hoşbulduk cancazımmmiyi gidiyo valla nasıl olsun enerjik olmam lazım ama 1 degil 2 degil 10 degil 30 kilo fazlam var
ne yaparsam yapayım vercem mecbur böle yaşanmaz.ve bebegim olsun istiyorum düşünsene 100 kiloyum gebe kaldım 20 kilo aldım 120 kilo hayal edemiyotrumm........eşim de iştemiyo erkekler çok önem veriyo dış görünüşe falan falan işteeeee
Vericeksiiin ayy canim umarim su kilolar bi an once gider de bi kiz dogrursun (bebek dicektim kiz yazmisim allah mi soyletti ne ) burayada bol bo. Fitograf koyarsin :*
bayılıyorum bu yeşil çaya
Yesil cayi bi sevemedim hep cayi sekerli icmeye alisiktim o zamanlar hc sevmezdim bi de tadi gitsin diye bi limon sikardim midem bulanirdi bakalim artik baslamam saart
Aü tıptayım. Yilmayalim ama bence sporsuz diyet bana cok uzak geliyor. Beslenmemi bir duzene soksam mukemmel olacak.. ama ders temposuyla cok ogun atliyorum.Bakalim bunyem ne zaman intikamini alacak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet sen de haklisin hele hele ogle yemekleri yemekhaneler bi yerden sonra kabak tadi vermeye basliyo sen kacinci siniftasin? Sey activianin kahvati icin yogurtlari var ben bi ara onlari ogle yemegi icin yiyodum baya tok tutuyo arada oyle yiyebilirsin belki ogun atlamaktan iyidir ve sey elma filan en azidan cidden ogun atlama ya
Aü tıptayım. Yilmayalim ama bence sporsuz diyet bana cok uzak geliyor. Beslenmemi bir duzene soksam mukemmel olacak.. ama ders temposuyla cok ogun atliyorum.Bakalim bunyem ne zaman intikamini alacak.
Burukçay ve zygomatic. Maaşallah ne güzel bölümlerde okuyosunuz. Alla zihin açıklığı versin. Sizin bölümler gerçekten zor. Düzenli beslenmenizi etkiler. Çantanızda havuç, meyve filan taşıyın. Allah korusun kız. Bünyene söyle sıksın dişini...
Benim bolumum hrm sevimsiz hem zorlardan icime fenalik basiyo yani sizin doktor isleri nooldu hatice abla
Bu günkü menüm
Sabah: 2 portakal,
6 çilek
Öğle: 1 tabak soğan çorbası,
1 armut
1 kahve fincanı sütlü menengiç kahvesi
Ara: 2 cici bebe bisküvisi
Akşam: 2 portakal
1 tabak soğan çorbası
Su: 2 litre
Spor: Yok
Sayfada çok paylaşımda bulunduğu için gruptan atılan varmı . Böyle giderse ben ilk olucam gibi geliyo...
Hahah yok merak etme varya foruma gelirdik gecen hafta filan boyle hic sayfa ilerlememis gecmis okumayi ozlemisim valla
tae bo çok zevkli ben çok seviyorum hep ayakta yapılıyo billy blanks diye arama yaparsan rahat olur you tube da bir sürü videosu var ama suan kapalı dailmation da 2 tane var .boks ile fitness karışımı bişey ama sıkılmadan yaptığın tek spor acayip stres atılıyo
Tae bo cok guzel de bende o enerji yok ya yere yapisir kalirim ama accaaayip kalori yaktiriyo o bi gercek
merhaba geldim ben de cok şükürr...
uzun uzun okumalardan sonra cesaretımı toplayıp..
Hosgeldin caniiiim kac yasindasin ya birbirimizi daha iyi taniyalim diye hani kendimizden bahsediyoruz da geldigimizde :)) umarim cok guzel kilolar veririz birliktee
kusura bakma canım, yoğunluktan gözümden kaçmıştır:13:
Anlatıcak bişii yok aslında, bildiğimiz şeyler, uzun vadeye dayanan sağlıklı, sporlu uzun bi dönem yalnız son zamanlarda fazla rehavet yaptım ama silkinme zamanı geldi.. şu senin spora bayıldım akşam denicem.. Bende youtube açıldı umarım evde de açılır..
Yeme ölçüm
sabah:kral
öğle:memur
akşam: çook fakir
vee spor...
Kızlar unutmadan menülerinize ek olarak kitap da eklermisiniz..
Menü bildirimi+spor+su+kitap
Ya cok merak ettim kitap niye? Ben cokseverim kitap okumayi sorun digil bildirmek de garip geldi
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Etrafımda devamlı beni anlamıyorsun anne diye söylenen bir minik cadıyla kafamı toplayıp buraya yazmaya çalışıyorum
Rüyasında görmüş gibi kalktığından beri dondurma istiyorum diye ağlıyor vermeyincede sinirlenip beni anlamıyorsun işte diyip duruyor
Babası akşam almış gördü yemekten sonra veririz dedik ama uyuya kaldı nasıl bir inatsa uyandığından beri onu tutturdu
Neyse kahvaltı ederse veririm artık biraz
Bende sabahtan beri az onu düzelt az bunu düzelt derken daha kahvaltı bile edemedim
Yumurtalarımı haşlayana kadar sizlere bakayım dedim
Canım 2.ci gece bitti ama birşey göremedim henüz 7 gece tamamlamak gerekiyormuş eğer yine 7ci günün sonunda rüya görülmezse o işle ilgili iyi yada kötü nasıl hissediyorsam o şekilde yormam gerekiyormuş
Bakalım belki bu gece bir rüya görürüm kız uyuyamıyorum resmen acaba nasıl bir rüya göreceğim diye düşünmekten
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlike çok güzel kilolar vereceğiz
Kiyamam ya ben ona kucuk olan mi o buyuyunce cook nazli olucak galba valla kolay gelsin banu abla bi buyuk bi kucuk iki kiz
Ben de yapmak istiyorum aslinda ama sikintida oldugum konu biraz basit geliyo erkek arkadas problemi hani bunun icin yapilir mi diyorum ama canimi cook sikiyo napicam bilmiyorum