- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
selam şekerlerim
az önce eve girdim dünden beri yoktum,2x iş yapıyorum yoruluyorum ,artık taşınsamda bir an önce düzenimi kursam
daha çalışmam gereken derslerim var imdattttt
banuşum Allah kolaylık versin canım,minik kuzu da daha iyimiş sevindim.karantinadayız diyeydinya kız
anne böreğinden yenmezmi yicen tabi ama çok da kaçırma tatlım
ben de aralarda kaçamaklar yapıyorum henüz tam diyet moduna giremedim nedensebu hafta sınavlarım var ondan stres yaptım galiba:18:
1 ocaktan beri dikkat ediyorum yediklerime ama hala 64 kilodayım 1 kilo verebildim 20 gün oldu başlayalı ben hala aynıyım ya çok yoruldum
63 olsam motivasyon olacak gaza geleceğim ama yok bir türlü olamaıyorum sinir oldum ne yapsam kızlar ya şok diyet gibi bişeymi denesem acaba
Ah cnm ne var bu 64 te ben 2 ay takıldım şimdide gün içinde tartıda 64 görünüyorumama bıkmıycaz elbet gidecek bu kilolar
sorma canım ya tak etti canıma zaten 65.5 ile başladım bari birkaç kilo versydimde öyle duraydı bu ne daha yeni başalmışken hiç iyi olmadı bu takılıp kalma motivasyonum düşüyor malesef
1 şubatta memlekete gideceğim biraz düşseydim iyi olacaktı bu halde gidince çok eleştiri duyarım valla
Cnm bi şok diyet yapalım 2-3 günlük artık aklıma bişey gelmiyo. Normal yoldan düşmüyor
Kızlar benimde durdu ya kilo vermem bu hafta da aynı 52.4 üm. Ya bi 50 yi göremeyecek miyim hep mi 52 de takılıp kalacağım anlamıyorum kiGerçi çok dikkatte edemiyorum yarın yolcuyum memlekete okulu bitirdik stresini attık şükür. Hayırlısı bakalım.
Bugun menüm
Sabah
1 zeytinli açma
ara
5 kaşık makarna
1 elmalı kurabiye
Öğle
1 adana acılı dürüm
1 kutu diyet cola
Akşam
1 kase mercimek çorba
Çekirdek
1 bardak lipton form çay
Su : 2,5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?