• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr :3:

Hepinize az kalorili bol eksili bir gün diliyorum :71:
İnşallah herkes eksi bildirimler yapar :34:

Hemen aklımdayken bende bildirimimi yapayım :1:

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 118 kg
Bu hafta; 117.6 kg
Fark; - 0.4 kg
ilk hedef; 85 kg
Spor; bir kere yürüyüş 1.5 saat

Mesaj sayısı : 17 ( ama benim mesajlar hep roman gibiydi iki misli sayılabilir :1: )

İnşallah bir sonraki hafta yine eksilerde bildirimler yaparız :34:
Bu arada şu yüzdeyi ben beceremedim hesaplamayı :1: Ayşeciğim ellerinden öper :54:

:46::46::46::46: Harika bir sonuç bence :34:
İnşallah hep böyle aşağılara doğru gider kilocuklar :34:
Bu arada aramıza hoşgeldin :3:

:46::46::46::46::46: Müthiş bir sonuç :71:
Neler yaptın bu farkı görmek için :34:
Bol bol paylaşımda bulun canım zaten kısa bir süre sonra sende o listede olucaksın :34:

:46::46::46::46:
Maşallah topiğin bereketi arttığı gibi yüzdeside arttı :34:
Çok çok güzel kilolar vereceğiz artık inşallah :34:

hergun en az 90 dk spor yapıyorum yürüyüş + tae bo(bol kalori yatırıyo.çünkü yok hareket ieteyen bi spor)yediklerimede dikkat ediyorum azami sekilde

Neyse kızlarrrrrr ben kaçayım :3:

Az biraz işim var sonrada kuzuyu yine parka çıkaracağım :34: hem o deşarj olsun hemde ben kızkardeşimle buluşup oradaki aletlerde biraz spor yapmış olurum :1:

Koltukcuda ararsa artık eşimi çebten arasın :34:

mesaj 4
kızlar benim
geçen haftaki kilom 58.5
bu haftaki kilom 58.00
spor 630 dk
mesaj sayım 33
moni bunu beğendi:34:

Ayşeciğim ellerine ve emeğine sağlık canım :71:
Şimdiden çoook teşekkür ederiz :34:
İnşallah ortalamamız yüksek çıkar :34:
moni bunuda beğendi:1:

hergun en az 90 dk spor yapıyorum yürüyüş + tae bo(bol kalori yatırıyo.çünkü yok hareket ieteyen bi spor)yediklerimede dikkat ediyorum azami sekilde
moni bunuda beğendi:34:
tatlım senin hedef kilon nedir:40:

mesaj 4
kızlar benim
geçen haftaki kilom 58.5
bu haftaki kilom 58.00
spor 630 dk
mesaj sayım 33
hedef 50 kilo

ayşeciğim benim kilom iki haftadır 58 acaba isveç diyeti yapsam mı durdu resmen kilo vermem ve kaçamak yapmadığım halde
tatlım sana 3 günlük protein diyeti yaptıralım,3 günün sonunda kilo direncinin kırıldığını göreceksin sonrasında normal diyetine devam edersin:34:
birazdan paylaşıcam listeleri,sen kendine uygun olanı seçer uygularsın:34:

tatlım sana 3 günlük protein diyeti yaptıralım,3 günün sonunda kilo direncinin kırıldığını göreceksin sonrasında normal diyetine devam edersin:34:

sağoll canım benim :54: :54: :54:

65 olmak istiyorum

slm kızlar...Ş.dışından yatılı misafirlerim olduğu için giremiyorum foruma..

Kilom sabit kızlar.Bir kaç gündür wc sıkıntım olduğu için etkilediğini düşünüyorum.
Artık haftaya güzel kilo vermiş olmak istiyorum.

(72.2 / 72.2 / 0 / 0 % )

Spor : 180 dk civarı(dışarda yürüyüş)
Mesaj 21

bir kaç tane 3 günlük listem vardı bilgisayarımda bulamıyorum:24:
1 tane yazıyorum diğerlerini bulunca eklicem.

bu diyeti sadece 2 haftadan fazla süre kilosu sabit kalanlar isterlerse yapabilirler.diğerleri yapmasın..

3 gün yapılacak diyet(3 günden fazla yapmayın)
Sabah:
Açık çay (şekersiz veya doğal tatlandırıcılı)
2 kibrit kutusu beyaz peynir
1 ince dilim esmer ekmek

Ara Öğün: 1 porsiyon meyve

Öğle: 3 köfte kadar ızgara veya haşlama tavuk veya ekmeksiz köfte
1 su bardağı yoğurt

