Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Sabah erkenden doktora gidince gelince kahvaltı falan derken birde komşu ablama kahve faslına kaçıp ancak gelebildim
Maalesef kuzucuğumun yine ciğerleri dolmuş

okadarda koluyorum hatta doktorada dedim balkona bile çıkarmıyorum diye :26:
Doktor sanırım alerjik astımı var dedi ve bunun seninle asla alakası yok dedi

Yine hava makinesine 4 saat arayla bağlayacakmışız 3 - 4 gün ondan sonra tekrar kontrole gideceğiz

Steteskopa gerek bile yok okadar bariz hırlıyor yavru kuşum

Mayısa kadar hastalanmazsada getir olmadı dedi ( mevsimden dolayıda olabilirmiş :26: )
Devamlı hava haricinde bir ilaç kullanacakmış ( baya rahatlatır ve atmasına yardımcı olur dedi )
Önceden hep kendimi suçluyordum ama doktor senle alakalı değil dedi ( inanın evde zaten sigara içirmiyoruz kimseye ve geleni de balkona atıyorum kuzununda çıkmasınıda yasaklıyorum dumandan belki etkilenir diye )
Ne olur kızlar dua edinde şu illetten kurtulalım :26: Rabbim beterinden saklasın bunada şükür tabi ama insan kuzu söz konusu olunca üzülüyor ister istemez
Büyük cadıyı götüremedim o hastanede ortopedi o an yokmuş diye ama pazartesiye randevu alayım da onuda aradan çıkartayım

Şükür onun şu ara ağrısı pek yok ama içi rahat etsin diye yinede çektirelim dedik ( öbür türlü ağrı olunca başlıyor işte kim bilir ne var daha sonra beter olucak şu emarı çektirmediniz gitti diye

)
Aramıza hoşgeldin

Tanıştığımıza memnun oldum

Benimde adım banu

34 yaşında biri 13.5 diğeri 3.5 yaşlarında iki cadının annesiyim ve bende istanbuldayım

evhanımıyım ve bu ara topiğin izinliler listesindeyim

fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum ama bu ara çocuklarla uğraşıyorum maalesef

Ben senin kilona inebildiğim gün dünyalar benim olur

pko ve insülin direnci yüzünden ( tabi geçmişteki sağlıksız beslenmelerinimde payı büyük ) 120 kgya kadar çıktım ve en son geçen hafta doktora gittiğimde obezite cerrahisine yönlendirildim

Rabbim nasip ederse Salı günü görüşeceğiz Genel Cerrahla ve Allahın izniyle ameliyat olacağım büyük ihtimalle ( kaç senedir çabalayıpda beceremeyince doktorda artık son çare ameliyat diyordu ) Ameliyat olacağım
Baya zorlu bir süreç olduğunu biliyorum ama sizlerinde duaları ve desteğiyle bununda üstesinden geleceğime inanıyorum

inşallah ondan sonra bende kilo vermeye başlarım

Destek amaçlı gelmene çok sevindim

hem topiğimiz canlanır hemde takıma eminim çok güzel katkın olacaktır