Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Ben geldimmmmmmmmm
Hesapta bu gece baş başa kalacaktık herifimle ama sağ olsun büyük cadı zaten isteksiz gittiği için kardeşini hiç oyalamamış aksine birde annemi istiyorum dedikçe kayıt edip bana whatsuppdan göndermiş

Dayanamadım bir arayıp sakinleştireyim dedim ama bu sefer cadı iyice cıldırdı ve telefonda kendinden geçercesine ağlamaya başlayınca hadi baban gelip alıcak seni demek zorunda kaldım :26:
Annem bile diyor kızım hadi oyalamaya çalışayım ama ağlamaktan kendini hırpaladı diye :26: Romantizmimiz başlamadan bitti
Bu arada sabah güne gittik

Anam yol hem kalabalık hemde uzun olunca fenalık geldi

Eşimle iki araba peş peşe gittik hatta birde en son bir güzel birbirimize girdik milletin yanında

uyuz hem adresi bulamadı hemde ben ilk gördüğüm polis aracına adres sorunca kıskançlık krizine girdi ve KVnin yanında bana bağırıdı

tabi onun arabasında ve benim arabamda da akrabalar vardı

Bende altta kalırmıyım ulen açtırma bayramlık ağzımı milletin yanında havalara girdin alırım havanı diyince bozuldu

Polisler bile şaşırdı

Çakma eltim ay ne olur birbirinize girmeyin diye panik oldu

hatun daha 2 senelik evli olduğu için kocacığım modunda tabi

Dedim boşver 15 sene sonra senide görürüm

insan hiç bir şeye takılmıyor sonuçta

Sonunda adresi bulduk ve eşimin halası önce eşimi sonrada onu gaza getiren KVmi bir güzel fırçaladı

tabi eşim anında yanımda bitti yok işte yanlış anladın yok efendim polislerin niyeti farklıydıda yoksa hangi polis dur beni takip et seni adrese kadar götüreyim dermiş

Tabi anında unuttum herşeyi
Akşamda çocukları anneme bırakıp baş başa yemeğe çıktık

Öncesinde de alışveriş yaptık

Eşim bu ara takmış ille ben seni giydireceğim diye ve çok hoş iki tane üst aldı bana

hatta bir tanesini hemen mağazanın kabininde giydim

Bundan sonra o alacakmış kıyafetlerimi

Allahtan zevkli adamda aldıklarına bayıldım

Ne güzel gecede baş başa oluruz diye düşünürkende küçük cadının kıyameti kopardığını öğrenince mecbur gitti aldı çocukları annemlerden

Artık başka zaman tekrar şansımızı deneriz dedik

Herşeye rağmen çok güzel bir gün geçirdim
Canım Allah razı olsun

Ne güzel bir paylaşımların olmuş

Rabbim hepimize uygun davranmayı nasip eder inşallah ...Aminnnnnnnnnn
Aminnnn canım

RAbbim hepimize eşlerimizle mutlu, huzurlu ve sağlıklı seneler nasip eder inşallah

Aminnnnnn