Ara öğün: 1 porsiyon meyve

Akşam: 1 su bardağı yoğurt
1 ince dilim esmer ekmek

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bugün resmen sinir krizi geçiriyorum ya bi insan hiç kaçamak yapmadığı ve spor yaptığı halde 2 haftada nasıl 1 gr vermez anlamadım şeytan dedi bi büyük çikolata al ye zaten veremiyorsun sonra dedim ben bu kilonun iki katını verdim onlar inatçıysa ben daha inatçıyım :33: :33: :33: galiba şok diyet yapmam lazım bünye alıştı yıllar önce isveç diyeti yapmıştım ve 10 kilo vermiştim bu sefer 8 olursada sorun değil göreceksiniz kızlar haftaya cuma 54 kilo olarak döneceğim :52: :52:

Canim sakiiin sok diyet yapma metabolixmani mahvediyo sonra geri aliyosun kaslarin eriyo :( ben iki gunluk ayran detoksunu okumustum yagdan verdigi kanitlanmisti sabah normal kahvalti yapiyosun sonra gun icinde kahvaltidan sonra iki sat araliklar icinde bi litre ayrana 2 salatalik rendeleyip bi avuc mercimek bi avuc bulgur bi avuc nohut haslayip koyuyosun istersen baharat da koy baya da tok tutuyo tadi da kotu digil :)) ama 2 gunden fazla olmamali yoksa metabolizman alisiyo ni de 9 hayat cayini duydunmu bilmiyorum baya bi istahi onluyodu :))

***8.TAKIM 351.ETAP***

Moni(100,0/0 /0 /% 0)kilosu sabit
Nice15( 64,6/ 63,2/0,7 / % 1,09)geçen hafta kilo bildirmediğinden kilosu 2'ye bölündü
phalanx(60,5/60,5/0/0 /% 0) kilosu sabit
ceco34 (118,0/117,6 /0,2 /%0,17 )geçen hafta kilo bildirmediğinden kilosu 2'ye bölündü
turuncu (72,2 / 0/ 0/ %0)kilosu sabit
efsax(82,0/82,0/0 /%0 )kilosu sabit
heydoktorr ( 59,1/56,5 / 1,3 / %2,20 )yeni üye kilosu 2'ye bölündü ,hedef kilo 55

8. TAKIM ORTALAMASI:%0,50

kızlar bu hafta takım yüzdemiz %50:nazar:
hepinizi tebrik ediyorum inşallah bundan sonraki haftalar daha güzel kilolar verip derecelere giricez:21:

***8.TAKIM 351.ETAP***

Moni(100,0/0 /0 /% 0)kilosu sabit
Nice15( 64,6/ 63,2/0,7 / % 1,09)geçen hafta kilo bildirmediğinden kilosu 2'ye bölündü
phalanx(60,5/60,5/0/0 /% 0) kilosu sabit
ceco34 (118,0/117,6 /0,2 /%0,17 )geçen hafta kilo bildirmediğinden kilosu 2'ye bölündü
turuncu (72,2 / 0/ 0/ %0)kilosu sabit
efsax(82,0/82,0/0 /%0 )kilosu sabit
heydoktorr ( 59,1/56,5 / 1,3 / %2,20 )yeni üye kilosu 2'ye bölündü ,hedef kilo 55

8. TAKIM ORTALAMASI:%0,50

kızlar bu hafta takım yüzdemiz %50:nazar:
hepinizi tebrik ediyorum inşallah bundan sonraki haftalar daha güzel kilolar verip derecelere giricez:21:

hangi takımın birinci oldugu ne zaman açıklaynıyor ve nerde yayımlanıyor acaba kaptan

Canim sakiiin sok diyet yapma metabolixmani mahvediyo sonra geri aliyosun kaslarin eriyo :( ben iki gunluk ayran detoksunu okumustum yagdan verdigi kanitlanmisti sabah normal kahvalti yapiyosun sonra gun icinde kahvaltidan sonra iki sat araliklar icinde bi litre ayrana 2 salatalik rendeleyip bi avuc mercimek bi avuc bulgur bi avuc nohut haslayip koyuyosun istersen baharat da koy baya da tok tutuyo tadi da kotu digil :)) ama 2 gunden fazla olmamali yoksa metabolizman alisiyo ni de 9 hayat cayini duydunmu bilmiyorum baya bi istahi onluyodu :))

çok sağol canım benim evet canım benim ben de kayısı çayı kullanıyorum ve çok iyi gerçekten tavsiye ederim

bir kaç tane 3 günlük listem vardı bilgisayarımda bulamıyorum:24:
1 tane yazıyorum diğerlerini bulunca eklicem.

bu diyeti sadece 2 haftadan fazla süre kilosu sabit kalanlar isterlerse yapabilirler.diğerleri yapmasın..

3 gün yapılacak diyet(3 günden fazla yapmayın)
Sabah:
Açık çay (şekersiz veya doğal tatlandırıcılı)
2 kibrit kutusu beyaz peynir
1 ince dilim esmer ekmek

Ara Öğün: 1 porsiyon meyve

Öğle: 3 köfte kadar ızgara veya haşlama tavuk veya ekmeksiz köfte
1 su bardağı yoğurt

Akşam: 1 su bardağı yoğurt
1 ince dilim esmer ekmek

çok teşekkürler fıstığım bilgilerin için

Back