Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Ben geldimmmmmmmmm
Hesapta bu gece baş başa kalacaktık herifimle ama sağ olsun büyük cadı zaten isteksiz gittiği için kardeşini hiç oyalamamış aksine birde annemi istiyorum dedikçe kayıt edip bana whatsuppdan göndermiş
Dayanamadım bir arayıp sakinleştireyim dedim ama bu sefer cadı iyice cıldırdı ve telefonda kendinden geçercesine ağlamaya başlayınca hadi baban gelip alıcak seni demek zorunda kaldım :26:
Annem bile diyor kızım hadi oyalamaya çalışayım ama ağlamaktan kendini hırpaladı diye :26: Romantizmimiz başlamadan bitti
Bu arada sabah güne gittik
Anam yol hem kalabalık hemde uzun olunca fenalık geldi
Eşimle iki araba peş peşe gittik hatta birde en son bir güzel birbirimize girdik milletin yanında
uyuz hem adresi bulamadı hemde ben ilk gördüğüm polis aracına adres sorunca kıskançlık krizine girdi ve KVnin yanında bana bağırıdı
tabi onun arabasında ve benim arabamda da akrabalar vardı
Bende altta kalırmıyım ulen açtırma bayramlık ağzımı milletin yanında havalara girdin alırım havanı diyince bozuldu
Polisler bile şaşırdı
Çakma eltim ay ne olur birbirinize girmeyin diye panik oldu
hatun daha 2 senelik evli olduğu için kocacığım modunda tabi
Dedim boşver 15 sene sonra senide görürüm
insan hiç bir şeye takılmıyor sonuçta
Sonunda adresi bulduk ve eşimin halası önce eşimi sonrada onu gaza getiren KVmi bir güzel fırçaladı
tabi eşim anında yanımda bitti yok işte yanlış anladın yok efendim polislerin niyeti farklıydıda yoksa hangi polis dur beni takip et seni adrese kadar götüreyim dermiş
Tabi anında unuttum herşeyi
Akşamda çocukları anneme bırakıp baş başa yemeğe çıktık
Öncesinde de alışveriş yaptık
Eşim bu ara takmış ille ben seni giydireceğim diye ve çok hoş iki tane üst aldı bana
hatta bir tanesini hemen mağazanın kabininde giydim
Bundan sonra o alacakmış kıyafetlerimi
Allahtan zevkli adamda aldıklarına bayıldım
Ne güzel gecede baş başa oluruz diye düşünürkende küçük cadının kıyameti kopardığını öğrenince mecbur gitti aldı çocukları annemlerden
Artık başka zaman tekrar şansımızı deneriz dedik
Herşeye rağmen çok güzel bir gün geçirdim
Canım Allah razı olsun
Ne güzel bir paylaşımların olmuş
Rabbim hepimize uygun davranmayı nasip eder inşallah ...Aminnnnnnnnnn
Aminnnn canım
RAbbim hepimize eşlerimizle mutlu, huzurlu ve sağlıklı seneler nasip eder inşallah
Aminnnnnn