- 23 Şubat 2014
- 435
- 62
- 43
Evet ya bu aralar takim olarak cook sessiziz belki yeni uyelere ihtiyacimiz vardir dukan benim hozumu cok korkutuyo ya yapamam gibi geliyo hani bi de surekli et midem bulanir senin okudugum kadariyla iyi gidiyo ama canim:) bu arada sabah bi terslik olmustu duzeldimi
olabilir canım belki yeniler gelse daha da canlanırız motivasyonumuz artar , ben iyiyim canım kaçamak da yapmadım 1 kilo 400 gram verdim 5 gün atak yapıp sitesinde 1 kilo 200 gram vermem gerektiği yazıyodu 200 gram fazladan vermiş oldum canım şöyle söyleyeyim benim bu ikinci kez ve son kez yapışım çünkü bir daha diyet yapmaya ihtiyacım olmayacak . Kararlıyım. Ve bu sefer internetten falan sürekli yeni tarifler alıyorum kendime özel ekmek yapıyorum , tost yapıyorum ve hepsini dukan ın dediği malzemelerle yapıyorum . Çok şükür tatlı isteğim olmadı olmaz da inşallah dün çok büyük bir savaş verdim. eve kadayıf tatlısı gelmiş ben en çok kadayıf severimm biri de masanın üzerine tabağa koymuş eve geldim evde kimse yok ama tabakta kadayıf ben ona bakıyorum o bana bakıyor derken elime aldım dedim yiyeceğim bunu ağzıma götürdüm tam ısıracaktım saçmalama ya dedim kendime kilo verdiğimi biiyodum çünkü her sabah tartılıyorum ya boşa mı yapıyorum ben diyet dedim kendime fırça attım biraz tabağa bıraktım elimi de güzelce sabunladım yanlışlıkla yalayıp da elimi tadını almayayım diye o kadar piskopat durumdayım şuan
Yani kısaca kendimi baya tutmaya çalışıyorum zorluk da çekmedim şuan yarın 1 hafta olacak ben başlayalı mutluyum şuan pazar günü de kendime fincan kek diye bişey yapacağım yine dukan tarifi tatlı ihtiyacımı gidermiş olurum yarın da pogaça yapmayı planladım yine dukan tarifiyle
Dün yumurta yerken çok zorlanmıştım ben yumurtayı çok sevmiyorum normalde her sabah haşlanmış yumurta yemek zoruma gidiyordu ama et yemek zoruma gitmiyor etoburum biraz ondandır belki
Bir sıkıntı yok gibi şuan canım iyi gibiyim arada arkadaşlarla falan atışmalar oluyor işte benimki de onunla ilgiliydi
Amma da çok yazı yazmışım anlat diyen birini bekliyormuş gibi sıraladım alt alta
Sen neler yapıyorsun