Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Anam sabah sabah yine tartıyla kapıştım
Ulen geçen hafta 117.6 kg görmüştüm malum bu sabah en kötü ihtimal çok az artı görürüm derken tartıda gördüğüm rakam beni bu hale getirdi yediğim o bir kaç parça börek bana tam 3.5 kg olarak geri dönmüş olamaz
Tartıda resmen 120yi gördüm yaaaa ama imkansız okadar artı olması bir günde
Offffff offffffff sinir oldum sabah sabah ama dün çok fazla su içemedim sanırım o yüzden :26:
Bugün bildirim yapmamış farz edin beni bakalım yarın ne göreceğim tartıda :26:
Bu arada bu akşam eşimin iş arkadaşı ( yeni kankam ) akşam yemeğine geliyor bize
Mesaj atmış hatun sabah fazla birşey yapma diye eşimlede ne yapsam diye konuşurken gece mantıya karar kıldık bu tartı sonucuna göre benim su bile içmemem lazım ama işte mecbur çok az da olsa yerim artık :26:
yok canım ya bu kadar fazla kilo almış olmazsın mümkün degil çok fazla turşu yediysen ya da tuzlu bişey ler ancak öle
Sen diyince aklıma geldi dün çok az turşu yemiştim acaba o mu bu kadar fark yaptı:44:
bu hafta ki hedef 3.7 inşşşşş
inşallah tatlım bende 3 kilo hedef koyuyorum hade birlikte zayıflayalım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Anam sabah sabah yine tartıyla kapıştım
Ulen geçen hafta 117.6 kg görmüştüm malum bu sabah en kötü ihtimal çok az artı görürüm derken tartıda gördüğüm rakam beni bu hale getirdi yediğim o bir kaç parça börek bana tam 3.5 kg olarak geri dönmüş olamaz
Tartıda resmen 120yi gördüm yaaaa ama imkansız okadar artı olması bir günde
Offffff offffffff sinir oldum sabah sabah ama dün çok fazla su içemedim sanırım o yüzden :26:
Bugün bildirim yapmamış farz edin beni bakalım yarın ne göreceğim tartıda :26:
Bu arada bu akşam eşimin iş arkadaşı ( yeni kankam ) akşam yemeğine geliyor bize
Mesaj atmış hatun sabah fazla birşey yapma diye eşimlede ne yapsam diye konuşurken gece mantıya karar kıldık bu tartı sonucuna göre benim su bile içmemem lazım ama işte mecbur çok az da olsa yerim artık :26:
hayırlı cumalar kızlar
Oratamamız güzel inşallah dereceye gireriz,tüm takımı tebrik ediyorum