Selamun Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anam bugün neler oldu neler inanamazsınız

Sabahtan komşuyla bir döşemeciye akdar gittik

koltuğunu kaplatacaktıda onun telefonunun fotograf makinesi yokmuş

çektik resmi götürdük

Sonra direk anneme geçtik pazara çıkacağız diye.
Neyse öğlende kardeşimle buluştuk pazarın başında hatta o ara benim küçük cadı arabasında oturuyordu ve su almaya markete giden teyzesinin peşinden ağlıyordu

Çocuk kaykıldı diye uzat ellerini seni dikelteyim dedim

demez olaydım
REsmen çıt diye ses geldi ve benim cimcimem daha beter ağlamaya başladı bu sefer elim elim diye

Dedim herhalde kırıldı ama annem naz yapıyor markete teyzesiyle salmadın diye birazdan susar hem okadar çabuk kırılırmı bilek dedi

ki devamlı yaptığım birşeydi o zaten

Neyse pazarda dolaştık alışverişimizi yaptık ama ara ara kıza birşey uzatıyorum inatla o elini kullanmıyor :26:
En sonunda pazarı kısa kesip aldığım gibi hastaneye gittim

Meğer kızın bileği çıkmış yerinden

İnanamadım :26: yavrum birde durup durup anneciğim sen çekmeseydin iyi olardı dedikçe ağlamamak için zor tuttum kendimi :26:
Allahtan hemen aynı gün doktora gitmişim

doktor iki kıvırdı yerine oturttu bileğini çok şükür ve anında ağrısı kesildi kuzumun

Doktor hatta dedi eğer bir gün daha bekleyip getirseydin o zaman çok daha fazla canı yanardı ve çiyak çiyak bağırtmak zorunda kalırdık dedi

meğer bu çıkıklarda sıcağı sıcağına doktora gidilince hiç canı yanmadan yerine oturtuluyormuş fakat zaman geçtikçe düzeltilmesi daha çok can yakıyormuş
Çok şükür kuzumun hiç birşeyi kalmadı hatta sanki hiç öyle birşey olmamış gibi oyun oynamaya döndü

tabi benim ömrümden ömür gitti

hatta babasına anlatırkende annem çekmiyeydi iyi olardı ama bir daha yapmayacak diyor cadı

Çok büyük ders oldu bana bir daha asla bileğinden tutup kaldırmam çocuğu

eşimde diyor iyiki hemen götürmüşsün bir dahayada dikilmesini sağlayacaksan koltuk altından tutup kaldır
Dönüşte ilk gördüğüm mendil satan bir çocuğa ufakta olsa birşey verdim başımızın gözümüzün sadakası olsun diye

Akşam yemeğinide kızkardeşimde hepbirlikte yedikten sonrada eve geldik
Al benimkilerdende okadar
Sanki benim cadıları tarif ettin
Büyüğü evde yanlız kalsın müzik dinlesin bayılır öbürü daha gözünü açar anneciğim bugün ne yapacağız der

Bugün hastane yolunda bile park gördükçe anneciğim dönüşte buraya gelirmiyiz diyor

Biri sabah Rus askeri gibi beş karış surat uyanır 1 saat kendine gelemez öbürü daha tek gözü kapalıyken sırıtarak en tatlı haliyle günaydın anneciğimmmmmmm der

Bazen diyorum büyüğü benim klonum gibi DNAya gerek yok kesin benim

( hastanede karışma şansıda yok çünkü doğurur doğurmaz bana verdiler ve bir daha almadılar

)
Ufaklık içinde DNAya gerek yok oda huy olarak benim kopyam diyorum

ikisi bir arada olsaydı tadından yenmezdi diyorum eşim hemen kendine pay çıkar diyor

Benim büyük kızın adı Beyzanur ( iki isim olarak koymuştuk ama memur birleşik yazmış

) ufaklıkta BUse Ceren
Büyük yüzünü sabahları zorla yıkar ufak yatarken bile krem sürer ben dünya güzeliyim anneciğim krem sürmem lazım diye
İlerisini düşündükçe ikisinden de çekeceğim var ama ufaklık bir tık önde diyorum