Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Misafirlerim gider gitmez mutfağımıda iyice temizleyip kendimi buraya attım
Sağ olsun yeğenler her yeri yine talan ettiler ama çocuk odasıyla uğraşacak taakatim yok şu anda
onuda yarın hallederiz nasılsa
tabi benim büyük kız isyanlarda
çok uğraştı bugün odasını tertemiz yapacağım diye
neyse yarın yardım edeceğime söz verdimde çocukları engellemedi
Annemler zaten akşam yemeğine gelmişlerdi ve yemeğimde hazır olunca pek uğraşmadım ama tabi çay faslında git gel baya bir yordu
Yarın artık güzelce keyif yaparım ama beslenmeme tabi dikkat ederek
Emıza hoşgeldin
Benimde adım Banu
bu takımın en ağrı topuyum
maalesef ben 6 gün önce 68 kg demeyi çok isterdim ama 68i 13 sene evvel gördüm maalesef
PKO, metabolik sendrom, insülin direnci, tip 2 diyabet birde üzerine bir kaç sene süren depresyon sonrası 120 kg görmüş 34 yaşında bir hatunum
14 ve 3.5 ( doğum gününe az kaldı
) yaşlarında iki cadının annesiyim ve istanbuldayım
Kurallarımız hala geçerli ama tabi esneklik var ufakta olsa ( atıyorum 3 mesaj eksik diye kimse hesap sormaz
)
Normalde yazdığımız mesajları da sayıyoruz ama ben unutuyorum arada
şimdi sen kural diyicne jeton düştü
Her gün yediklerimizi ve yapıyorsak sporumuzu paylaşıyoruz ( bende inşallah başlayacağım yine
)
Her cuma günüde bildirim günümüz
Kaptanımız Moni ( ayşe ) senle yaşıt taze kaynana
oğlunun yakında düğünü var onun telaşı var, evini taşıyor onun telaşını yaşıyor birde sınavlara gireceği için ders telaşıda var
anlıyacağın bizim kaptancığımız bir süre yok ama emin ol yokluğunu hissettirmemek için elimizden geleni yaparız
bu arada bende yeni okudum AKrep arkadaşımız yerine bakacakmış
bir sorun olursa onada yapışırız
Kararını değiştirmene çok sevindim
Hepimiz dönem dönem bunalıyoruz ama Allahın izniyle ufak bir moladan sonra daha bir enerjik döneceksin aramıza
İzinlide olsan, menü bildirimi yapmasanda arada gelip bir selam ver en azından psikolojik olarak insan bazı şeylere el uzatırken KKdaki kızlar akıla geliyor ve yese bile insan yarısını yiyor
bari kızlara vicdanen rahat gideyim diye