Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KİZLAR NOLUYO BİZEEE OKUYUN SUNU LUTFEN FORUMA Bİ BAKİYORUM HER TAKİM COSMUS BİZ 2 haftadir SESSİZİZ NOLUYO ( Takimi dagticaklar nolur kendimize gelelim valla cok uzuluyoruymm
geçmiş olsunnnmerhaba kızlar dün akşam çok diş ağrısı çektim
halada biraz ağrım var
hayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum çok hastayıdım bugun biraz daha iyiym :2:kafamı kaldırabiliyorum çok sükür tabi diyet ve spor hak getire neyse hayırlısı olsun iyileştim ya simdi daha iyi asılırım olaya
merhaba kızlar dün akşam çok diş ağrısı çektim
halada biraz ağrım var
geçmiş olsunnn
Gecmis olsun caniim bosver sen iyi ol hepsi sirayla gelir zaten belki de cok yuklendin kendine o yzfen kotu oldun sen iyice bi sagligina kavus da sonra sporla diyete geri donus yaparsin :))
Gecmis olsun dis agrisi ne igrenc bisey ya boyle cok kotuyse insanin kulagna da vuruyo umarim cabcak duzelir bi herkes duzelsin de cuma bildirim gunumuz milat olsun moni de ugruyo su kendimize. Gelmeyi konusuruz :))
Kizlar ben de dunku hatalari telafi ediyin diye sabah bi bardak nesvafe ictimsadece cok tok tutuyo sinavim vardi sonra derslere girmedim zaten yarim gunum diye gumussuyunun yokusuyla beraber gumussuyundaan ortaklarin sonuna yurudum:))
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrr yarın tartı günü ne yapcam bilmiyorummm
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrr yarın tartı günü ne yapcam bilmiyorummm
selamün aleyküm kızlar
Çok yoğun günler geçiriyorum geçmişi bile okuyamıyorum yani
Taşınıyorum ve iki evle uğraşmak gerçekten çok yorucu,birinde eşya topla diğerinde yerleştir gerçekten çok zorlanıyorum.
İngilizce kursumda yoğunlaştı haftada üç gün ödev falan derken...iki hafta sonra da aöf sınavlarım var onada ne ara ve nasıl çalışıcam hiççç bilmiyorum
Buraya şu an dönebilmem mümkün değil anlayacağınız.lüften sizler takımı yalnız bırakmayın hergün menü paylşınki motivasyonunuz kaybolmasın.yokluğumu aratmayın canlarım.içinizden birini yardımcı seçin.
Yarın kilo bildirmeyi unutmayın sakın
selam kızlar yarın tartı günü evet ve bende sizler gibi endişeliyim çünkü bugün tartıldım ve
2 kilo artıdayım bilmiyorum 1 kaftada bu kadar kilo almışmıyımdır yok artık diyorum
***8.TAKIM 355.ETAP***
Nice15( 62,6/ / / % )
ukalasey (74,5 / / / % )
burukcay( 64,7 / / / % )
sismanvemutsuz(98,2/ / / % )
8. TAKIM ORTALAMASI:%