iyi akşamlar kızlarr
moni beni izinli yazmış burukcay ve ceco sizinde mesajlarınızı okuduktan sonra bu hafta izne ayrılmaya karar verdim yarın gelip mesajlarınıza uzun uzun cevap yazacağım pek vaktim yok bugün çok yoruldum , takımdan ayrılmıyorum yani izne ayrılmak bana da iyi gelecek sanırım diyetimi bırakmadım devam ediyorum vaktim oldukça girip menümü de yazmaya çalışacağım
hepinize iyi geceler
Tuğçe akşam akşam güldürdün beni. Sağolun hoş bulduk bu arada. Ben de yazayım ne yiyip ne içtiğimi.
Aç karnı geceden bir bardak suyla ıslatılmış keten tohumu içtim.
Sabah 1 portakal
Ara 1 portakal
Öğle 1 tabak zeytinyağlı karnıbahar, yeşil soğan, üzerine taze öğütülmüş keten tohumu eklediğim yoğurt
Ara 1 portakal
Akşam zeytinyağlı salata. Üzerine öğütülmüş sinemeki serptim
Gün içinde 2 litre su içmişimdir. Yani bilmiyorum. Bundan sonra dikkat edicem.
Spor yapma şansım maalesef bu aralar yok. Belimdeki rahatsızlık çok kötü. Accık ağrılarım hafiflediğinde butik sabunlar yapıyorum. Spor sayılmaz ama sürekli oturmaktan iyidir :))
Biraz sonra ince bir dilim kızımın doğum günü pastasından yiyeceğim.
Bi de her gece yatmadan önce 30 ml sarmısaklı zeytinyağı 30 ml taze sıkılmış limon suyu karışımı içiyorum.
Merhaba kızlar ben geldim.. İçim çok sıkılıyor yaa
iyi akşamlar kızlarr
moni beni izinli yazmış burukcay ve ceco sizinde mesajlarınızı okuduktan sonra bu hafta izne ayrılmaya karar verdim yarın gelip mesajlarınıza uzun uzun cevap yazacağım pek vaktim yok bugün çok yoruldum , takımdan ayrılmıyorum yani izne ayrılmak bana da iyi gelecek sanırım diyetimi bırakmadım devam ediyorum vaktim oldukça girip menümü de yazmaya çalışacağım
hepinize iyi geceler
Lütfen beni alın takıma. Hırslıyım, kararlıyım, kiloları vericem.... Takımınızı çok sevdim. Beni boynu bükük bırakmayın lütfeeennnn....
Çok teşekkür ederim. Ben Trabzon'dan Hatice. Aslen Denizli'liyim. 41 yaşındayım. 24 yaşında bir oğlum 16 yaşında ve 3 yaşında iki kızım var. Simit-poğaça imalatı ve satışı yapıyorum. Daha doğrusu yapıyordum. 3 aydır belimdeki rahatsızlık yüzünden evdeyim. Yoğun tempolu çalışma hayatından evde istirahate geçince 10 kilo aldım. Felaket iştahlı biriyim. Beni yemek yerken görenler tok olsalar da heveslenip sofraya oturur. Zaten kilo fazlam vardı. üstüne 10 kiloyu da alınca şahdım şahbaz oldum. 6 gündür kendimce sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Tamda regl dönemime rastladı. Dün dayanamayıp küçük boy bir pizza yedim. 6 gün önce 68 kiloydum. Sabah tartıldığımda 65 kiloydum. Bu gün de küçük kızımın doğum günü. Sanırım minik bir dilim pasta yerim.
Bu arada sayfa başında anlatılan kurallar halen geçerlimi. Yeterince incelemeye vaktim olmadı. Bu yazıdan sonra tekrar sayfaları okuyacağım. Bu arada bir pasta imalatçısı olarak kilo vermenin ironisi de bi başka :)) Ama kararlıyım. 54 olana kadar vazgeçmek yok. Aslında 50 olsam daha iyi olur ya hadi hayırlısı.
iyi akşamlar kızlarr
hepinize iyi geceler
akrebim çok iyi olur canım sana zorluk olmayacaksa tabii.
