Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Anamlardan döndüm ama bugün yorgunluktanda öldüm
3 saat tam pazarda dolaştık
hatta öncesinde anneciğim bana bir cift yeni spor ayakkabısı aldı
Ayağımdakiler çok kaba duruyormuş üstelik iki senedir giyiyormuşum
onları yıkada son baharda mahalle içinde giyersin, yenileride temiz temiz bir yere giderken giy dedi
Hakikaten insan kaç yaşına gelirse gelsin annesi birşey alınca küçük çocuk gibi seviniyor
Ben yavrularıma anamda yavrularına almaya çalışıyor paso
Bir güzel sebzelerimi ve meyvelerimi aldım
mis gibi naneler, dereotları ve maydanozlarda var tabiki
Uzun zamandır pazı yapmamıştım hemen pazı aldım tazecik görünce
kıymalı sarması çok güzel oluyor hem protein hem sebze bir arada olur
tabi pirinçsiz
ve bol soğanlı üzerinede sarımsaklı yoğurt ohhh misss
Bugün büyük kızla giyim kuşam tartışması yaşadık yine
dedim akşam üzere anannene gelirken yeni kotunla mor gömleğini giyipte gelme bak neler oluyor
artık ultimatom çektim ki anlasın diye
Sözümü dinlemiş Allahtan
anam bir de güzel yakışmış cadıya ( üzerinde güzel bir siyah hırkası vardı onu giymiş
)
Herkes ay çok güzel çok güzel dedikçe o beş karış suratı gitti Allahtan ( gülmesede yüzünün düzelmesi yetti bana
)
Bol bol yağcılık yaptım ay güzel kızım falan diye hani belki bilinç altına yerleşirde onunda zamanla hoşuna gider diye
hatta baktım küpeleri kararmış ( kulağında ikişer delik var ) dedim yarın ana kız baş başa dışarı çıkalım hangi küpeleri istiyorsan alalım hatta istersen 3.cü delikleri de deldir
daha geçenlerde deldirsemmi diyordu ama sonra vazgeçti
Baktım çaktırmıyor ama hoşuna gitti küpe alma fikri
sanırım biraz uğraştıracak beni ama bir kaç ay sonrada olsa benim istediğim kıvama gelecek
Bu arada benim ufak cadıda bugün ben hafif makyaj yaptım diye tutturdu bende ruj süreceğim diye
hadi parlatıcı sürdüm bu seferde sırf parlatıcısı gitmesin diye dudakları büzüp konuşmadan dolandı unutana kadar
babamla annem koptular haline hatta babam şakasına kız senin bacaklarını kırarım daha bu yaşta ne ruju diyince aaaa dedeeee karışma bakayım hem daha bana topuklu ayakkabı alacağız düğün için tabi birde elbise demezmi
Annemin karına ağrılar girdi gülmekten
tam bir koca karı diyor
Valla daha şimdiden böyle ileride gerçekten asıl bu cadıdan yanacağız
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz