Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
once cuma zayıflama yarısmasına katılmak ısteyenler bolumunde kendını tanıtacaksın ve takımlardan davet bekleyeceksın cnm sonrasında ıse o takımın kurallarına gore yemek lıstenı yaptıgın sporları paylasacaksın : )simdi buraya yemek listemizi mi yazicaz zayiflamaya karar verdim hoop geldim buraya
Math.aşkı
canım senın henuz ıkıncı haftan dolmamıs:26:
merhaba canm hos geldın cnm hesaplamalarda pek bısey yok yaparsın zamanla ben senın yuzdenı hesaplayayım ornek olarakHerkese Merhaba,
Ben buraya 69.7 ile başladım bu sabah 68.8 im. daha 1 hafta olmadı. Yazdığınız yüzdeler nasıl hesaplanıyor bilmiyorum ama öğrenicem artık
7 nısanda gelmıssın canm 2haftayı aslında tamamlamıs sayılıyorsun ayse ablam ole dedıyse lısteye dahıl olabılırsınne zaman doluyo ki acaba
Takım kaptanı geçen hafta haftaya alcam demişti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah bagıslasın cnm hafta sonları daha cok su ıcmeyı deneyebılırsın hem bolelıkle hafta sonu dengeyı bozsanda daha azkızlar ben 160 cm boyunda ne yazık ki 68.8 kg ağırılığındayım.çalışıyorum.2 yaşında bi oğlum var.günde 1 saat yürüyüş yapıyorum hafta içi yediklerime dikkat ediyorum ama hafta sonu her şey bozuluyor ne yazık ki.böylece zayıflamak bi yana sadece şişmanlıyorum
merhaba canm hos geldın cnm hesaplamalarda pek bısey yok yaparsın zamanla ben senın yuzdenı hesaplayayım ornek olarak
ameliaa ( 69,7/ 68,8 / 1,1 / % 1,57)
Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Etap başlangıç kilo:69,9Etap bitiş kilosu:68,8
fark:1,1
yani [1,1/69,9] x 100 = 1,573 yuzden % 1,57 eger sonucunun virgulden sonra kı sayı 5 ve 5ten buyuk ıse vırgulden sonrakı ıkıncı basamaga 1 eklıyorsun yanı yuzden % 1,58 olacaktı
rıca ederım canm benım :))Çok teşekkür ederim, çok açıklayıcı oldu :))) anladım şimdi :)
7 nısanda gelmıssın canm 2haftayı aslında tamamlamıs sayılıyorsun ayse ablam ole dedıyse lısteye dahıl olabılırsın
herhalde cunku ben uzun zamandır yoktum ve gecmısıde cok ayrıntılı takıp edemedm
canım ılk sayfada kurallarımız yazıyor oraya bak ıstersen daha yardımcı olur sana ondan sonra kafana takılanları konusuruzpeki bende her gün ne yaptığımı yazacak mıyım arkadaşlar?
aslm canım hosgeldın ve cok gecmıs olsun tez zamanda ıyılesırsın ınsallah!!!Selam kızlar!!!!
Ben geldim. Dün Adana'dan Trabzon'a teşrif ettim. Ama ne ediş. Ölüyorum, bayılıyorum. Kafayı vurup bi yattım. Bi daha sabaha kalkabildim. Sabah 9'da sigarayı bırakma ile ilgili toplantı vardı. Hastaneye gittim. Gittim ama oturamıyorum, yürüyemiyorum. Gördüğüm tedavi sonrasında yalancı enfeksiyon geçiriyorum. Bütün eklem yerlerim, etlerim ağrıyo. En kötüsü de bel ağrım dayanılmaz oluyo. Bu tedavi açısından iyi bişeymiş. Geçen sefer 10 gün sürmüştü. Bakalım bu sefer kaç gün sürecek.
Bu arada Adana'ya gidişim diyetimi mahvetti. Lahmacunlar, biftekler, kebaplar derken..... Ben 65 kg olarak Adana'dan döndüm. Gerçi bi wc lik işi var. En az söylemesi ayıp 1 kg gider benden de... maalesef bağırsaklarda tık yok. her neyse şimdide mide bulantısını bastırmak için yiyorum. bi de üstüne yatıyorum. şu an egzersiz yapmam imkansız. tahminim cumartesi gibi çözülmeye başlarım. yarın da sigaraya veda ediyorum. bi detoks programı yapıcam kendime. eminim önümüzdeki cuma 62'yi görücem. hedefim bu.
Kaptan, beni rahatlıkla listeye alabilirsin. Önümüzdeki hafta hedefimi söyledim. 62 kg. hesaplama yapamayacak kadar kafam karışık ve halsizim. Yarından itibaren toparlanmaya başlıyorum. Detoksa da başlıyorum. Listede olmak beni kamçılar. Lütfennnn.....
aslm canım hosgeldın ve cok gecmıs olsun tez zamanda ıyılesırsın ınsallah
Amin tatlım. İyileşmek için ne gerekiyorsa yapıyorum. Bu arada beni listeye alıcakmısınız. 2 haftam doldu...Lütfen alın, motivasyona ihtiyacım var. Kör topal vericem ben bu kiloları...
Kızlar bu arada bizim için dua edin. 2. bi dükkan açmak için uğraşıyoruz. Yattığım yerden eşimle koordineli işi çözmeye çalışıyoruz. Kaporayı bu gün verdik. çok çok çok yüksek bi hava parası vermemiz gerek. bi de 5.500 tl den 6 ay peşin kira ödemesi yapmamız lazım. kredi ayarlamaya çalışıyoruz. olursa inşallah işlerimiz açısından çok iyi olucak.
gerçi hayırlıysa olsun, değilse bi şey engellesin diye dua ediyorum. bi miktar kapora verdik, bankadan haber bekliyoruz. belimi tutabilmeye başlar başlamaz iş başı yapıcam. dua edin, işlerimiz yoluna girsin...
Nice15( 63,1 / 62.4/ 0.7 / % 1.109)
burukcay( 64 /63.5 /0.5 / %0.78)
sismanvemutsuz(97,5 /97.5 /0 / %)sabit
Evet akrepp baska kimler eklenicek hatioz sanirim fezaela seval? Boyle olursa ortalamamiiz
%0.63