Ben bir süre daha yokum malesef
Çok teşekkür ederimmm
Cok bisey yememissin ki hatta baya guxel beslenmissin) sporu da cok zorlama bi anda mazallah bunyen alisik digilse ters teper ben sey yapiyodum metroya biniceksem bi durak icin binmeyip yavas yavas yuruyodum hic yoktan iyidir mantigiyla :))
Hayirdir nooldubiri canini mi sikti sinavlar filan mi
Yasasiiiiiiiiin :2: kizim cok mutlu oldum tabiki biraz izin iyi gelicektir zor geliyosa bi haftaligina diyetini de birak hatta sinava calisirken bol bol kuru kayisi ceviz filan ye ben biliyorum bunlarin heepsi tatli cikolata yememkten oldu sinavzamani dukan beynini dondurdusaka maka canim cok sevindim biraz bosluk iyi gelir
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Misafirlerim gider gitmez mutfağımıda iyice temizleyip kendimi buraya attım
Sağ olsun yeğenler her yeri yine talan ettiler ama çocuk odasıyla uğraşacak taakatim yok şu andaonuda yarın hallederiz nasılsa tabi benim büyük kız isyanlarda çok uğraştı bugün odasını tertemiz yapacağım diye neyse yarın yardım edeceğime söz verdimde çocukları engellemedi
Annemler zaten akşam yemeğine gelmişlerdi ve yemeğimde hazır olunca pek uğraşmadım ama tabi çay faslında git gel baya bir yordu
Yarın artık güzelce keyif yaparım ama beslenmeme tabi dikkat ederek
Emıza hoşgeldin
Benimde adım Banubu takımın en ağrı topuyum maalesef ben 6 gün önce 68 kg demeyi çok isterdim ama 68i 13 sene evvel gördüm maalesef PKO, metabolik sendrom, insülin direnci, tip 2 diyabet birde üzerine bir kaç sene süren depresyon sonrası 120 kg görmüş 34 yaşında bir hatunum 14 ve 3.5 ( doğum gününe az kaldı ) yaşlarında iki cadının annesiyim ve istanbuldayım
Kurallarımız hala geçerli ama tabi esneklik var ufakta olsa ( atıyorum 3 mesaj eksik diye kimse hesap sormaz)
Normalde yazdığımız mesajları da sayıyoruz ama ben unutuyorum aradaşimdi sen kural diyicne jeton düştü
Her gün yediklerimizi ve yapıyorsak sporumuzu paylaşıyoruz ( bende inşallah başlayacağım yine)
Her cuma günüde bildirim günümüz
Kaptanımız Moni ( ayşe ) senle yaşıt taze kaynanaoğlunun yakında düğünü var onun telaşı var, evini taşıyor onun telaşını yaşıyor birde sınavlara gireceği için ders telaşıda var anlıyacağın bizim kaptancığımız bir süre yok ama emin ol yokluğunu hissettirmemek için elimizden geleni yaparız bu arada bende yeni okudum AKrep arkadaşımız yerine bakacakmış bir sorun olursa onada yapışırız
Kararını değiştirmene çok sevindim
Hepimiz dönem dönem bunalıyoruz ama Allahın izniyle ufak bir moladan sonra daha bir enerjik döneceksin aramıza
İzinlide olsan, menü bildirimi yapmasanda arada gelip bir selam ver en azından psikolojik olarak insan bazı şeylere el uzatırken KKdaki kızlar akıla geliyor ve yese bile insan yarısını yiyorbari kızlara vicdanen rahat gideyim diye
Kızlar. Geçmiş sayfaları taradığımda zayıflamakla ilgili bildiğinizi duyduğunuzu paylaştığınızı gördüm. Belki daha önce bakmışsınızdır. Bakmadıysanız http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=587728&highlight=limon+sarm%FDsak+mucizesi buraya bi göz atın. Ben 2 gün önce hazırladım. Hem de 3 kişilik. Biri kayınvalideme, biri gelin adayıma, biri de bana. Bakalım 25. gün açıp içmeye başlayacağım.
