama sonra çok iyi geldi
Çok sıcak olmasına rağmen hiç daralmadım ( terlediğim halde )
Bir hafta kızlarla yanlız kaldıktan sonra eşimde katıldı bize :122:
Aslında her gece girip size yazmayı düşünüyordum ama nedense internet bağlantılarında sorun vardı kuzenler bile giremedi
Bu arada eşimin en küçük kuzeni ( kız 19 yaşında ) bir arkadaşını daha davet etmişti iki günlüğüne de olsa
baştan ulen acaba nasıl biri diye düşündüm ama sağ olsun çocukcağız ( 21 yaşında bir delikanlı ) inanılmaz efendi ve eğlenceli biri çıktı
Benim küçük cimcime resmen hayran kaldı ona
Bİr ara ondan gizli anne ben onu çok sevdim ama sakın babama söyleme demezmi
hepimiz yerlere yattık gülmekten
Çocukta hayranlığını öğrenince nasıl güldü
sırf benim cimcimeyi utandırmak için ne istese yanağımdan öpersen veririm diyip durdu cimcimeye
oda kızara bozara öptü durdu
Çocuk bize yakın oturuyormuş hatta benim cimcime bir ara anne barbarosuda ( çocuğa son gün adıyla hitap etmeye başlamıştı
) eve götürelimmi çok sevdim diyordu
sanki kedi yavrusunu eve götürüyoruz
Eşim geldikten bir gün sonra gitti o arkadaşı hatta son gece hep birlikte okey oynadık ve yine karnımıza ağrılar girdi gülmekten
Allahtan eşimde çok sevdi çocuğu
efendi ve çok düzgün biri yine görüşmek isterim dedi
Çocuk Sinema Televizyon okuyormuş Üniversitede ve bir iki dizide oynamış ( yakışıklı çocuk Allah için
) hatta bir filmde sanat yönetmenliği bile yapmış
üstelik oda almanya doğumluymuş
ama tabi çok ufakken dönmüş
İşi ve okuluyla ilgilide bol bol sohbet edince benim büyük cadıda baya bir ilgilendi konuyla ve şimdilik oda sinema televizyon düşünüyor ( tabi fikri değişmezse benim cadının
)
İlk fırsatta facede resimleri atacağım ama henüz şarjı dolmadı atamıyorum
Geçmişi hiç okumaya niyetlenmedim çünkü maşallah ansiklopedi çıkar okadar çok sohbet etmişsiniz
İnşallah herkes çok iyidir
Bu arada hepimize RAmazan Ayı mübarek olsun
Rabbim tüm dualarımızı ve oruçlarımızı kabul etsin şimdiden
Aminnnnnnnnnnnn
Bu arada hepiniz hep aklımdaydınız
uzun uzun sohbet etmeyi özlemişim sizinle