Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Akşam çaya eşimin halaları gelecekti ( haberim vardı ) onlarla birlikte eşimin amcası, yengesi, gelini ve oğluda geldi
Öğlende ben size uzun uzun yazarken benim büyük kız tutturdu kek yapacağım tek başıma diye
bende iyi bari akşam birşeye benzerse çayın yanında veririz diye tamam dedim
hatun hızını alamadı iki tane yaptı
( biri sade, biride kakaolu karışık )
Normalde bir tane yeter ne gerek var derdim ama o an kafam okadar doluydu ki yap gitsin dedim sırf benim dalgınlığımı fark etmesin diye
iyikide demişim çünkü iki kek okadar kalabalığa ancak yetti
Birşeye benzemez dediğim kekler bayada lezzetli olmuştu
Bu arada eşim geldikten sonra benim dalgınlığımı ne kadar belli etmesemde anladı ( adam çiğerimi biliyor tabi
)
Hayırdır falan diye sordu durdu bende gece uyuyamadığım için böyleyim hatta nedense gözlerim çok yanıyor dedim ( sonuçta dokunsan ağlayacak moddaydım o an ) Sende var birşey diyip durdu sonrada sarılıp seni çok seviyorum biliyorsun dimi dedi bende o an gülerek yalancının dedim
( normalde anasını bilmemne yapsınlar der
ama bu sefer çok sinirlendi
sen ne demek istiyorsun diye. Tabi anında ne kıllanıyorsun her zaman dediğim şey dedim ve birşey yokmuş gibi neyse ben çayı koyayım halanlar gelir diye mutfağa attım kendimi
Anında dibimde bitti ve beni ne kadar sevdiğini, yok işte bensiz bir hiç olduğunu falan söyleyip durdu ( hoşuma gitti gitmesine ama bir yandanda ister istemez acaba beni inandırmak içinmi diyor dedim kendi kendime
)
Sonrada kendi kendimi yemenin sonucu değiştirmeyeceğine karar verdim
Sonuçta Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız
Kend,m, hasta ettiğime deymez
Komşu ablama emin ol anamdan fazla güvenirim
bu dünyadaki en dürüst ve dobra insandır kendisi
Aslında ben sıkıştırmasaydım demezdi bile ama baya zorladım
Hatun öyle süslü birşey değil ama çirkin denecek bir tipte değil ( aslında ortalama biri )
35 yaşında ve hiç evlenmemiş
hesapta 2 sene evvel nişanlısıyla kpsini bir trafik kazasında kayıp etmiş ( eşime anlatmış hesapta ) ama bana hiç anlatmadı öyle birşeyi dün ( ki konusuda gelmişti sonuçta )
İnanılmaz aktif biri ( tek başına paraşüt atlamalar, para sailing yapmalar, tatile yurtdışı dahil gitmeler falan ... )
Eşim aynı senin gibi çok iyi niyetli diyip duruyordu ( oda benim gibi kimseden kötülük beklemezmişte işte hep arkadaşlarından kazık yemiş bu güne kadarda o yüzden herkese güvenemiyormuş ama daha 4 ay olmasına rağmen eşime yaşadığı her otu anlatacak kadar rahat )
Tahminim eşim bana onu saf ve zararsız göstermeye çalışıyor ki ben kıllanmıyayım
Hatun birde ısrarla yaza çocuklarıda eşine bırakıp iki günlüğüne tatile kaçalım seninle diyor bana
hani kanka moduna girmeye çalışıyor eşimde normalde herkese kuşkuyla yaklaşırken ona çok güveniyor ve istersen git ben çocuklarla idare ederim diyor ( normalde kadın kadına tatilde neymiş ne alaka aklından bile geçirme diyen biriydi eşim her zaman :26: şimdi gelde kıllanma
)