- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Dünden beri ancak uğramaya fırsatım oldu Kusura bakmayın
Malum dün akşam yemeğine annemlerdeydim hatta erken gidip biraz yardım ettim
Gece sinemaya gittik babam ve kızkardeşimle falan toplam 5 kişi
Tabi bizim sinamadan eve gelmemiz neredeyse saat 1i buldu ve bizim cimcimelerin hepsi uyumuştu o saatte
Fırsat o fırsat hemen eşimle eve kaçtık adamcağızla evde tek başına filminde olduğu gibi yatak üzerinde zıplayacaktık uzun zamandan sonra ilk kez baş başa kalmıştık ve inanılmaz iyi geldi
Gerçekten cimcimenin aramızda yatması benim uykumu almamama sebep oluyormuş ( tedirgin uyuyormuşum meğer çocuk rahat etsin diye )
Sabah okadar dinç uyandık ki eşimle birbirimize bakıp buna gerçekten ihtiyacımız varmış dedik
Hatta sabah kahvaltıya çağırdılar hem çocuklarıda alır dönersiniz diye anneme dedim valla arada böyle yaparım ona göre diye annemde tabiki seve seve bakacağını söyledi
Cimcimemde ben yine dedemlerde yatacağım dedi
Her zaman olmasada ayda bir en azından çocukları anneme postlamayı düşünüyorum arada
Şimdi çocuklar annemlerdeyken temizlik yapmaya geldim eve mola vermişken sizlere bir mesaj atayım dedim
Akşam geç saatte uğrarım yine inşallah
Baya küfürlüydü ama resmen karnıma ağrılar girdi gülmekten
Uzun zamandır iki saat hiç birşeyi dert etmeden kafa dağıtmış olduk kesinlikle tavsiye ederim canım
Stres atmak için bire bir
Dünden beri rım rım yarim diye şarkısını mırıldanıyorum
Kıyamam sana kuzum yaaa
Hayatım şu yoğunluğun bitse eminim yine patır patır kiloları vereceksin
Bende şu günü bir atlatsam sıkı sıkı spora sarılacağım evin içinde de olsa fırsat buldukçada üyeliğim bitene kadar yüzmeye gitmek istiyorum haftada iki kere
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ....Aminnnnnnnnn
RAbbim sanada zihin acıklığı versin güzelim şu sınavını çok güzel atlat ondan sonra kim tutar seni
Dünden beri ancak uğramaya fırsatım oldu Kusura bakmayın
Malum dün akşam yemeğine annemlerdeydim hatta erken gidip biraz yardım ettim
Gece sinemaya gittik babam ve kızkardeşimle falan toplam 5 kişi
Tabi bizim sinamadan eve gelmemiz neredeyse saat 1i buldu ve bizim cimcimelerin hepsi uyumuştu o saatte
Fırsat o fırsat hemen eşimle eve kaçtık adamcağızla evde tek başına filminde olduğu gibi yatak üzerinde zıplayacaktık uzun zamandan sonra ilk kez baş başa kalmıştık ve inanılmaz iyi geldi
Gerçekten cimcimenin aramızda yatması benim uykumu almamama sebep oluyormuş ( tedirgin uyuyormuşum meğer çocuk rahat etsin diye )
Sabah okadar dinç uyandık ki eşimle birbirimize bakıp buna gerçekten ihtiyacımız varmış dedik
Hatta sabah kahvaltıya çağırdılar hem çocuklarıda alır dönersiniz diye anneme dedim valla arada böyle yaparım ona göre diye annemde tabiki seve seve bakacağını söyledi
Cimcimemde ben yine dedemlerde yatacağım dedi
Her zaman olmasada ayda bir en azından çocukları anneme postlamayı düşünüyorum arada
Şimdi çocuklar annemlerdeyken temizlik yapmaya geldim eve mola vermişken sizlere bir mesaj atayım dedim
Akşam geç saatte uğrarım yine inşallah
ooo çok güzel ya 1 kilo sen böyle giderse annene verdiğin sözü tutacaksın allahın izniyle
düğün derrnek filmide çok güzlmiş canım arkadaş gitti bayılmış su ve ateşde çok güzelmiş bende gitmek istiyorum ya
Baya küfürlüydü ama resmen karnıma ağrılar girdi gülmekten
Uzun zamandır iki saat hiç birşeyi dert etmeden kafa dağıtmış olduk kesinlikle tavsiye ederim canım
Stres atmak için bire bir
Dünden beri rım rım yarim diye şarkısını mırıldanıyorum
kızlar bu hafta 5.olduk,8 takım arasında.
bu hafta güzel kilolar verilmiş hepinizi tebrik ediyorum ve bundan sonrada inşallah listede hiç eksi görmücez.
bende kendi adıma pazartesi sabahı itibariyle kaçamaksız,dikkat ederek tekrardan başlıyorum inşallah.
listelerimide yazıcam,elimden geldiğince yürümeye çalışıcam evdede bir şeyler yapmaya gayret edicem spor anlamında.
1 senedir 8.takımla yarışmadayım güzel kilolar verip geri aldım malesef
çok mutsuz hissediyorum kendimi
Kıyamam sana kuzum yaaa
Hayatım şu yoğunluğun bitse eminim yine patır patır kiloları vereceksin
Bende şu günü bir atlatsam sıkı sıkı spora sarılacağım evin içinde de olsa fırsat buldukçada üyeliğim bitene kadar yüzmeye gitmek istiyorum haftada iki kere
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ....Aminnnnnnnnn
RAbbim sanada zihin acıklığı versin güzelim şu sınavını çok güzel atlat ondan sonra kim tutar seni