Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Bir sürü işim var ama iki dakika da olsa bakayım dedim
Daha evi toparlayıp süpürüp sileceğim anam malum çok titiz şimdi geldiği an başlar bakınmaya birşey gördüğü anda alır bezi eline dur bunu unutmuşsun sanırım ben yapayım bari diye
Babamda sağ olsun anamın titizliğine alışkın olunca çaktırmadan anama der burayı düzenlesene kız fırsat bulamadı herhalde çocuklardan diye
Tabi ben onlara kıyamadığım için üzülüyorum iş yaptığında o yüzden o gelmeden bütün işler bitmesi lazım
İnşallah canım yaa valla gitsinde nasıl giderse gitsin modundayım şu anda
Karatayla bir deniyeyim olmadı başka birşeyler bulurum artık insülin direncim çok yüksek olduğu için çok zor kilo veriyorum hatta 3 ara 3 ana öğünü son gittiğim diyetisyen verdide 3 kilo aldım bir ayda
Bakalım bir iki gün daha araştırayımda pazartesi başlarım inşallah
Evet o adamın kitabını bende alacağım inşallah belki bana yardımı olabilir
Keşke dün aklıma gelseydide D & Rdan alırdım hazır alışveriş merkezine gitmişken Neyse artık bir sonraki gidişimde inşallah
Umarim amelyat olmadan hallolur kilolar ya insulin direnci mi ona karsilik hatirliyorum okumustum 90a kada inmissun bi ara valla cok iyi ya bence yine inersiiin ) kolay gelsin bu arada
haftaya muhteşem olacammm söz veriyorummmm kendi kendime
Evvet tabiki forumu da canlandiricaz ya sen hem hastaydin ya benve heeepsi duzelcek en az 97-96.5 gorucen haftayaa