Kızlar merhaba takımınız tarafından davet edildim Çok teşekkürler öncelikle. Ben 21 yaşındayım 1,68 boyunda ve 61,5 kiloyum. Son 3 ayda ilaç kullanımına bağlı olarak 8 kilo aldım amacım o kiloları vermek :) program olarak 60 günlük insanity programını uygulamayı düşünüyorum (diyetle destekleyeceğim tabiki). Vejetaryenim o yüzden kendime uygun diyet programı bulmakta sıkıntı çekiyorum, sonuç olarak kendi programımı oluşturacağım Umarım hepimiz hedefimize ulaşırız !!!
Hosgeldin caniim yasima en yakin sen ciktin :)) ben de 18 yasinda 168 boyluyum ama 63.5'i yeni gordum :)) birbirimize destek olucaz umarim insanity mi hic spor gecmisin varmi bilmiyorum ama daha hafif biseyle basla ya eger yoksa jillian michaels 30 day shred filan insanity cidden ze bi program p90xin bi basidi diyolar yani :))
15 Canım sıkıldı. Portakal kabuğu reçeli yapıyorum bi yandan. Benim ufaklık uyuyo. Ergen kızım gitar almaya çıktı. Saatler oluyo halaaaa gelecek. Ev bi sessiz, bi ıssız geliyo gözüme. Şu sigara bıraktıran hap yüzündenmi bilmiyorum. Bi sürü yan etkisi varmış. Bu gün 3. hapı içicem. Hap sayesinde sabaha kadar gördüğüm rüyaların haddi hesabı yok. İnşallah bırakabilirim. Doktorumla ayın 17 sini bırakma günü olarak belirledik. Bunun içinde motivasyona ihtiyacım var.
Bu arada ergen kızım geldi. Elinde gitar. Bi hevesle. Benden ilgi bekliyo. Accık ilgileneyim de gönlü olsun.
Hahahah allah iyiligini versin hatice abla ergen kizim mi yazik ya 13 yasindaydi sen onu 16-17 de gor :2:
Ya forumumuz haftasonlari biraz sessiz oluyo hemkilo bildirimi arkasi hem de haftasobu ya insanlara bi agarlik cokuyo islerimiz oluyo o yuzden birini bulamayabilirsin hafta sonu pek arada ugrayip yazmaya calisiyoruz ama bi de cok az kisi kaldik ya cidden 4 kisi bi yere kadar oluyo o yuzden ikiniz de tekrar hosgeldiniiz