Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Geçte olsa uğrayabildim şükür
Bugün bütün gün evle uğraştım daha doğrusu öğlene kadar uğraştım
sonra kendimi annem ve kızkardeşimle parka attım çocuklar eğlensin diye
Dönüşte annemlere geçip bir güzelde yemeğimizi yedik
sonrada yine doğru eve geçip kaldığımız yerden devam ettik yatak odasının tadilatına
Şükür eşim ben dışardaykende devam etmiş hatta boya faslı bitmiş üstüne birazda parkeleri temizlemiş
Birlikte hazır tadilat yapmışken bazanın altınıda bir ayıklıyayım dedim
iyikide demişim
atmaya kıyamadığım bir sürü kıyafet ( 36 - 38 beden
gözlerimi doldu ama yinede ihtiyaç sahiplerine gitmek üzere poşete dizdim
) Eşim anlam veremedi üzülmeme ama o kıyafetleri bir türlü vermeye kıyamıyordum zayıflarsam kullanırım diye ( çokda beğeniyordum üstelik hepsi yeni gibiydi en fazla 5 ay toplam gıymıştım )
Kullanılmayan eşyaları saklamanında dini acıdan yanlış olduğunu bildiğimden onlarla vedalaştım
sadece bir tane Tshirtümü vermedim oda zaten ortaokul mezuniyetinde yaptırdığımız özel Tshirt
eşim hatta istersen cerçeveletelim onu dedi ama okadarda değil
Yatak odam çok ferah oldu çok şükür
Eşim iyiki dolabı daraltmış
Acık rengte boyayınca mis gibi oldu her yer
Tabi bir sürü yıkanacak şey çıktı yatağın altından
artık yavaş yavaş onlarıda yıkar ütülerim
Çeyizlik annemin özel yaptırdığı bir yatak örtüsü vardı onuda çıkardım
yıkayıp ütüleyeyimde ondan sonra resmini çeker gösteririm
yatak odama kadar girdi KK derim sonra
Canım güzel sözlerin için çok ama çok teşekkür ederim
Aslında itiraf etmem gerekirse ben yazmayı çok seviyorum ve gerçektende kitap çıkarma hayalim var
hatta kendimce bir çocuk hikayeside yazdım bile
Tabi henüz onun düzenlemesini yapmadığım, notere tasdik ettirmediğim için yayın evleriyle görüşmeye girişemedim
ama yakında inşallah kendime biraz vakit ayırıp şu düzenlemeyi bitirip tasdik ettirebilirsem gerekirse kapı kapı dolaşıp basacak bir yayın evi bulmaya çalışacağım
Şimdiye kadar iki kişiye hikayeyi okuttum ( 60 - 70 sayfa kadar birşey
) ve her iki kişide ( ki biri sadece ilk 10 sayfayı okudu
) bayıldılar
Bazen eşimede diyorum kesinlikle KVyle olan maceralarımı bir kitapta biriktireceğim diye
hatta adınıda ya Kaynanatörden intikam yada gelinin intikamı koyacağım diye
Eşimde yaz yaz ondan sonra yayınlansında anam seni yolsun diyor
tabi o zaman bende kurtaramam seni diyor
Aslında bende çok severim kitap okumasını ama bu ara fırat olmuyor pek işlerden
benim yerime büyük kız okuyor devamlı
sadece bu ay 4 kitap okudu ve aldığı okunmak için bekleyen 2 kitap daha var
hatta dün gece bir tanesini daha bitirmek için gece 1e kadar hiç kafasını kaldırmadan oturdu
tabi o daha çok bilim kurgu tarzı şeyler okur
Bencede gurur duy kendinle
Gerçekten harikasın
Aslında bende bayılırım doğaya ama bu kiloyla istesemde doğa yürüyüşlerine katılmaya cesaret edemem sonuçta o tip organizasyonlarda millet deli gibi yürüyor
daha yolu yarılamadan ben kesildiğim an beni geri bırakacak halleri yok
Şöyle 2li hanelere insem kesinlikle şöyle uzun uzun yürüyüşler yapmak isterdim hatta dağlara taşlara çıkmak
Rabbim inşallah banada nasip eder...Aminnnn
Hatunlar ve kaptancığım. Yarın Adana'ya gidiyorum. Tedavi için. Omurgamdan bi 45-50 iğne daha yapılıp gelicem. Korkusu şimdiden sardı beni. Orada hala kızının evinde kalıyoruz. Kendisini 1 yıl önce Adana'ya gelin ettik. Karı koca sağolsunlar bizi nasıl rahat ettireceklerin bilemiyolar. Doğal olarak gelsin kebaplar, gitsin lahmacunlar. Kendimi tutayım diyecem ama enişte alınır. Malum Türk usulü misafirperverlik. Bi de orada pc ye oturma şansım olmayacaktır. Beni 3 gün için idare edin... Çarşamba bi aksilik olmazsa dönücez. İlk 3 gün belime çimento dökülmüş gibi olacağından hareket etme şansım olmuyo. Sonraki bir hafta çok şiddetli ağrılarım olucak. En azından ilk seansta böyle olmuştu. O yüzden egzersiz işini hafifletmem gerekecek. Bu hafta cuma gruba katılabilecektim. Bu durum inşallah etkilemez...
Canım şimdiden çok ama çok geçmiş olsun
Gerçeken çok zor bir durum
Rabbim acil şifalar versin
Aminnnnnnnnnnnnnnn