Benim gibi spastic kolon sorunu yaşayanların kilo verişi zor oluyor. İçinizde kabızlık yaşayan varsa sinameki çayını içmeyide sevmiyorsanız, salatalarınızın içine avuç içinizle öğütüp ekleyin. Ya da yemek yer yemez peşinden bi miktar çiğneyin. Sinameki yemekle birlikte ya da yemekten hemen sonra tüketilirse işe yarıyo. Yoksa hiç bir etkisi olmuyo. Bi de ingiliz tuzu diye bişey var. Tadı iğrenç. Ama çok etkili. Onu da sabah aç karna 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı karıştırarak içebilirsiniz. Bağırsaklar için çok sağlıklı olduğu söyleniyor. Bende işe yaradıysa herkeste yarar. Bi de keten tohumu var. Ya taze öğütüp salatalara eklemek gerekiyo ya da bir bardak sıcak suya 1 yemek kaşığı keten tohumu koyup üzerini bi tülbentle örtün. 6-7 saat sonra için. Sabah aç karna içince ciddi etkisi oluyo.
Bi de kan gruplarına göre beslenme hadisesi var. Ben sütlü bütün ürünleri çok severim. Ama kan grubu 0 olanlarda yarardan ziyade zarar verirmiş. Son bir haftadır (bu akşam hariç- doğum günü pastasından bi dilimcik yedim ama yemez olaydım hakkatten hazımsızlık çekiyorum) sütlü hiç birşey yemedim. Kan grubuma göre beslenmeye başladığımdan beri şişlik, gaz ya da huzursuzluk hissetmiyorum. İlginizi çekerse http://www.sadehayat.com/kan-grubuna-gore-beslenme-listeleri/ bu siteden kan grubunuza göre beslenme dosyasını indirebilirsiniz. Bana mantıklı geldi. Bunlara dikkat ettiğim için sanırım hiç spor yapmadan 3 kilo verdim. Valla bu aralar tembel hayvan gibiyim. Hareketlerim epey kısıtlandı ama yazılarınızı okudukça acayip gaza geldim. Yarın kızımı alıp parka götürücem. O da spor sayılır dimi
Günaydınlarrrrrrr
Limonla sarmisak mi cok agar gelmez mi ya bi de ac karnina aslinda bi denemek lazim anneme soyluyim de denedsin hergun ojula gidip geliyorum les gibi sarimsak kokmuyim bastan asagikan gruplarina gore beslenme mi ben de 0im ama sutlu herseye bayilirim ozellikle tatlilara bi arastirsammi bilemedim ben yogaya baslamak cok ustedim de o kadar esnek igilim ya ama cok rahatlatiyomus ) parka mi en guzelii senin cadi da kosturuyodur orda seni
Gunaydin caniiim
Sabah sabah sinavim vardi haftasonud a geldim okula onumde futbol takimi antreman yapiyo gidip bisey yapamam yani herkes artist artist hareketler yapiyo ben cimde kosarken dusuyorum
Kızlar merhaba takımınız tarafından davet edildimÇok teşekkürler öncelikle. Ben 21 yaşındayım 1,68 boyunda ve 61,5 kiloyum. Son 3 ayda ilaç kullanımına bağlı olarak 8 kilo aldım amacım o kiloları vermek :) program olarak 60 günlük insanity programını uygulamayı düşünüyorum (diyetle destekleyeceğim tabiki). Vejetaryenim o yüzden kendime uygun diyet programı bulmakta sıkıntı çekiyorum, sonuç olarak kendi programımı oluşturacağım Umarım hepimiz hedefimize ulaşırız !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?